- 17 Kasım 2022
- 112
- 183
- 24
-
- Konu Sahibi pcosuyenenbiri
G gamzeli2323 bu arkadaşımız hamile konu açmıştı oradan biliyorum yanlız bir anne belki almak ister diye onuda etiketledim inşallah görür vesile olursunuz onadaMerhaba, elimde temiz kullanılmış ve sıfır kız bebek kıyafetleri var. Hepsini yıkayıp poşetledim. Bir pakette bez var. Kıyafet hariç emzik, puset yastığı vs var . Güngören İstanbuldayım isteyen varsa bana ulaşabilirHEPSİ ÜCRETSİZ!
İstanbul'da oturuyormuş açtığı konuda öyle demişti G gamzeli2323Merhaba, elimde temiz kullanılmış ve sıfır kız bebek kıyafetleri var. Hepsini yıkayıp poşetledim. Bir pakette bez var. Kıyafet hariç emzik, puset yastığı vs var . Güngören İstanbuldayım isteyen varsa bana ulaşabilirHEPSİ ÜCRETSİZ!
İnşallah görürİstanbul'da oturuyormuş açtığı konuda öyle demişti G gamzeli2323
merhaba benim ıhtıyacım cok var eşim yok calısmıyorumda 6 aylık hhamıeyım bebek kız verırsenız cok memnun olurumİstanbul'da oturuyormuş açtığı konuda öyle demişti G gamzeli2323
merhaba benim ıhtıyacım cok var eşim yok calısmıyorumda 6 aylık hhamıeyım bebek kız verırsenız cok memnun olurumMerhaba, elimde temiz kullanılmış ve sıfır kız bebek kıyafetleri var. Hepsini yıkayıp poşetledim. Bir pakette bez var. Kıyafet hariç emzik, puset yastığı vs var . Güngören İstanbuldayım isteyen varsa bana ulaşabilirHEPSİ ÜCRETSİZ!
Merhaba, evet olur tabi. Alabilir misiniz yoksa kargo mu yapalım?merhaba benim ıhtıyacım cok var eşim yok calısmıyorumda 6 aylık hhamıeyım bebek kız verırsenız cok memnun olurum
Allah razı olsun benı soykedıgınız ıcınG gamzeli2323 bu arkadaşımız hamile konu açmıştı oradan biliyorum yanlız bir anne belki almak ister diye onuda etiketledim inşallah görür vesile olursunuz onada
Kese etrafı kanamam var rıskı bıraz hamılelıgım sureklı yatıyorum otobus bayagı sarsıyor eger kargo yapma sansınız varsa yollayabılır mısınızMerhaba, evet olur tabi. Alabilir misiniz yoksa kargo mu yapalım?
Kargo biraz fazla tutabilir ondan söyledimKese etrafı kanamam var rıskı bıraz hamılelıgım sureklı yatıyorum otobus bayagı sarsıyor eger kargo yapma sansınız varsa yollayabılır mısınız
Sizde istanbuldasınız Sehir ıcıne ne kadar tutar ki acaba kargo tahmını cok fazlaKargo biraz fazla tutabilir ondan söyledimnasıl isterseniz özelden bana bilgilerinizi yazarsanız yollarım
Ben geçen yıl çalışırken ufacık zarfa 32 tl ödemiştim. İki büyük paket var o yüzden bilemedimSizde istanbuldasınız Sehir ıcıne ne kadar tutar ki acaba kargo tahmını cok fazla
Ozelden yazıyorum sizeBen geçen yıl çalışırken ufacık zarfa 32 tl ödemiştim. İki büyük paket var o yüzden bilemedim
Merhaba duruyor muMerhaba, elimde temiz kullanılmış ve sıfır kız bebek kıyafetleri var. Hepsini yıkayıp poşetledim. Bir pakette bez var. Kıyafet hariç emzik, puset yastığı vs var . Güngören İstanbuldayım isteyen varsa bana ulaşabilirHEPSİ ÜCRETSİZ!
Merhaba, hayır maalesefMerhaba duruyor mu
Beşik falan da varmı park beşijMerhaba, hayır maalesef
Yok kullanıyorum onları benim de bebeğim küçük. Bişeyler çıkarsa burdan konu açarım yineBeşik falan da varmı park beşij
Vesile oldum diyelim sizdende sağlıkla alın kucağınıza insallahAllah razı olsun benı soykedıgınız ıcın
Allah razı olsun sahibine ulaşmış sanırımYok kullanıyorum onları benim de bebeğim küçük. Bişeyler çıkarsa burdan konu açarım yine
Amin sagolunVesile oldum diyelim sizdende sağlıkla alın kucağınıza insallah