• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihlas aura cleanmax temizlik robotu

merveberatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
252
2
48
34
İstanbul
TEMİZLİK ROBOTUMU SATIYORUM ARKADASLAR HİÇBİR SORUNU YOKTUR:ssz: ALDIGINIZA MEMNUN KALACAKSINIZ :32:ÖZELLİKLE ASTIM HASTASI VE BEBEK OLAN EVLERDE MUTLAKA GEREKLİ Bİ ÜRÜNDÜR:16:

özelliklerine gelince halı ve koltuk yıkama özelliği var ve müthiş halı dövücü ve koltuk icin mini bi parcası var koltuk dövücü havayı arındırıyor hava arıtma tozlardan arındırma bu makıneyle halınızı süpürdügünüz zaman yumusacık oluyo ve bu işlemleri yaparken eviniz mis gibi kokuyo:16:you tubeden link indirecektim beceremedim:50:

canım bu robot bi harika aynısını kullanıyorum. arkadaşım çok pahalı bişey bu satmadan bi daha düşün:31: o kadar memnunum ki bi an içim cız etti. sakın yanlış anlama:16:

canım bu robot bi harika aynısını kullanıyorum. arkadaşım çok pahalı bişey bu satmadan bi daha düşün:31: o kadar memnunum ki bi an içim cız etti. sakın yanlış anlama:16:

tesekkür ederim tatlım :16:bende cok memnunum aslında ama kardesım baska bı makıne getırdi yurtdısından aslında getırdıgı robotu kullanmayı dusunmuyordum ama paraya ıhtıyacım oldugu ıcın satmaya karar verdım:21:ama degerının altında satmıycam canım :20:cok ucuza gıtmesınede cok üzülürüm çünkü gercekten harika bi makine canım:16::16:

tesekkür ederim tatlım :16:bende cok memnunum aslında ama kardesım baska bı makıne getırdi yurtdısından aslında getırdıgı robotu kullanmayı dusunmuyordum ama paraya ıhtıyacım oldugu ıcın satmaya karar verdım:21:ama degerının altında satmıycam canım :20:cok ucuza gıtmesınede cok üzülürüm çünkü gercekten harika bi makine canım:16::16:

tahmin ettim zaten tatlım yoksa elden çıkartılacak bişey değil hayırlısı olsun. :21::21::21:

Back