- 8 Haziran 2012
- 1.159
- 1.747
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Napalim yani kizi zorla sizin dogru bildiginiz kivama mi getirelim anlamadim ben ne istiyorsunuz? Hep beraber lincleyelim mi?Böyle söylendiği için bunlar türedi kocanla yakalasan mesajı kıyameti koparırsin ama sokakta yapan olunca yüz çeviriyorsunuz versin mahkemeye ailesiyle bir tanısayim ne kadar hayırlı bir evladınız var tebrik ederim diyeyim
Kriterin çükYok be yine de seçiciyim. Belli kriterlerim var..
Çocuğu sonradan çıkmadı herhalde neyse sen hep haklısın. Sana bol haklı, en kadın, en ateşli, en çok peşinde koşulan, en çok kapısında yatilan en en en vs dünyanda mutluluklar :)))))))Babutsacığım mantıklı bir şekilde laf yedireceksen buyur. Bin kere söyledim çocuğu var diye ayrıldım. Hâlâ arar halimi hatrimi sorar. Ee daha ne?
Iyi tamam kötü bir ilişkiydi diyeyim seni mutlu edecekse.
Konu sahibini çok sert eleştirmekle kalmamışsınız,başka arkadaşlara da resmen saldırmışsınız. Biraz sakin olun. Yorum yapabilirsiniz ama hakaret ayıptır yahu!Zoruna mi gidiyor seninde ne sende baya buralardasin bakıyorum da
9 yıldır buraya uyeyim ilk defa canla başla ban almak için çabalayan gördüm..Zaman normal görmekten değişti zaten
aman sakın sizde zerre kıymetim olmasın siz taşıyın kondomlari sakın turemeyin yeter bizeDiğer konuda değil bu konuda, eksik hatırlamışsınız yakıştıramadım.
Evet taşıyorum, bunun sizi ilgilendirdiğini de düşünmüyorum. Sevişiyor olmamın hesabını size verecek değilim.
İnanmazsınız ama yazdıklarınıza da gocunmuyorum, sizin seviyenizde birine gocunacak değilim. Sadece bu anlamsız öfkenizi ve coşup coşup durmanızı anlamsız hatta komik buluyorum. Hakkımdaki düşüncelerinizi zerre kaale almıyorum, istediğinizi düşünebilirsiniz. Gözümde kıymetiniz yok zira.
Buyrun devam edin yine mesajlarınıza.
Bence onunla alakası yok.İnsanlar herkesi kendi doğrusuna uydurmaya çalışıp hakkı olmamasına rağmen yine kendi doğrularıyla yargılıyor.Sorun bu.Bu kız buraya her geldiğinde ortalık karışıyor.
Muhtemelen de bilerek yapıyor...
Ama pes yaa!Yorumları begenmeyende aynı kafada olanlar yaraları gocunuyor ama kendilerini. Gun yüzüne vurmuyorlar
Ne güzel bam Yemek boyleleriyle aynı ortamda olmam9 yıldır buraya uyeyim ilk defa canla başla ban almak için çabalayan gördüm..
Çabalanırız sonuçsuz kalmayacak gibi..
Neyse cikolataveturkkahvesi gider..
Sende mi kervana katıldın cnmAma pes yaa!
Bam ne ya? Boyleleriyle derken? Hesabınızı dondurabilirsiniz değil mi? İlla ban yemenize gerek yok. Kaldı ki söyle olursa çocuğum olmasın böyle olursa söyle olsun gibi boyundan büyük laflar eden kadının yetistirecegi çocuktan ne olur , tahmin etmek zor olmasa gerek. Yazık size. Burada üyeyi savunmuyorum fakat sizin gibi bir kadın gördüğüm için utanıyorum ve üzülüyorum.çok çok yazık.Ne güzel bam Yemek boyleleriyle aynı ortamda olmam
Doğru kendini cok adammışsın neyin var neyin yok veriyorsun adamlara çok guzel adama böyle devam aman her gittiğin yere kondom götür Allah muhafaza daha fazla çoğalmayin sizin yüzünüzden kız çocuk doğurmaktan korkar olduk
Utanma canım Allah bağışlasın boyum kadar efendi oglum var herkesin parmakla gösterdiği biri digeride okulunun mahallenin göz bebeği benim evlatlarim parmakla gösterilir sen aynaya bak utanılacak cok şeyin var ondanBam ne ya? Boyleleriyle derken? Hesabınızı dondurabilirsiniz değil mi? İlla ban yemenize gerek yok. Kaldı ki söyle olursa çocuğum olmasın böyle olursa söyle olsun gibi boyundan büyük laflar eden kadının yetistirecegi çocuktan ne olur , tahmin etmek zor olmasa gerek. Yazık size. Burada üyeyi savunmuyorum fakat sizin gibi bir kadın gördüğüm için utanıyorum ve üzülüyorum.çok çok yazık.
Eminim şurada bahsi geçen çocuk için de ailesi ne efendi diyodur. O kadar çok efendi çocuk var ki mide bulandirici. Neyse size Alf anlatılmaz.boyunuzca çocuk yetiştirene kadar azıcık kendinizi de yetistirseydiniz..Utanma canım Allah bağışlasın boyum kadar efendi oglum var herkesin parmakla gösterdiği biri digeride okulunun mahallenin göz bebeği benim evlatlarim parmakla gösterilir sen aynaya bak utanılacak cok şeyin var ondan
Ne güzel bam Yemek boyleleriyle aynı ortamda olmam