İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napalim yani kizi zorla sizin dogru bildiginiz kivama mi getirelim anlamadim ben ne istiyorsunuz? Hep beraber lincleyelim mi?
Hadi o zaman ilk tasi günahsız olanimiz atsin desek kim başlayabilir?
Ailesi sizi ciddiye almaz bence sonucta evlat bu atilmaz.

Çocuğu sonradan çıkmadı herhalde neyse sen hep haklısın. Sana bol haklı, en kadın, en ateşli, en çok peşinde koşulan, en çok kapısında yatilan en en en vs dünyanda mutluluklar :)))))))

Zoruna mi gidiyor seninde ne sende baya buralardasin bakıyorum da
Konu sahibini çok sert eleştirmekle kalmamışsınız,başka arkadaşlara da resmen saldırmışsınız. Biraz sakin olun. Yorum yapabilirsiniz ama hakaret ayıptır yahu!

aman sakın sizde zerre kıymetim olmasın siz taşıyın kondomlari sakın turemeyin yeter bize

Ne güzel bam Yemek boyleleriyle aynı ortamda olmam
Bam ne ya? Boyleleriyle derken? Hesabınızı dondurabilirsiniz değil mi? İlla ban yemenize gerek yok. Kaldı ki söyle olursa çocuğum olmasın böyle olursa söyle olsun gibi boyundan büyük laflar eden kadının yetistirecegi çocuktan ne olur , tahmin etmek zor olmasa gerek. Yazık size. Burada üyeyi savunmuyorum fakat sizin gibi bir kadın gördüğüm için utanıyorum ve üzülüyorum.çok çok yazık.

Evli kadınlar bile para karşılığı tek gecelik ilişki yaşayan erkeklerden hastalık kapiyor. Bu konuda en az anormal sey kondom. Bence siz de ıleride korunacak olursanız kondom kullanın. Dogum kontrol hapı hastalıklardan korumuyor ve ülkemizde evli erkekler icin kadinlar üzerinde olduğu gibi bir ahlak baskısı yok .aksine erkekler eşini aldatan hemcinsini destekleyebiliyor ve bu yüzden bir kadının aldatılma ihtimali cok Cok daha yuksek.

Utanma canım Allah bağışlasın boyum kadar efendi oglum var herkesin parmakla gösterdiği biri digeride okulunun mahallenin göz bebeği benim evlatlarim parmakla gösterilir sen aynaya bak utanılacak cok şeyin var ondan

Eminim şurada bahsi geçen çocuk için de ailesi ne efendi diyodur. O kadar çok efendi çocuk var ki mide bulandirici. Neyse size Alf anlatılmaz.boyunuzca çocuk yetiştirene kadar azıcık kendinizi de yetistirseydiniz..

Ne güzel bam Yemek boyleleriyle aynı ortamda olmam

Sakin ol genç. Kız yapıyorsa kendine yapıyor bize düşen uyarımızı yapmak, gerisi ona kalmış.
Anladığım kadarıyla inançlı birisiniz; o halde şunu unutmayın “kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan”
Hamilesiniz, bence daha da korkun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…