- 11 Aralık 2018
- 39.733
- 246.292
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
aman sakın sizde zerre kıymetim olmasın siz taşıyın kondomlari sakın turemeyin yeter bize
Uçtu bile.
Kötü insan gördüm ama sizin gibisini asla görmedim.Ne yiyip ne içyorsunuz?Bide gizemliasli diye biri var durmadan beğenmedim ifadesi bırakıp ortalıklarda görünmeyen zoruna gitti sanırsam
Umarım sonsuza kadar uçurmuşlardır. Çünkü bir banla falan olacak şey değil gibi.Uçtu bile.
Aynen sadece onu vermiş bu zamana kadar hep onu vermiş konuları hep cinsellik yok içimde kondom kaldı yok şöyle yok böyle normal bir konusu yok valla benim basıma boyle bisey gelse doktora anlatmaya utanırim evli olduğum halde kiz canli yayın gibi yayıyor yüzü de kızarmıyor Rabbim vermesin başa büyük konuşmak istemiyorum Rabbime sığınıyorum böyle kızım olacaksa Rabbim hiç verme evlat diye inlet ama boyle evlat verme yoksa evlat katili olurum
Herkese edecek bir hakaret buldu yahu!Kötü insan gördüm ama sizin gibisini asla görmedim.Ne yiyip ne içyorsunuz?
Yahu ne var ki? Hiç kullanmamış denesin, görsün diye goturdum.
Ayrıca kova burcu olduğumu nereden bildiniz?
Vicdanım rahat. Hak ettiğinden de fazlasını yaptım ona. Tekti bu şehirde, yalnız hissetmemesi için elimden geleni yaptım.Konu sahibi, hayat sizin hayatiniz .Ben de neden 'seviştin 'cilerden degilim.Ama bu ergenle olan iliskiniz sizi cok düşündürdü.Bakin ayrilmak isteyip bunu vesile etmis de olabilir.Sizin baskasiyla beraberliginizden rahatsiz olmus da olabilir.Ama bana nedense birinci şık gibi geldi.Saklasaniz daha iyi olabilirmiş.Siz de içsesinizi dinleyin.Vicdaniniz rahat mi? Ayrilik bahanesi etmedigine inaniyor musunuz?Daha önemlisi bu adamin size gercek duygulari ne?Ikinci sefer ayrildiysaniz ,sessiz kalin ki ,zaman herseyi göstersin size.Bu arada Türk milleti olarak inanilmaz kınamaciyız.Tasvip etmezsin,sen yapmazsin ama hakaret ya da dogmamis cocugunu bu konuyla iliskilendirmek gercekten cok garip geldi.
Dokununca işler değişiyor.Bir de azıcık dirty talk işi hallediyor.
Yoksa öyle oturup hayal edince,cık.O kadar da hoş bir durum gelmiyor gözümün önüne benim de.
Öyle bir şey yaptım ki gururu yüzünden hiç bir şekilde dönemez.Ayrıyken yaptığınız şeyin hesabını verecek değilsiniz ama karşınızdaki kişi daha ayrılmak ne demek onun farkında değil. Bence durur durur yine döner size.
Ne yaptın?Öyle bir şey yaptım ki gururu yüzünden hiç bir şekilde dönemez.
Yok ya hepsi cok gereksiz.Birak bozuk bilgisayariyla,kendi kendine girsin yeni yilina.Vicdanım rahat. Hak ettiğinden de fazlasını yaptım ona. Tekti bu şehirde, yalnız hissetmemesi için elimden geleni yaptım.
Yılbaşına yalniz başına girmek onu üzer diye sevdiği yemekleri yapıp götürecektim. Bilgisayarı bozuktu, kullanmadığım bir bilgisayarı verecektim. Sonra düşündüm. Bunları hak edecek ne yaptı ki diye.
Allah'ım bu zina ne kadar meşhur ne kadar normal olmuş hayvanlardan bi farkımız kalmamış kim kimi bulursa iğrenç ya eskiden millet karı koca konuşamazdi bu konuları şimdi herkes kendi arasında konuşuyor sunla söyle yattim bunla böyle sevistim herkeste cok normalmis gibi karşılıyor biride çıkıp tüh senin suratına utanmıyor musun demiyor neymiş özgürlükmus böyle özgürlüğün içine tüküreyim önüne gelenle yat kalk sonra seviyormu sevmiyor mu Allah’ım sonumuzu hayreyle bide utanmadan alkış tutanlar var sadece konu sahibine değil bunlar bu sitede yüzlerce böyle başlık var o onla yattim bu bunla yattim diyor kimsede bize ne niye buraya yazıyorsun normalmis gibi anlatıyorsun demiyor kızınız yapsa eminim hepiniz boyle normal karşılarsiniz
Özelden yazabilirim dilersenNe yaptın?
olur bekliyorumÖzelden yazabilirim dilersen