İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi, hayat sizin hayatiniz .Ben de neden 'seviştin 'cilerden degilim.Ama bu ergenle olan iliskiniz sizi cok düşündürdü.Bakin ayrilmak isteyip bunu vesile etmis de olabilir.Sizin baskasiyla beraberliginizden rahatsiz olmus da olabilir.Ama bana nedense birinci şık gibi geldi.Saklasaniz daha iyi olabilirmiş.Siz de içsesinizi dinleyin.Vicdaniniz rahat mi? Ayrilik bahanesi etmedigine inaniyor musunuz?Daha önemlisi bu adamin size gercek duygulari ne?Ikinci sefer ayrildiysaniz ,sessiz kalin ki ,zaman herseyi göstersin size.Bu arada Türk milleti olarak inanilmaz kınamaciyız.Tasvip etmezsin,sen yapmazsin ama hakaret ya da dogmamis cocugunu bu konuyla iliskilendirmek gercekten cok garip geldi.

Abartmasanız mi?
Bu kadar buyuk konuşmak hic hic iyi değil.
Evlat ile imtihan olmaz, kendiniz imtihan olursunuz, o olmaz ananız babanızla imtihan olursunuz.
Henüz yaşamadığınız yıllar, edinmediginiz tecrubeler, tatmadiginiz acılar var.
Herkesin yanlışı kendine.
Töre cinayeti gibi, ne diye evlat katili oluyorsunuz?

Vicdanım rahat. Hak ettiğinden de fazlasını yaptım ona. Tekti bu şehirde, yalnız hissetmemesi için elimden geleni yaptım.
Yılbaşına yalniz başına girmek onu üzer diye sevdiği yemekleri yapıp götürecektim. Bilgisayarı bozuktu, kullanmadığım bir bilgisayarı verecektim. Sonra düşündüm. Bunları hak edecek ne yaptı ki diye.

Ayrıyken yaptığınız şeyin hesabını verecek değilsiniz ama karşınızdaki kişi daha ayrılmak ne demek onun farkında değil. Bence durur durur yine döner size.

Yok ya hepsi cok gereksiz.Birak bozuk bilgisayariyla,kendi kendine girsin yeni yilina.

konu sahibine hak verdiğimden değil ama kınama bacım hamilesin allah korusun

Senden ayrıldı diye kafana takan , sebebini bulmaya çalışan sen değil mıydın o kısacık ayrılık sürecinde başkası ile ne yaşayabildin ki. Cinselliğe karşı değilim evliliğe kadar bekleyelim fln gibi bir düşüncem yok ama bu kadar da ayağa düşmemeli ya bu kadar basit olmamalı herşey.
Cocuk her hareketinde hatalı ztn normal biri olmadığını baştan herkes söyledi sana, ama normal biri de bu kadar kısa ayrılık sürecinde yasanani kolay hazmedemezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…