- 8 Haziran 2012
- 1.159
- 1.747
- Konu Sahibi Meredith Grey
Konu sahibi bence sizi mahkemeye verse haklı çok agir ithamlarda bulunuyorsunuz.Aynen sadece onu vermiş bu zamana kadar hep onu vermiş konuları hep cinsellik yok içimde kondom kaldı yok şöyle yok böyle normal bir konusu yok valla benim basıma boyle bisey gelse doktora anlatmaya utanırim evli olduğum halde kiz canli yayın gibi yayıyor yüzü de kızarmıyor Rabbim vermesin başa büyük konuşmak istemiyorum Rabbime sığınıyorum böyle kızım olacaksa Rabbim hiç verme evlat diye inlet ama boyle evlat verme yoksa evlat katili olurum
Hamilesiniz sizinde evladiniz olucak yapmayin.
Hayatta herkesin ilerlemekte olduğu doğru düzlemi sizinle ayni olmak zorunda degil.Bende konu sahibinin hizli partner değiştirmesini falan sevmedim ama bu onun hayati bizlere yadirgamak düşmez.
İsin dini boyutundan bakıyorsunuz anladigim kadariyla Allah bile bu konuda tovbe kapisini acik tutmusken biz onu tekrar soyluyorum yargilayamayiz.Bir bakarsin bir tovbe eder tovbesine sadik kalir ve senden daha az gunahkar olur.
Ayrica disarda herkese anlatmaktansa bizlere netten tanımadığı insanlara danismasi bana daha mantikli geliyor.
Son düzenleme: