İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence o üye erkek.
Bir kadın bu kadar hakaret edemez.
Nereden buluyorlar bu siteyi yahu..
Oldukça bilindik bir site, ekşi sözlükte bile sayfa sayfa kk hakkında yazılmış. Canı sıkılıp, kendini çok zeki sananlar burada ara ara takılıyor işte. Fırsatın olursa yorumları okumanı tavsiye ederim.

Siz kadın olup korkudan geri vites yaptığını mı düşünüyorsunuz?
Ben de o ihtimali elemedim ama karar veremedim bir türlü
Kadın olmasa bile bir kadının hesabıysa bu ve güya başkasının hesabıysa başı daha büyük derde girer
Ondan dolayı hesap bence bunun kimse bir dkkssk kocanın karşısına dikilmek istemez

Siz kadın olup korkudan geri vites yaptığını mı düşünüyorsunuz?
Ben de o ihtimali elemedim ama karar veremedim bir türlü

Ben kesinlikle öyle düşündüm siz öyle diyince. Ondan önce de kadının eşi hesabını ele geçirdi diye düşünmüştüm. Ama bu arada buraya hakaretleri yazarken cinsiyet tahmini sayfasına da ultrason resimleri atmış.
Bence kesin yan çizmeye çalışan abla kendisi.

Kadın olmasa bile bir kadının hesabıysa bu ve güya başkasının hesabıysa başı daha büyük derde girer
Ondan dolayı hesap bence bunun kimse bir dkkssk kocanın karşısına dikilmek istemez

Sesi azalarak kayboldu zaten
Yapacağı açıklamaları düşünüyor galiba.
Ya da googleda "kadınlar kulübünde eski mesajları silme" diye arama yapıyordur.

Burada yazmışlar ultrason fotoğraflarını ama eski sanmıştım ben.
Off kesin yan çiziyor o zaman asdfgh
Ergenin teki hakaret ederken bir yandan internetten ultrason fotoğrafı bulacak değil herhalde :)

Herkesi aptal bir tek kendisini akıllı zanneden biri daha şeriat zırvaları sayıklarken birden ileri gittiğini anlayıp R yapmaya çalıştı erkek kimliğiyle bence. Yok telefonu eline geçirmiş de bilmem ne, telefon eline geçince de birden sitenin müdavimi gibi herkese seri cevap vermeye başladı nasıl olduysa. İşim vahimi kadın hamile, bebeğine focuslanmak yerine burda insanların hayatı hakkında ileri geri konuşuyor önünü arkasını düşünmeden. Doğacak bebeğe de yazık, zaman zaman erkek kimliğine bürünen bir annesi var.

Merak ettim ben de bakayim dedim.Profilini gizli yapmis o arada.Cidden kimdi bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…