- 8 Mart 2019
- 6.731
- 31.398
- 39
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Oldukça bilindik bir site, ekşi sözlükte bile sayfa sayfa kk hakkında yazılmış. Canı sıkılıp, kendini çok zeki sananlar burada ara ara takılıyor işte. Fırsatın olursa yorumları okumanı tavsiye ederim.Bence o üye erkek.
Bir kadın bu kadar hakaret edemez.
Nereden buluyorlar bu siteyi yahu..
Kadın olmasa bile bir kadının hesabıysa bu ve güya başkasının hesabıysa başı daha büyük derde girerSiz kadın olup korkudan geri vites yaptığını mı düşünüyorsunuz?
Ben de o ihtimali elemedim ama karar veremedim bir türlü
Bence o üye erkek.
Zinanın cezası taslayarak öldürmek bilmem anlata bildim mi
Bence o üye erkek.
Klavye delikanlısı olmak zor iş...Hep öyle oluyor zaten, o hesapların sahipleri hiç onlar olmuyor. Hakim karşısında tir tir titreyip sayın savcım ben suçsuzum diye yalvarıyorlar ondan sonra. Hakimi savcıyı, Allahı kulu birbirine karıştırıp ağlıyorlar
Siz kadın olup korkudan geri vites yaptığını mı düşünüyorsunuz?
Ben de o ihtimali elemedim ama karar veremedim bir türlü
Kadın olmasa bile bir kadının hesabıysa bu ve güya başkasının hesabıysa başı daha büyük derde girer
Ondan dolayı hesap bence bunun kimse bir dkkssk kocanın karşısına dikilmek istemez
Djjssj bir de cidden akıl olarak sorun var zannediyorki hesabı düzenleyince bulamıcaz dkdkkdks yani o üye olmayanlar için geçerliSesi azalarak kayboldu zaten
Yapacağı açıklamaları düşünüyor galiba.
Ya da googleda "kadınlar kulübünde eski mesajları silme" diye arama yapıyordur.
Ben kesinlikle öyle düşündüm siz öyle diyince. Ondan önce de kadının eşi hesabını ele geçirdi diye düşünmüştüm. Ama bu arada buraya hakaretleri yazarken cinsiyet tahmini sayfasına da ultrason resimleri atmış.
Bence kesin yan çizmeye çalışan abla kendisi.
yok yok bayaa hastanenin ismine kadar var, ben gördüm kendi gözlerimleBurada yazmışlar ultrason fotoğraflarını ama eski sanmıştım ben.
Off kesin yan çiziyor o zaman asdfgh
Ergenin teki hakaret ederken bir yandan internetten ultrason fotoğrafı bulacak değil herhalde :)
Hahaha senin gibi hayat kadını değilSeni gerdi derdi kondom tuttucusu seni
yok yok bayaa hastanenin ismine kadar var, ben gördüm kendi gözlerimle
Hastanenin adı ne kiyok yok bayaa hastanenin ismine kadar var, ben gördüm kendi gözlerimle
Zoruna mi gitti yürü Yunanistana vatanına
Sanane neyle çıkarsa çıkar derdi seni mi gerdi