İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte kadınlarımız kendi seçtikleri kişilerle özgürce birliktelikler yaşayınca, özgürce birliktelikler yaşamayı bırak rızası olan bir kadının elini bile tutmaktan aciz errrrrrkek beyinli pis zihniyetler bundan rahatsız oluyorlar. Görüyoruz ne hakaretler edilmiş, tartışma hangi uç noktalara gitmiş.
çünkü kendisi anna gibi bir kadınla aynı odanın havasını bile soluyamaz, tek kelime bile konuşamaz, bu onu sinirlendiren şey.
o yüzden kadınlar haklarına sonuna kadar sahip çıkmalı, haddini de hududunu da kendisi Özgür iradesiyle çizmeli.
kadına kendi bedeni üzerinden hakaret edilememeli. Bu suç olmalı.

Valla kız yapsana bana hadi ya hemen yap polis hakim hemen senin için mi çalışıyor ne veriyon peki ama söylim benim para yok sen bana Verirmisin

Polis hakim benim için çalışıyor tabii, bu ülkenin vatandaşıyım hatta adliyede memurum. Sana dava açmak o kadar kolay olacak ki benim için Pazartesi günü görüşmek üzere :))

"Elime telefonu geçti, hesabına öyle girdim" demiş. Telefonu çalmıştır belki. Hırsızın teki de olabilir yani. Asıl üyenin arkadaşı falan varsa burada, başka şekilde haber verebilir kendisine.

Ya da bu hesapla yazdıklarını şikayet ederiz. Hakaret, anayasaya karşı suç vs ne ararsan var zaten.
O ablanın evine kağıt gidip ifadeye çağırılınca "bunları ben yazmadım. telefonum kaybolmuştu ama demek ki çalınmış" deyip o da şikayetçi olur.

Telefonu "ele geçiren" vatandaş bunları hesap etti mi acaba?

Nasılsa kimse uğraşmaz, hadi şikayet eden oldu beni bulamazlar diye düşünüyor

Bu meseleler artık çok kolay. Normalde böyle hakaret davaları filan saçma gelir bana. Sosyal medyada atıp tutmaya bayılır herkes. Ama bu zihniyete karşı uğraşmaya değer diye düşünüyorum. Daha erkek mi kadın mı, cinsiyetine karar veremiyor gelmiş burada herkese hakaret ediyor. Karşılığı olacak elbet :)

Bir de ultrason fotolaro falan misal dkdkdkdkk bence bundan dolayı başkasının hesabı dedi hayır yani hamile kaldıgına göre bu kişi de evli sanırım

Ve 2015 yılında en kötü olarak 18 yaşında olsa şimdi 22
Artık kocasına kadar gider bu iş

Bunları hesap edecek kadar kafa olsa bu hakaretleri etmeden önce 2 kez düşünürdü

Bak korkudan ortadan kayboldu, sesi soluğu çıkmıyor. O kadar atıp tuttu, arada ben hesabın sahibi değilim dedi sandı ki yanına kalacak. İnşallah hakettiğini bulur.

Bence o üye erkek.
Bir kadın bu kadar hakaret edemez.
Nereden buluyorlar bu siteyi yahu..

Bak korkudan ortadan kayboldu, sesi soluğu çıkmıyor. ☺ O kadar atıp tuttu, arada ben hesabın sahibi değilim dedi sandı ki yanına kalacak. İnşallah hakettiğini bulur.

Hep öyle oluyor zaten, o hesapların sahipleri hiç onlar olmuyor. Hakim karşısında tir tir titreyip sayın savcım ben suçsuzum diye yalvarıyorlar ondan sonra. Hakimi savcıyı, Allahı kulu birbirine karıştırıp ağlıyorlar

eskiden tecavüzmu vardı bu kadar kadın cinayetlerimi vardı niye var şimdi başına buyruk libidosu peşinde olan kadınlar yüzünden

Nasıl evlat istediğiniz beni hiç ilgilendirmez. Ama bu lafınız beni bir kadın olarak çok yaraladı. Yazıklar olsun. Sizin adınıza ben utandım.

Siz kadın olup korkudan geri vites yaptığını mı düşünüyorsunuz?
Ben de o ihtimali elemedim ama karar veremedim bir türlü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…