hadi erkeklerin çoğu nefsine hakim olamayan iğrenç yaratıklar..kesinlikle o aklı olmayan evli insanları ayartan kadınlarda buluyorum hatayı..namuslu bi kadın olsa erkek ne kadar dolanabilirki arkasından..bu hayattada namussuz o kadar insan varki Allah onları hidayete erdirsin diyorum..bunun öteki tarafıda var elbet kötükedihüso
Şu an dükkanı kapatır kapatmaz eve geliyor...
Çocuğuyla ilgileniyor, benimle ilgileniyor...
Kendini affettirmek için çaba gösteriyor.
Ama tabi yaşananlar henüz çok taze...
İlerleyen zamanda tavırları yine değişir mi şimdilik bilemiyorum...
hadi erkeklerin çoğu nefsine hakim olamayan iğrenç yaratıklar..kesinlikle o aklı olmayan evli insanları ayartan kadınlarda buluyorum hatayı..namuslu bi kadın olsa erkek ne kadar dolanabilirki arkasından..bu hayattada namussuz o kadar insan varki Allah onları hidayete erdirsin diyorum..bunun öteki tarafıda var elbet kötükedihüso
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.
Ben hiçbir zaman büyük konuşmadım ama ihaneti affedemem derdim hep, nasıl affedilir ki..
İnsan gerçekten yaşayınca anlıyormuş bişeyleri.
Şu an eşime son bir şans verdim.
Her insan hayatta ikinci bir şansı hak eder dedim kendime.
Bunca yılımı, sevgimi, herşeyimi verdiğim adam da ne yapmış olursa olsun ikinci şansı hak etmeliydi.
Böyle düşündüm, doğru veya değil bilmiyorum.
Yürekten affedebilir miyim? Hayır...
Unutabilir miyim? Hayır...
Ama bir umut işte...
Hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum tabiki.
Ama yine de hayatımızın yoluna gireceğine dair bir umut...
İşin en kötü yanı aynı yürekte nefretle sevgiyi beraber barındırmakmış...
Sana böylesini ağır ve yıkıcı bir darbe indiren adamı hala seviyor olmakmış en kötüsü...
malesef katılmıyorum bu düşünceye
erkektir, nefsini tutamaz falan yok öyle
kadında nefis yok mu ?
kadınınki namus da erkeğinki namus değil mi ?
tamamen erkekler tarafından namussuzluklarına uydurulmuş bir kılıf bu bence
malesef katılmıyorum bu düşünceye
erkektir, nefsini tutamaz falan yok öyle
kadında nefis yok mu ?
kadınınki namus da erkeğinki namus değil mi ?
tamamen erkekler tarafından namussuzluklarına uydurulmuş bir kılıf bu bence
haklısın bitanecim ben eski nişanlı suçsuz demedim ki ?erkek sonuna kadar hatalı
ama canım burda evli olduğunu bile bile erkekle beraber olmuş bi kadın var!
adam zaten eşini gözden çıkarmış
bari o kadın ikinci şahıs hayır ! deseydi...yüz vermeseydi...
yazıklar olsun o kadın müsfettesineElbette...
Sonuçta eski nişanlı eşimin kafasına silah dayamadı benimle beraber olucaksın diye...
Bilerek isteyerek yapılmış bi iş...
Bu işte asıl suçlu eşim...
Sadece işin şu kısmı çok pis...
Eski nişanlının eviyle eşimin ailesinin evi karşı karşıya...
Eski nişanlı ben yaşananları öğrendikten sonra balkona çıkıp eşimin ailesinin gözüne baka baka kahkahalarla gülüyormuş...
Ne acı...
Elbette...
Sonuçta eski nişanlı eşimin kafasına silah dayamadı benimle beraber olucaksın diye...
Eski nişanlı ben yaşananları öğrendikten sonra balkona çıkıp eşimin ailesinin gözüne baka baka kahkahalarla gülüyormuş...
Ne acı...
Yav gerçekten hala seviliyor mu yani?CADIARZU
Yani şimdi sanalda başka kadınla geyik muhabbeti yapan kocayı, hala seviyorum lafını anlayabilirim ama siz doğumdayken o sevgilisiyle olan ve yatakta çıplak fotolarını gördüğünüz adamı gerçekten seviyor musunuz?CADIARZU
Yargılamak için söylemiyorum da, yani hala seviyorum sözü bana gerçek dışı gibi geliyor..CADIARZU
Sevmiyorum ama mecburen kendimi kandrıyorum demek istedniz sanırım..CADIARZU
bencede çok acının ötesinde :1closedeyes:Elbette...
Ne acı...