İhanetin dayanılmaz ağırlığı

sinirlerim bozuldu ya ne demek sen dogumdayken eve uyumaya gitmek yada kırıklarıyla telle konuşmaya .ne demek senin kazandıgın parayı başka kadınlyarla hesapsızca harcamak hayret bişey..canım benim bu adam bence senin 2. bir şans vererek yaptıgın olgunlugu kesinlikle haketmiyor yinede sen bilirsin ama sonuçta sen hiç bir anlamda ona mecbur degilsin ..aynı evde kalarak kendine psikolojik anlamda ne kadar çok kötülük yaptıgının umarım farkındasındır ..allah hakkında hayırlı olanı versin ..işallh eşin bu 2. şansı degerlendirdi azcık adam olur ..terbiyesiz

Bu durumda ne söylenir inanın bilmiorum okurken gözlerim doldu hayal ettimde gözümde gerçekten çok zor bi durum sen artık bi annesin inan ben senin kadar sabırlı olamazdım ama yaşayan bilir diye de soğru demişler seni takdir ediyorumki yinede çocuğunu babasız bırakmak istemiorsun ama onun ayak bikere dışarı kaydı ya fırsatını bulduğu anda aynı şeyleri yapar yada yapmasada sen hep şüphelenirsin sözün kısası bidaha yaparsa ömrünü çürütme güzelliğini onunla heba etme çek boşa gitsin....

malesef katılmıyorum bu düşünceye
erkektir, nefsini tutamaz falan yok öyle
kadında nefis yok mu ?
kadınınki namus da erkeğinki namus değil mi ?
tamamen erkekler tarafından namussuzluklarına uydurulmuş bir kılıf bu bence

O kadar kötü şeyler yaşamışsınız ki, okurken içim acıdı inanın. Kalp kırıldıktan sonra tekrar düzelir mi bilmiyorum ve inanın çaresizliğinize çok üzüldüm.
Eşinizin yaptıkları iğrenç ötesi bir şey, asla affedilir değil. Ama sırf çocuklar için o kadar çok kadın mutsuz evliliklerini devam ettiriyorki insan şaşar (bunlardan biride benim)

:çok üzgünüm:
offf okurken gözlerim dolu ..içim nasıl acıdı anlatamam koparık atsak bu adamların uçkurlarını ?
beyinlerden uçkurlarına inen damarlara birazcık insaniyet , sevki , sadakat yüklesek ?
belki olur ya..
umudum yok ama..
belki olur..

canım allah sana bilerce kez sabır versin..
bu şekilde kesinlikle devam etmemen gerektiğini savunuyorum ısrarla ama diyorsanki başka çarem yok , çocuğum için..
asla o adamın sana dokunmasına izin verme !!
defolsun gitsin o kzlara..

Siz çaresizsiniz ve cesaretiniz yok ayrılığa anladığım kadarıyla.
Neden çocuğunuzuda kendinizi de sevgisiz bir evde mutsuz yaşamaya mahkum ediyorsunuzki.
Tabiki karar sizin siz nasıl kendinizi iyi hissediyorsanız onu yapın ama emin olun bir gün yorulursunuz tükenir . Hiçbirşey eskisi gibi olamaz. Hemde yıkılan hayaller kırılan kalp yenilenmez.

senin seviyor olman .........ve sana bu kadar ilgi göstermesi........
pişman olup yuvana tekrar dönmesi.......
seni yumaşattı........
bilmiyorum..........
tabiki senin kararın........senin hayatın .........ama hem evlilikte hemde ilişkilerde öncelik güven........
güven sarsılınca......herşey eskisi gibi olmuyor.........malesef..........

sen kararını vermişin......herşeyi öyle yada böyle kabullenmişin.........
bunları yapmak zorunda olmadıgın halde af etmişin..........
işallah düzelir..........
yoluna girer............

bide şu var eger bunları sen yapsaydın...........aldatsaydın eşin senin fotograflarını görseydi ne olurdu........
sende biliyorun............

galiba....ya gerçekten çok seviyor körü körüne baglısın.......KAYBETMEK KORKUSU YAŞIYORSUN......
BEN NE YAPARIM KORKULARIN VAR.........

YADA GERÇEKTEN SABRIN ÇOK BÜYÜK.........

allah aşkına başlamayın gene erkek yapar zaten genlerinde var muhabbetine yaa
ne münasebet ?
ne demek yapar ?
sahip olsun izettine nefsine ?
onları ayartan kadınlardan çok erkekleri yakmak lazım ..
adam olsun önce..
adam !

Yav gerçekten hala seviliyor mu yani?CADIARZU

Yani şimdi sanalda başka kadınla geyik muhabbeti yapan kocayı, hala seviyorum lafını anlayabilirim ama siz doğumdayken o sevgilisiyle olan ve yatakta çıplak fotolarını gördüğünüz adamı gerçekten seviyor musunuz?CADIARZU

Yargılamak için söylemiyorum da, yani hala seviyorum sözü bana gerçek dışı gibi geliyor..CADIARZU

Sevmiyorum ama mecburen kendimi kandrıyorum demek istedniz sanırım..CADIARZU

erkek sonuna kadar hatalı
ama canım burda evli olduğunu bile bile erkekle beraber olmuş bi kadın var!
adam zaten eşini gözden çıkarmış
bari o kadın ikinci şahıs hayır ! deseydi...yüz vermeseydi...

Son düzenleme:
içim acıdı okurken .
tüylerim diken diken oldu . . .
belki herkes ikinci bi şansı hakkediyor ama eşinin hakettiğini hiç sanmıoyorum arkadaşım. . .
ama sen zaten kararını vermişsin. devam edicem diyorsun .sonunu bile bile hergününün bi öncekinden daha çok kötü olacağını görmene rağmen hala devam ediosun . . şöyle bi düşün istersen sadece kendine deil çocuğunada yazık ediyorsun . oğlunun ne günahı var .neden BABAlığı haketmiyen bi adama zorla BABA dedirtmek istiyosun . çocuğum babasz büyüsün istemiyorum diceksin babasız büyümüş o kadar çocuk varki . . . sen ona hem ANNE hem BABA olamazmsn .senki bu kadar şeye rağmen devam kararı alıcak kadar kendini güçlü hissediosun. Neden çocuğuna bakmaya cesaret edemiyosun .çalışan bi bayansın . ki emnmki tahsilli olmasan bile kadın dediğin anne dediğin ekmeğini taştan çıkarp yinede çocuğuna bakar . .

iyi düşün katlanamazsın gözlerinle ihanetini gördüğün adamla aynı yatağa girmeye

Elbette...
Sonuçta eski nişanlı eşimin kafasına silah dayamadı benimle beraber olucaksın diye...
Bilerek isteyerek yapılmış bi iş...
Bu işte asıl suçlu eşim...
Sadece işin şu kısmı çok pis...
Eski nişanlının eviyle eşimin ailesinin evi karşı karşıya...
Eski nişanlı ben yaşananları öğrendikten sonra balkona çıkıp eşimin ailesinin gözüne baka baka kahkahalarla gülüyormuş...
Ne acı...

Her gece yatağa girdiğinde yaşadığın bulantı için ne yapıyorsun peki?
O bir daha olmayacak diyen adama güvenmediğini ve bunun bir daha olacağından adın gibi emin olduğunu düşünüyorum,haksız mıyım?
E o halde nedir bu oğlum için cümlesi.Emin ol oğlun ahlaki değerleri ve insan sevgisi olmayan bu duygu yoksunu adamı baba bileceğine,babasız yaşamanın yükünü kaldırmayı öğrensin şimdiden,daha hayırlı olur.
Hep diyorum,çocuklar bahane,boşanmaktan korkup yeni düzen oluşturmak gözünde büyüyünce insanların,bu bahanenin ardına sığınıyorlar..Yoksa aklım hafsalam almıyor bu bulantı ve baş ağrısıyla,bu gelgitlerle ve karmaşayla,bu sevgisizlik ve saygısızlığın diz boyu olduğu kokuşmuş bir evlilikle yaşanabileceğini...

Tabii o kadın, zorla attı adamı yatağa değil mi? Bıçak zoruyla..Zavallı adam..

Neyse dönüp dolaşıp aynı konuya geliyoruz, evli erkek avcısı kadınlara..

Konuyu dağıtmak istemezdim ama..

ALLAH yardımcınız olsun çok zor bir durum ne desek boş aslında umarım verdiğiniz karardan pişmanlık duymazsınız bir yuva çok kolay kurulmuyor ama çok kolayda yıkılıyor malesef:1no2:

erkek sonuna kadar hatalı
ama canım burda evli olduğunu bile bile erkekle beraber olmuş bi kadın var!
adam zaten eşini gözden çıkarmış
bari o kadın ikinci şahıs hayır ! deseydi...yüz vermeseydi...
haklısın bitanecim ben eski nişanlı suçsuz demedim ki ?
erkektir yapar,asıl suçlu kadındır diyene cevaben söyledim bunu
bir suç varsa hem kadın, hem erkeğindir

yazıklar olsun o kadın müsfettesine
yazıklar olsun başka hiçbir şey diyemiyorum...

off. ne edepsiz arlanmaz kadınlar var. tam yolmalık. ne güzel yolunur o hatun.

okurken cok üzüldüm
bence çekecegin kadar çekmişsin acıyı hemde en hassas en duygusal döneminde
ozaman yanında olmamış bir adam
bundan sonra yanında olmuş neye yarar.

Hayır kendimi kandırmıyorum.
Keşke dediğiniz gibi olsaydı, keşke sevgim bu yaşananlardan sonra bitseydi.
Belki o zaman daha kolay olurdu herşey...
Ama haklısınız anlayamamakta çünkü ben de anlayamıyorum onu hala nasıl olup da sevebildiğimi...
Sanırım psikolojik travma geçiriyorum, hiçbir şey bilemiyorum...

bencede çok acının ötesinde :1closedeyes:
işte onu öyle güldüren eşiniz oldu malsef benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…