- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi gokyuzuaksamustu
aaa konu sahibiyle muhatapmışım...
Yalnız konuyu ne de güzel çevirdin. Esas konu, sevgilin arkadaşlarıyla gezmeye gitmiş sana haber vermemiş... Sen de bunu aldatma, ihanet diye abartmışsın... Şimdi ise iyice abartıp yok dayak, şiddet, döver de sever de diye süslemeler yapıyorsun. Ne o kendini mi acındırıyorsun? Erkek arkadaşın beyin kanaması geçirmiş sen gelmiş göbek atıyorsun, bir de gelmiş sana hak vermemi istiyorsun. İlginç...
hahahah taraftar neden toplayayım kendisi bile bunun yanlıs oldugunun farkındayken? evet sanki iyi bir olaymis gibi konusuyorsun insallah sende yasarsın diyorum ne var ki bunda korkma yani sonucta altı üstü yalan söylemis nesi var kioff olay bedduaya dönmüş ben de saf saf cevap yazıyorum
klasik konusunda taraftar toplayamayan konu sahibi modu;siz de yaşayın da görüüünn
hahahah taraftar neden toplayayım kendisi bile bunun yanlıs oldugunun farkındayken? evet sanki iyi bir olaymis gibi konusuyorsun insallah sende yasarsın diyorum ne var ki bunda korkma yani sonucta altı üstü yalan söylemis nesi var ki
Degil yalan soyleyip gezmeye gitmek, catir catir baska kadinla sevismis olsun velev ki beyin kanamasi gecirmesini falan istemem, buna sevinmem.yaaa hahahah o kadar korudunuz ki insallah esiniz size aynısını yasatır malum büyük birsey degil. hosunuza gitmis gibi de gözüküyor. size iyi gelir gibi geldi
Gecirmis dedi konu sahibi.adam beyın kanaması gecırmemıskı
hıı orayı atlamısım ben ,gecirdi ama bana okulda atesim cıktı beyin kanaması gecirmisim dedi, ama kazadan dolayı beyin kanamasi gecirmis..
evet cnm ben atlamısım orayı pardonGecirmis dedi konu sahibi.
off olay bedduaya dönmüş ben de saf saf cevap yazıyorum
klasik konusunda taraftar toplayamayan konu sahibi modu;siz de yaşayın da görüüünn
Bir de şöyle bir şey var, konu sahibi bir yıl önceki meseleden bahsediyor. Bir yıldır içinde kin biriktiriyor, bir şey olsa ona sevineceğim diyor. Üstelik 'seviyorum, herkes ikinci şansı hak eder' düşüncesiyle hayatına tekrar dahil ettigi sevgilisine yapıyor bunları. Nerden baksan tutarsız, nerden baksan mantıksız.
olay olalı 1 yıl mı olmuş
bu ne kin bu ne aşk
2 yıllık iliskim, tek bir sorunum var. İliski bastan bu zamana kadar herseyiyle güzeldi. tutku olsun, mutluluk olsun. erkek arkadasımın ilk ciddi iliskisi gecmisinde elle tutulur hicbir sey olmamıs . tamamen zevk iliskileri olmus ve onun icin önemliyiz güya. birbirimize ait dövmelerimiz var vs. herneyse konuya geliyorum. 1. yılımızdı kendisi okuyor ve aksamcı. ben kendisi okulda zannediyorum aksam 23:30 gibi hastahanede oldugunu ve beyin kanaması gecirdigini ögreniyorum güya okuldan hastahaneye kaldırmıslar. gecenin bi vakti hastahaneye gidiyorum ve sans eseri ögreniyorum ki ortada bi trafik kazası var. kazanın detayını bana kimse anlatmıyor.o hastahanede sabahı nasıl ettim bilmiyorum ortada koskocaman bi yalan oldugu barizdi ben yinede basinda bekledim. ve yine sabah sans eseri aslinda sehrin bi beldesine arkadas grubuyla gidicekken kazanın oldugunu ögrendim. ne hissettigimi tarif bile edemiyorum. gidicegi insanlar sorunsuz kücüklük arkadasları kız erkek vs ama ortada kocaman bi yalan var üstelik kaza saati aksamüstü 7, ambulansta bile benimle mesajlasmis. hemde 5-6 saat utanmadan. duydugumda bir sey söylemeden gittim günlerce konusmadik 3 gün hastahanede yatmıs ama iyi ders oldu. uzun bir süre sonra affettim. her insanın bir sansi hakettigini düsünüyorum icinde bir cinsel caba olmadigina emin oldugum icin. fakat inanilmaz kin doluyum. sevgi bi yana nefret bi yana cok seviyorum oda her zaman yanımda hayatında kimse yok herkese sırtını döndü. ve her anımda kötüyüm desem kosar gelir sarılıp öpmesiyle hissettirir herseyi ama bu olayi düsündükce cani yansa mutlu olucam. sizce abartiyormuyum?
bencede :)))İhanetle ne alakası var bunun, yazının sonuna kadar bir aldatma olayı filan bekledim. Bence biraz fazla kin duymuşsunuz, altı üstü arkadaşlarıyla gezmeye gidiyorlarmış, size söylese muhtemelen olay çıkaracağınız için söylememiş. Açıkçası kazanın arkasından mutlu olacağım demek filan bence çok sağlıklı bir hareket değil...
dua ya bak ya hastamısın sen tedavi ol :) cidden senın sorunların var bencılın tekısın sen :) sen millete dua edeceğine kendı basına geleceklerı dusun :))yaaa hahahah o kadar korudunuz ki insallah esiniz size aynısını yasatır malum büyük birsey degil. hosunuza gitmis gibi de gözüküyor. size iyi gelir gibi geldi