İhanet üstüne İlahi Adalet :)

A

O kadar korudun ve o kadar birsey yokmus gibi konusuyorsun ki İnsallah allah sana da nasip eder o zaman malum ne var bunda?

off olay bedduaya dönmüş ben de saf saf cevap yazıyorum

klasik konusunda taraftar toplayamayan konu sahibi modu;siz de yaşayın da görüüünn
hahahah taraftar neden toplayayım kendisi bile bunun yanlıs oldugunun farkındayken? evet sanki iyi bir olaymis gibi konusuyorsun insallah sende yasarsın diyorum ne var ki bunda korkma yani sonucta altı üstü yalan söylemis nesi var ki

Sana, 'seni kandırması aman ne hoş, git de ona aferin de' demiyoruz. Senin anlattığın durum şu olsaydı anlardık, 'beni aldatmak için bir kadınla yola çıkmış, kadinla da kaza geçirmiş' deseydin, belki yine anlardık. O da belki. Çünkü insan anlattığın olaya ne olursa olsun üzüntü duyar, ki senin sözde sevdiğinmiş. Ya sen normal degilsin ya anlattiklarin yalan.

Kusura bakma, demissin ya sırtını mı sıvazlasaydım, diye. Biz de senin beklediğin gibi senin sırtını 'aa işe bak, ne iyi etmisin' diye sıvazlayamadık.

yaaa hahahah o kadar korudunuz ki insallah esiniz size aynısını yasatır malum büyük birsey degil. hosunuza gitmis gibi de gözüküyor. size iyi gelir gibi geldi
Degil yalan soyleyip gezmeye gitmek, catir catir baska kadinla sevismis olsun velev ki beyin kanamasi gecirmesini falan istemem, buna sevinmem.
NORMAL bir insanin yapmasi gerektigi gibi kapinin onune koyar yoluma bakarim.
Hem adamla hala evli kalip hem de oh iyi oldu kafasinda gezmem yani.

off olay bedduaya dönmüş ben de saf saf cevap yazıyorum

klasik konusunda taraftar toplayamayan konu sahibi modu;siz de yaşayın da görüüünn

Bir de şöyle bir şey var, konu sahibi bir yıl önceki meseleden bahsediyor. Bir yıldır içinde kin biriktiriyor, bir şey olsa ona sevineceğim diyor. Üstelik 'seviyorum, herkes ikinci şansı hak eder' düşüncesiyle hayatına tekrar dahil ettigi sevgilisine yapıyor bunları. Nerden baksan tutarsız, nerden baksan mantıksız.

olay olalı 1 yıl mı olmuş

bu ne kin bu ne aşk

olay olalı 1 yıl mı olmuş

bu ne kin bu ne aşk

Hahahaa evet, ilk yazdığı mesaja göre bir yıl önce olduğunu söylüyor. Iliskilerinin birinci yılında. Yok yani bu kadar takıntılı bir insan isen, kendini de az çok tanıyorsun, neden kendine bu eziyeti yaparsın ki. Kim bilir her gün konuyu acıp kavga da ediyordur. Adam buna "ayağım kaydı, düştüm" dese, icten içe hala seviniyor demek.

Bu ne sevgi aaahh, bu ne ızdırap

hayatında daha önce adam akıllı kimse olmadığı için belli ki ilişki nedir bilmiyo gariban, sende ben bunu yönetirim dedin ama o da ne adam o kadar bunalmış ki arkadaşları ile takılmak için yalan söylemiş normalde mantıklı olan senin de davet edilmendi ama gitmeyeceğini ya da o insanların seni istemeyecegini düşünmüş

şu an etrafında kimse yok herkesi sildi diyosun ve bunun normal sağlıklı bişey olduğunu düşünüyosun çünkü bence baştan beri istediğin buydu etrafında biri olsa olm napıyosun sen bu nasıl ilişki der çünkü, mıç mıç mıç etrafına kimseyi yanaştırmayan çiftlerden olun bakalım ne kadar sürecek

koca kaza olmuş adam napmış aldatmışmı basılmışmı hiç bişe olmamış gülücüklü ilahi adalet adı altında bi başlık... 3 gün yatmış demişsin demekki baya bi kaza yapmışlar yani sen telaşlanma diyede sana normal gibi davranmış. her sıkıntında yanına koşarak gelen adama bu yapılırmı. neyin kafasını yaşıyosun çözemedim. az yapmış sana kusura bakmada

bencede :)))

yaaa hahahah o kadar korudunuz ki insallah esiniz size aynısını yasatır malum büyük birsey degil. hosunuza gitmis gibi de gözüküyor. size iyi gelir gibi geldi
dua ya bak ya hastamısın sen tedavi ol :) cidden senın sorunların var bencılın tekısın sen :) sen millete dua edeceğine kendı basına geleceklerı dusun :))

Bizim kocalarımız bize gezmeye gittiği için yalan söylemez canım çünkü arkadaşlarıyla gezmeye gitmesi gayet normal. Bunu bize haber verir sadece. O da geç gelecekse falan. Yoksa beni ilgilendirmez. Mesela ben şu an arkadaşımdayım oradan sinemaya geçeceğiz sonra pizza yiyip döneceğiz. Eşimin haberi yok ha eve geç kalacak olursam arar haber veririm.

Konu aldatma olsaydı farklı olurdu tabii ki. Allah korusun ihanet böyle kalsın başka kadın olmasın.

Tamam yalan var ortada ama eğer seviyorsanız onun canı yanınca mutlu olmazsınız bence bu yanlış düşünce. Olan olmuş artık yapacak bir şey yok geçmiş olsun...

Benim de vardı böyle bi arkadaşım kendisi şeker gibi ama sevgilisi zulüm gibiydi bi ortama girdi mi suratını sallandırır saatlerce otururdu iftar yemekleri düzenlerdik mesela ulan mübarek gün bari o zaman yapma dimi, kızın dersane günlerine denk getirirdik organizasyonları o dersteyken biz sinema okey laklak artık Allah ne verdiyse dersane bitince bizimki tırıs tırıs giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…