İhanet üstüne İlahi Adalet :)

teşekkürler aydınlandım :)

yani konu sahibinin aşığız,seviyoruz dediği sevgilisi ona yalan söylemiş o da kaza geçirdiği için ilahi adalet olduğunu düşünüp mutlu olmuş öyle mi? değişikmiş aşk anlayışları,Allah kabul etsin

Rica ederim :)
Aynen öyleymiş.
Konu sahibi yalan söyleyen sevgili kaza geçirince mutlu oldu zahir gülerek başlık açtı.

Koca adamın bir yerlere gidebilmesi senin izninle mi ? Izin vermek ne ya

Eger öyleyse yalan söylemekte haklı
ilahi adalette senin başına gelmiş
kocaman insana izin verme yetkisinin sen de olduğunu düşünürsen işte böyle huzursuz huzursuz yasarsin

Bence yalan söylemesinin sizle bir alakası var..
Acaba çok mu baskı kurdunuz ki o halde bile size mesaj yazmaya çalıştı..

Sanki Allah sizin tetikçiniz.
Birçok insan böyle; "bana kötülük yaptı, kalbimi kırdı. Acaba Allah da onun ağzını burnunu kırar mı? " mealinde sorular soruyorlar.
Bu soruları soranlarin, baslarindaki belalari "bu da benim sınavımmış" diyerek kabul ederken, sevmedikleri insanların başlarına gelenleri "ilahi adalet" olarak yorumlamalari bana cok ilginç, şaşırtıcı geliyor.

yalan söylemiş yani..büyük bir ders olmuştur birdaha aynı hatayı yapmaz bence..yaparsa kır kalemini :)

Tövbe tövbe.Çocuk musunuz,hayatı ne sanıyorsnuz,hayatı çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz.Şimdiki nesil çok geç olgunlaşıyor.Arkadaşlarıyla gezmeye gitmiş miş miş miş.Yahu kaza geçirmiş kaza.Hastaneye kaldırılmış.Ölümde olabilirdi,sakatlıkta.Neyin ilahi adaleti ya.Dünyada ne psilikler ne büyük suçlar var.Herşeye ilahi adalet demeyin.Sevgi bu mu.Konu açıp kaza geçirdi diye ilahi adalet deyip gülücük atmak mı.Beklemeseydin keşke başında.Bu kadar ben merkezli yaşamak hayatta sana hiçbirşey katmaz.

İşte bu yüzden bir yere gittiğim zaman söylemem gereken kişilere ben şurada şu zamanda olacağım diye haber veriyorum .
Beni nerede arayacaklarını bilsinler
Bir şey olursa yüzlerine bakabileyim .

Konu sahibi sen bu çocuğu pek sevmiyorsun anladığım kadarı ile beyin kanaması geçiren birininde mesaj attığına ilk burada tanık oldum İnsan ambulansta bile ailesine değilde sana mesaj atıyorsa probleminizin temeli senin düşündüğünden başka olmalı . Ama sen bana yalan söyledi takdiri ilahi diyorsun işte sırf bu yüzden o çocuk ambulansta doğru adrese mesaj atmamış diye düşünüyorum .

Bu erkeklerden korkulur vallahi kaza geçirdikten sonra bile senle mesajlasmıs maşallah İlahi adalet söylediği yalanı ortaya çıkarmış bir şekilde,o da seni gerçekten seviyorsa bundan ders almıştır zaten.. Senin sinirli olmanıda gayet doğal buldum ben. Bende olsam bende sinirlenirdim

ciddi bir ilişkileri varsa gayette kiminle ne yaptığına karışabilir ne var bunda? benimde 3 yıllık bir ilişkim var ve bir yere gidceği zaman arar benden izin alır, bende ondan alırım. Bunda kötü olan bir şey yok.. Ki konu sahibinin sevgilisi onu kız arkadaşlarından bile kıskanıyorken konu sahibinin gideceği yerlere karışması gayet doğal bana göre.

İlahi adaletin var olduğuna inanıyorum ve kimilerine bu ilahi adalet çok çabuk tecelli eder... olay bu !
ama sen belli ki içinden atamamışsın...
ve hiç atmayacaksın ...sağlıklı duygularını yitirdin ona karşı,sevmek değil bu bağımlılık...

Karisamaz
bu kadar benim yorumum bu
6 yıllık ilişkim oldu
2 taraf da psikopat olmadigi sürece karşı tarafın kendi kararlarini kendi verebileceğini bilir

seni çok iyi anlıyorum benim sevgilimde benimle barısmak için bana hastaneye kaldırıldım diye mesaj atmıstı çok kısa bir sure sonra gerçegi ogrendim, aradan bir yıl geçmesine ragmen "hastayım" dediginde inanmıyorum resmen resim gonderiyor hastanedeyken.....

Erkekler bence daha kolay yalan soyluyorlar, ben onu pisman ettim, sende etseydin bir daha yapmaz, çok saçma bir yalan olmus çunku

Karisamaz
bu kadar benim yorumum bu
6 yıllık ilişkim oldu
2 taraf da psikopat olmadigi sürece karşı tarafın kendi kararlarini kendi verebileceğini bilir

psikopatlıkla ne alakası var ne sacmalıyorsun sevgilinin veya senin rahatligiyla alakali. asıl saygı budur basına buyruk olmamaktır . tabiki de sorucak haber vericek iliski 2 kisilik.

ihanet illa başkasıyla sevişmekmii? böyle düsünüyorsan yalan söylemek senin için oldukca basit olsa gerek. bence bu düsünceyle asıl sana nas 'canım' :)
bak öğrenmişsin ortada çok buyuk bır sey yok ıhanet adı altında sadece yalan denılen bırsey var :) ama ne yazık kı anlama yeteneğin oldukça duşuk:)) Allah sabır versın o çocuga da yakında yollar seni haberın olsun hadı by:)

dedigimi anlamissin. tabiki de oh diycem ben zaten insanlık yapip icinde bi is oldugunu bildigim halde sabaha kadar basinda bekledim. ögrendigim de ne yapsaydım gidip tebrik ederim diyip kutlasamıydım. abarttıgımı düsünüyolar illa ortada baskasiyla sevismek olcak ki aldatma olucak. ne sacma düsünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…