İhanet üstüne İlahi Adalet :)

Bizim kocalarımız bize gezmeye gittiği için yalan söylemez canım çünkü arkadaşlarıyla gezmeye gitmesi gayet normal. Bunu bize haber verir sadece. O da geç gelecekse falan. Yoksa beni ilgilendirmez. Mesela ben şu an arkadaşımdayım oradan sinemaya geçeceğiz sonra pizza yiyip döneceğiz. Eşimin haberi yok ha eve geç kalacak olursam arar haber veririm.

Konu aldatma olsaydı farklı olurdu tabii ki. Allah korusun ihanet böyle kalsın başka kadın olmasın.
sevgilisi çok değer verse haber verırdı zaten demek kı değeri o kadar :)

Sevgilinin kaza geçirip hastahaneye düşmesinden resmen mutlusun. İlahi adalet deyip gülücükler dağtıyorsun. Her ne olursa olsun ortada bir can var, ki bu senin sevgilim dediğin bir insan. Ya o an sen bana yalan söyledin deyip ttamamen bağını koparacaktın (ki ben bunu yapardım) ya da bu olayı tamamen tarihe gömüp onunla yola devam edecektin. Hem affedip hem de çok kinliyim ilahi adalet oh oh deyip bu şekilde yaklaşım takınman hoş değil.

Sevgilinin kaza geçirip hastahaneye düşmesinden resmen mutlusun. İlahi adalet deyip gülücükler dağtıyorsun. Her ne olursa olsun ortada bir can var, ki bu senin sevgilim dediğin bir insan. Ya o an sen bana yalan söyledin deyip ttamamen bağını koparacaktın (ki ben bunu yapardım) ya da bu olayı tamamen tarihe gömüp onunla yola devam edecektin. Hem affedip hem de çok kinliyim ilahi adalet oh oh deyip bu şekilde yaklaşım takınman hoş değil.
Simdi sana da beddua gelecek hazir ol.
Konu sahibi ilahi adaletin onun icin calistigini dusunuyor. Forum toptan kapanacak galiba bu gidisle:KK53:

hayatında daha önce adam akıllı kimse olmadığı için belli ki ilişki nedir bilmiyo gariban, sende ben bunu yönetirim dedin ama o da ne adam o kadar bunalmış ki arkadaşları ile takılmak için yalan söylemiş normalde mantıklı olan senin de davet edilmendi ama gitmeyeceğini ya da o insanların seni istemeyecegini düşünmüş

şu an etrafında kimse yok herkesi sildi diyosun ve bunun normal sağlıklı bişey olduğunu düşünüyosun çünkü bence baştan beri istediğin buydu etrafında biri olsa olm napıyosun sen bu nasıl ilişki der çünkü, mıç mıç mıç etrafına kimseyi yanaştırmayan çiftlerden olun bakalım ne kadar sürecek

Üyelerin mesajlarına hiç böyle müdahaleler yapmazdım lakin kadın olarak utandım şahsen.

Mune...

Son düzenleyen: Moderatör:
hahahahah bravo genis insan ara bakalım bi esini hangi gariban ın üstünde suan bide gariban diyo senin o normal iliski dedigin genislik benden uzak olsun asıl öyle iliski yasiycagima yasamamak daha makul dönde kendine aci konya ovasına dönmüssün senin gibi saflara müstahak asil. adam siksin gecirsin oh ne ala nde olsa erkek yapar yani kadın bunaltmistir:dd

ne iğrenç bi yorum bu böyle ya!

hahahahah bravo genis insan ara bakalım bi esini hangi gariban ın üstünde suan bide gariban diyo senin o normal iliski dedigin genislik benden uzak olsun asıl öyle iliski yasiycagima yasamamak daha makul dönde kendine aci konya ovasına dönmüssün senin gibi saflara müstahak asil. adam siksin gecirsin oh ne ala nde olsa erkek yapar yani kadın bunaltmistir:dd

ohaaaaa artık seviyesiz terbiyesiz pislik

Kınıyorum sizi.

ortada ihanet filan yok sadece gizli saklı arkadaşlarla gezmeye gidilmiş.
sonuç da zannettiğiniz gibi ilahi adalaet değil sadece kaza.
tüm kazalar ilahi adalet sonucu mu ortaya geliyor sizce?
mesela parçalanarak öldürülen kadınlar hangi günahlarının bedelini ödemiş oluyor?
ya da trafik kazalarında savrulan bedenlerin hepsi ah aldıkları için mi bu kazaya uğradılar?

enteresan bir bakış açınız var. yalan sizin için tahammül edilemeyecek bir şey ise ayrılırsınız. elalemin çocuğunun kaza geçirmesine sevinmek, oh oldu iyi oldu demek ve bunu allah'a bağlamak ne kadar yanlış.

ben seviyorum dediğim kişiye bunun zerresini dileyemem dilim dönmez söylemeye. siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz?

ayrıca böyle oh oh çektiğinizi biliyor mu?
ben olsam bir dakika durmam sizin yanınızda bana kötülük gelince sevinen bir kişinin hayatımda ne işi var?

Bu ne terbiyesizlik?
Kendinize gelin..

senın kocana nasıl geldi konu pes.
terbiyesiz ne diyeyim.

yazacak şeyim var seviyesine de inerim ama ban elimi kolumu bağlıyo
Hayır kendi sevgilisi de cinsel bişey yaşamamışken bu kadar bel altına nasıl indi anlamadım benim kocam zaten konu dışı
artık küçükken 3 atıp 2 mi tuttular nedir anlamadım

X