İhanet üstüne İlahi Adalet :)

gokyuzuaksamustu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
25
9
31
2 yıllık iliskim, tek bir sorunum var. İliski bastan bu zamana kadar herseyiyle güzeldi. tutku olsun, mutluluk olsun. erkek arkadasımın ilk ciddi iliskisi gecmisinde elle tutulur hicbir sey olmamıs . tamamen zevk iliskileri olmus ve onun icin önemliyiz güya. birbirimize ait dövmelerimiz var vs. herneyse konuya geliyorum. 1. yılımızdı kendisi okuyor ve aksamcı. ben kendisi okulda zannediyorum aksam 23:30 gibi hastahanede oldugunu ve beyin kanaması gecirdigini ögreniyorum güya okuldan hastahaneye kaldırmıslar. gecenin bi vakti hastahaneye gidiyorum ve sans eseri ögreniyorum ki ortada bi trafik kazası var. kazanın detayını bana kimse anlatmıyor.o hastahanede sabahı nasıl ettim bilmiyorum ortada koskocaman bi yalan oldugu barizdi ben yinede basinda bekledim. ve yine sabah sans eseri aslinda sehrin bi beldesine arkadas grubuyla gidicekken kazanın oldugunu ögrendim. ne hissettigimi tarif bile edemiyorum. gidicegi insanlar sorunsuz kücüklük arkadasları kız erkek vs ama ortada kocaman bi yalan var üstelik kaza saati aksamüstü 7, ambulansta bile benimle mesajlasmis. hemde 5-6 saat utanmadan. duydugumda bir sey söylemeden gittim günlerce konusmadik 3 gün hastahanede yatmıs ama iyi ders oldu. uzun bir süre sonra affettim. her insanın bir sansi hakettigini düsünüyorum icinde bir cinsel caba olmadigina emin oldugum icin. fakat inanilmaz kin doluyum. sevgi bi yana nefret bi yana cok seviyorum oda her zaman yanımda hayatında kimse yok herkese sırtını döndü. ve her anımda kötüyüm desem kosar gelir sarılıp öpmesiyle hissettirir herseyi ama bu olayi düsündükce cani yansa mutlu olucam. sizce abartiyormuyum?

ihanet bunun neresinde canım?bende aldattıda ettiğini buldu sandım başlığı görünce.yalan söylemiş evet büyük hata yapmış.senide çağırsaymış arkadaşlarıyla buluşmaya giderken diyeceğim ama kaza yapmışlar iyikide gitmemişsin.kesinlikle haklısın yalan dolanla ilişki olmaz ama neden yalan söylediğini öğren,içinden nasıl geçiyorsa öyle davran

ihanet illa bir başkasıyla olmak değil bence. yalan ihanettir karşındakini kandırmak sonuçta. gitme sebebi arkadaş grubu, bana söylememe sebebi de izin vermiycek olmam. bu olay 1 yıl önce oldu tam ama inanilmaz süpheci oldum simdi her dogrusunu bile yalanmis gibi görüyorum beni gercekten cok etkiledi belki cok abarttigimi kiskanc oldugumu düsünebilirsin ama kendisi beni kiz arkadaslarimdan bile kiskaniyor, ayrica tesekkür ederim fikrin için.

öyle tabi yalan söylemekte bi ihanet ama ilk akla gelen aldatma oluyor :) Allah yüzüne gözüne bulaştırmış yalanını.rezil olmuş sana ve aradan 1 yıl geçmiş affetmişsin zaten.şüpheci olmakta haklısın,1 yıl içinde şüphe çekici hareketleri oldu mu?yok ben abarttığını kıskanç olduğunu düşünmüyorum.senin yerinde ben olsam bende senin gibi düşünürüm.kıskanmakla alakası yok bunun.güvenin incilmiş sadece

aslında hiç yok ama ben yinede her sacma seyde süpheleniyorum bianda skype dan ariyorum yada oldugu yere gidiyorum en kötü annesine yaziyorum ama birseyi olmadi henüz kendiside hep diyor ben affetmem icin pisman olmadim, pisman oldugum icin af diledim diye ama yinede iste güven bi kere gidince insan kendini hep kötüye alistiriyor. allahtan kız durumu olmadi hic aksine biri mesaj atsa haberim bile olmasa direk tersliyor ve 2 kere numarasını degistirdi kimse ulasmasın etmesin diye.

affetmem icin pisman olmadim, pisman oldugum icin af diledim demiş ya bence bu çook önemli.eğer affetmen için pişman olsa sen affedince gene yapacağını yapardı.pişman olmuş af dilemiş hatası anlamış.numarasınıda değiştiştirmiş.affetmem icin pisman olmadim, pisman oldugum icin af diledim sözünden sonra ben bile güvendim bu çocuğa :) bidaha hata yaparsa seni kaybedeceğini hissettir içine korkuyu sal rahat bırak tatlım.bakalım rahat bırakınca ne yapacak

Ya, şey, ben anlayamadım karışık geldi. Ambulansta yazmış, ama aslında kaza gecirmemis gecirmis gibi yapmış yalandan hastahaneye mi gitmiş? Ne,nasıl?

Ya, şey, ben anlayamadım karışık geldi. Ambulansta yazmış, ama aslında kaza gecirmemis gecirmis gibi yapmış yalandan hastahaneye mi gitmiş? Ne,nasıl?

hahah kaza gecirmis ölümle pencelesirken bile tabiri caizse göt korkusundan mesaj atmis anliycagin

Böyle ilişki mi olur ya adam beyin kanaması mı ne geciriyor buarada beyin kanaması geçirirken nasıl senle mesajlaşıyor? Ayrıca neden bu kadar olayı saptırma gereği duyuyor? Bence bu kadar birbirini sıkmak bağımlılık ilişki değil.

cünkü bildigim anda biticegini biliyor. ayrica ona sormak lazım nasıl mesaj attın diye. ve kıskanclık, bogmak vs en az benim kadar onda da var. bunu saklama olayı kıskanclık bogmak degil ama.. ve olayı saptırmaktan kastını anlamadım ben bu haberi 23:30 gibi aldim kaza aksamüstü 7 de olmus. ben haberini aldıktan sonra bilinci gidikti zaten sabah hafif kendine gelir gibi oldu yani demek istediğim saptırmayı kendinden cok aptal arkadasları yaptı ögrenmemem icin. ama kendisi de aynı gizledi yani kendine gelmis olsa sorsam söylemezdi ki iyide oldu allah yaptı ögrendim herkes ettigini buldu:)

Beyin kanaması geçiren insan telefona bakabiliyo muydu yav?
Öyle olaydı Kenan abiye bi mesaj ataridik.

edit. ortada ihanet var denebilir evet, ama ilahi adalet yok. öyle her yalan söyleyene bi değnek değmiyo yani, değmesin de zaten. çocuk eğer aldatmayacaktıysa sadece kankitoşlarıyla gezdiğini söylemedi diye beyin kanamasını "adalet" olarak tanımlamak da bana pek sağlıklı bi kafanın ürünü olarak görünmedi.

Son düzenleme:
Bende merakla okuyorum aha şimdi bastı basacak diye, beyin kanaması olsun trafik kazası olsun g.t korkusu falan çok çirkin laflar izinli mi bişeyler yapıyorsunuz karşılıklı, bu tip bi ilişki bugün olmadı yarın biter

anlattığın konuda kızacağım tek şey neden beni davet etmedikleri. olurdu

Seviyorum diyen insan 'beyin kanaması geçiren (!)' sevdiğiyle 3 gün konuşmaz mı?? Hem mesajlaşabilen böyle kazazede mi olur? Saçmalık. Bir de ilahi adalet diyorsun. Ne yapmış sanki? Ölse yine sevinecektin demek. Pes.

Ortada kaza yada beyin kanaması geçiren biri var (tam anlayamadim orasini). Durumu ciddi ve günlerce hastanede kalıyor. Ve sen sana yalan söyledi diye gidiyosun bide konusmuyosun oyle mi dogru mu anladim acaba?

O an insanin yeterki iyi olsun iyilessin diye dusunmesi gerekmez mi ya. Iyilessin ister küs ister ayril. Bence siz bu cocugu sevmiyorsunuz. O kadar basitmis gibi anlatmissiniz ki.

İyi de siz anlayışlı bir insan olsanız size haber vermez miydi? İzin vermezdim ne demek yahu ben 8 yıllık kocamdan izin almıyorum, insan sevgilisinden niye izin alır. Benim kocam bana bu kadar kötü davransa ben de yaptığım hiç birşeyi anlatmam yalan söylerim. İnsanları zorla yalana sürüklüyorsunuz. Siz anlayışlı olun karşıdaki de size dürüst olsun.

Aklima Celal ileCeren filmi geldi
ikinizinde birbirinizi bu kadar bogmasi hic hos degil, nereye kadar bu sekilde gidecekki?Hayatta herkesin yeri ayridir, birbirinizi yalan soylemek zorunda birakiyorsunuz.
bende ortada ilahi adalet goremedim, yazik arkadaslari da sizden nasil korkuyorlarsa bu kadar ciddi bir durumda bile yalan soyleme geregi duymuslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…