- 24 Şubat 2015
- 25
- 9
- 31
-
- Konu Sahibi gokyuzuaksamustu
öyle tabi yalan söylemekte bi ihanet ama ilk akla gelen aldatma oluyor :) Allah yüzüne gözüne bulaştırmış yalanını.rezil olmuş sana ve aradan 1 yıl geçmiş affetmişsin zaten.şüpheci olmakta haklısın,1 yıl içinde şüphe çekici hareketleri oldu mu?yok ben abarttığını kıskanç olduğunu düşünmüyorum.senin yerinde ben olsam bende senin gibi düşünürüm.kıskanmakla alakası yok bunun.güvenin incilmiş sadeceihanet illa bir başkasıyla olmak değil bence. yalan ihanettir karşındakini kandırmak sonuçta. gitme sebebi arkadaş grubu, bana söylememe sebebi de izin vermiycek olmam. bu olay 1 yıl önce oldu tam ama inanilmaz süpheci oldum simdi her dogrusunu bile yalanmis gibi görüyorum beni gercekten cok etkiledi belki cok abarttigimi kiskanc oldugumu düsünebilirsin ama kendisi beni kiz arkadaslarimdan bile kiskaniyor, ayrica tesekkür ederim fikrin için.
affetmem icin pisman olmadim, pisman oldugum icin af diledim demiş ya bence bu çook önemli.eğer affetmen için pişman olsa sen affedince gene yapacağını yapardı.pişman olmuş af dilemiş hatası anlamış.numarasınıda değiştiştirmiş.affetmem icin pisman olmadim, pisman oldugum icin af diledim sözünden sonra ben bile güvendim bu çocuğa :) bidaha hata yaparsa seni kaybedeceğini hissettir içine korkuyu sal rahat bırak tatlım.bakalım rahat bırakınca ne yapacakaslında hiç yok ama ben yinede her sacma seyde süpheleniyorum bianda skype dan ariyorum yada oldugu yere gidiyorum en kötü annesine yaziyorum ama birseyi olmadi henüz kendiside hep diyor ben affetmem icin pisman olmadim, pisman oldugum icin af diledim diye ama yinede iste güven bi kere gidince insan kendini hep kötüye alistiriyor. allahtan kız durumu olmadi hic aksine biri mesaj atsa haberim bile olmasa direk tersliyor ve 2 kere numarasını degistirdi kimse ulasmasın etmesin diye.
inşallah hiç bir sorunla yüzleşmezsin canım.rica ederimay insallah hadi bakalım bir daha sorunla yüzlesirsem yine burda paylasiyor olucam. tekrardan tesekkürler
Ya, şey, ben anlayamadım karışık geldi.Ambulansta yazmış, ama aslında kaza gecirmemis gecirmis gibi yapmış yalandan hastahaneye mi gitmiş? Ne,nasıl?