İhanet üstüne İlahi Adalet :)

sevgilisi çok değer verse haber verırdı zaten demek kı değeri o kadar :)

Sevgilinin kaza geçirip hastahaneye düşmesinden resmen mutlusun. İlahi adalet deyip gülücükler dağtıyorsun. Her ne olursa olsun ortada bir can var, ki bu senin sevgilim dediğin bir insan. Ya o an sen bana yalan söyledin deyip ttamamen bağını koparacaktın (ki ben bunu yapardım) ya da bu olayı tamamen tarihe gömüp onunla yola devam edecektin. Hem affedip hem de çok kinliyim ilahi adalet oh oh deyip bu şekilde yaklaşım takınman hoş değil.

Simdi sana da beddua gelecek hazir ol.
Konu sahibi ilahi adaletin onun icin calistigini dusunuyor. Forum toptan kapanacak galiba bu gidisle

Üyelerin mesajlarına hiç böyle müdahaleler yapmazdım lakin kadın olarak utandım şahsen.

Mune...

Son düzenleyen: Moderatör:

ne iğrenç bi yorum bu böyle ya!

ohaaaaa artık seviyesiz terbiyesiz pislik

Kınıyorum sizi.

ortada ihanet filan yok sadece gizli saklı arkadaşlarla gezmeye gidilmiş.
sonuç da zannettiğiniz gibi ilahi adalaet değil sadece kaza.
tüm kazalar ilahi adalet sonucu mu ortaya geliyor sizce?
mesela parçalanarak öldürülen kadınlar hangi günahlarının bedelini ödemiş oluyor?
ya da trafik kazalarında savrulan bedenlerin hepsi ah aldıkları için mi bu kazaya uğradılar?

enteresan bir bakış açınız var. yalan sizin için tahammül edilemeyecek bir şey ise ayrılırsınız. elalemin çocuğunun kaza geçirmesine sevinmek, oh oldu iyi oldu demek ve bunu allah'a bağlamak ne kadar yanlış.

ben seviyorum dediğim kişiye bunun zerresini dileyemem dilim dönmez söylemeye. siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz?

ayrıca böyle oh oh çektiğinizi biliyor mu?
ben olsam bir dakika durmam sizin yanınızda bana kötülük gelince sevinen bir kişinin hayatımda ne işi var?

Bu ne terbiyesizlik?
Kendinize gelin..

senın kocana nasıl geldi konu pes.
terbiyesiz ne diyeyim.

yazacak şeyim var seviyesine de inerim ama ban elimi kolumu bağlıyo
Hayır kendi sevgilisi de cinsel bişey yaşamamışken bu kadar bel altına nasıl indi anlamadım benim kocam zaten konu dışı
artık küçükken 3 atıp 2 mi tuttular nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…