- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi gokyuzuaksamustu
sevgilisi çok değer verse haber verırdı zaten demek kı değeri o kadar :)Bizim kocalarımız bize gezmeye gittiği için yalan söylemez canım çünkü arkadaşlarıyla gezmeye gitmesi gayet normal. Bunu bize haber verir sadece. O da geç gelecekse falan. Yoksa beni ilgilendirmez. Mesela ben şu an arkadaşımdayım oradan sinemaya geçeceğiz sonra pizza yiyip döneceğiz. Eşimin haberi yok ha eve geç kalacak olursam arar haber veririm.
Konu aldatma olsaydı farklı olurdu tabii ki. Allah korusun ihanet böyle kalsın başka kadın olmasın.
Simdi sana da beddua gelecek hazir ol.Sevgilinin kaza geçirip hastahaneye düşmesinden resmen mutlusun. İlahi adalet deyip gülücükler dağtıyorsun. Her ne olursa olsun ortada bir can var, ki bu senin sevgilim dediğin bir insan. Ya o an sen bana yalan söyledin deyip ttamamen bağını koparacaktın (ki ben bunu yapardım) ya da bu olayı tamamen tarihe gömüp onunla yola devam edecektin. Hem affedip hem de çok kinliyim ilahi adalet oh oh deyip bu şekilde yaklaşım takınman hoş değil.
hayatında daha önce adam akıllı kimse olmadığı için belli ki ilişki nedir bilmiyo gariban, sende ben bunu yönetirim dedin ama o da ne adam o kadar bunalmış ki arkadaşları ile takılmak için yalan söylemiş normalde mantıklı olan senin de davet edilmendi ama gitmeyeceğini ya da o insanların seni istemeyecegini düşünmüş
şu an etrafında kimse yok herkesi sildi diyosun ve bunun normal sağlıklı bişey olduğunu düşünüyosun çünkü bence baştan beri istediğin buydu etrafında biri olsa olm napıyosun sen bu nasıl ilişki der çünkü, mıç mıç mıç etrafına kimseyi yanaştırmayan çiftlerden olun bakalım ne kadar sürecek
hahahahah bravo genis insan ara bakalım bi esini hangi gariban ın üstünde suan bide gariban diyo senin o normal iliski dedigin genislik benden uzak olsun asıl öyle iliski yasiycagima yasamamak daha makul dönde kendine aci konya ovasına dönmüssün senin gibi saflara müstahak asil. adam siksin gecirsin oh ne ala nde olsa erkek yapar yani kadın bunaltmistir:dd
sevgilisi çok değer verse haber verırdı zaten demek kı değeri o kadar :)
hahahahah bravo genis insan ara bakalım bi esini hangi gariban ın üstünde suan bide gariban diyo senin o normal iliski dedigin genislik benden uzak olsun asıl öyle iliski yasiycagima yasamamak daha makul dönde kendine aci konya ovasına dönmüssün senin gibi saflara müstahak asil. adam siksin gecirsin oh ne ala nde olsa erkek yapar yani kadın bunaltmistir:dd
Daha once de domalsa miydim onunde dedi. Terbiye ugramamis koyune.ne iğrenç bi yorum bu böyle ya!
Kınıyorum sizi.
senın kocana nasıl geldi konu pes.lafla rencide olmaz bunun gibiler
senın kocana nasıl geldi konu pes.
terbiyesiz ne diyeyim.