- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
-
- Konu Sahibi gokyuzuaksamustu
İhanetle ne alakası var bunun, yazının sonuna kadar bir aldatma olayı filan bekledim. Bence biraz fazla kin duymuşsunuz, altı üstü arkadaşlarıyla gezmeye gidiyorlarmış, size söylese muhtemelen olay çıkaracağınız için söylememiş. Açıkçası kazanın arkasından mutlu olacağım demek filan bence çok sağlıklı bir hareket değil...
bu benim yalanı nasıl gördügümle alakalı bence. es gecilcek birsey oldugunu düsünmüyorum tabi bu benim fikrimAbartıyorsunuz canım. Yalan söylemesi kötü tabii ana kin tutmanızı gerektirecek kadar büyük bi şey değil
Neden illa ortada bi başka kadın bekliyorsunuz niye bu sekilde icinize islemis ihanet kelimesi?Hangi masallarla büyüttüler sizi?
iyide bu nasıl normal birsey görüyorsunuz birini kandırmak?
İhanet illa başkasıyla sevişmek mi? birini kandırmak ona ihanet etmektir. Sırtını sıvazlıycak halim yok.
Adam kaza geçirmiş, beyni kanamış sen neyin derdindesin. Sadist misin konu sahibi, topluma tehlikeli bir şeye benziyorsun ne yalan söyliyim... Ayrıca ortada aldatma falan da yok. Bence sen gayet sadist bir şeysin, korkulur senden. ıyyy içim bi hoş oldu
demek ki ne kadar kırıldıysam 1 yıl gecmis hala iyi oldu diyebiliyorumSırtını sıvazla demiyor zaten kimse, ama ben iyi bir insanın sevdiği ve değer verdiği birisinin başına kötü bir şey geldiğinde hak etmişti, oh olsun demeyi yakıştıramıyorum. Kızmak, alınmak, tavır yapmak farklı şey, kin güdüp beni kandırdı oh olsun iyi ki kaza geçirmiş mutlu oldum demek farklı bir şey.
E ayrıl rahatla. Madem yalana bu kadar tahammülsüzsünbu benim yalanı nasıl gördügümle alakalı bence. es gecilcek birsey oldugunu düsünmüyorum tabi bu benim fikrim
belli ki siz ihaneti hep başka bir kadın ve sevişme içerikli görmüssünüz. bu yorumunuz sizin yalanı ne kadar basit gördügünüzle alakalı bence. ben insanlık yapıp yanında kaldım sizce ne yapmalıydım? sırtını sıvazlamak veyahut domalsam daha mı makbule geçerdi? sadist sizsiniz bence yalanı bu kadar basit görmeyin:)
basına benzeri geldiginde bakalım ne kadar insan kalabilceksin. lütfen bizimle paylas ama burda. gidip tebrik ettim, erkek o tabiki de aldaticak beni. döver de sever de de. bu aynı mantık ve evet o hissi yasatan birine bunlari söylemek sadistlikse sadistm kesinlikse:)Öncelikle bunlar karı-koca degil sevgili sadece. Ortada öyle aman aman bir yalan da söz konusu degil ve olayın gerisini de bilmiyoruz. Belki konu sahibi sürekli sorgulayıcı, sıkıştırıp duran birisi? E adam da arkadaşlarıyla gidip gezecegi zaman yalan söylemek zorunda hissetmiş olabilir.
Ama bunların hepsini geç... Böyle bir olaya bu kadar kin beslemek, adamın geçirdigi kazadan zevk almak, haz duymak psikopatlıktır, sadistliktir. Konu sahibi bence agır sadist. Kendi istedigi olmyınca ''ölsünler bana ne'' modunda gezebilen biri belli ki.
adam beyın kanaması gecırmemıskıKeske bir derdim var a degil de mutluluktan uctugunuz haberler bolumune acsaydin konuyu.
Adam beyin kanamasi gecirdi diye zil takip oynamadigin kalmis.
yaaa hahahah o kadar korudunuz ki insallah esiniz size aynısını yasatır malum büyük birsey degil. hosunuza gitmis gibi de gözüküyor. size iyi gelir gibi geldiKeske bir derdim var a degil de mutluluktan uctugunuz haberler bolumune acsaydin konuyu.
Adam beyin kanamasi gecirdi diye zil takip oynamadigin kalmis.
iyide bu nasıl normal birsey görüyorsunuz birini kandırmak?
İhanet illa başkasıyla sevişmek mi? birini kandırmak ona ihanet etmektir. Sırtını sıvazlıycak halim yok.
basına benzeri geldiginde bakalım ne kadar insan kalabilceksin. lütfen bizimle paylas ama burda. gidip tebrik ettim, erkek o tabiki de aldaticak beni. döver de sever de de. bu aynı mantık ve evet o hissi yasatan birine bunlari söylemek sadistlikse sadistm kesinlikse:)
gecirdi ama bana okulda atesim cıktı beyin kanaması gecirmisim dedi, ama kazadan dolayı beyin kanamasi gecirmis..adam beyın kanaması gecırmemıskı