Ihanet değilse ne

yuh yani
adam sizle evli ama evliligi başka bir kadınla yaşıyor
boşa gitsin adi herifi

yok canım sen fesat değilsin,herşey apaçık ortada,buşakilde evlilik yürümez ama ayrılıkta öyle kolay değil,eşinle konuş tepkini koy ama son noktayı hemen koymak ta sıkıntı yaratabilir.Çünkü dediğim gibi keşke ayrılık öyle kolay olsaydı anlaşamayan anında ayrılırdı..

Vatandaşın telefon kayıtlarına ulaştık.Günde 20/25 kez kadını aramış.Üstelik hergün.Avukatıma yaptığı açıklama da evlere şenlik:O bayandan zamanında çok iyilik gördüm kendisi psikolojik hasta ona destek olmak için arıyorum.Herhalde kendi gömleğini giydirip,salonda kanepeye yatırıp şuh fotoğrafını çekpak erken de tamamen acıma hissiyle bunu yaptı.Hatta o kadar acıdı ki kadını telefonuna kapak yaptı

çocuğunuz var mı

afedersin ama bu adam çok çakal, seni nasıl inandırmış bunca sene ben hayret ettim, bunun neresi fesatlık, o kadının erkek kardeşinin telefonun senin eşinde ne işi var, senden gizli iş yapması, ev kiralaması, seni yurtdışında istememesi, bunlar durumu açıklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…