• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanet değilse ne

yuh yani
adam sizle evli ama evliligi başka bir kadınla yaşıyor
boşa gitsin adi herifi:47:

yok canım sen fesat değilsin,herşey apaçık ortada,buşakilde evlilik yürümez ama ayrılıkta öyle kolay değil,eşinle konuş tepkini koy ama son noktayı hemen koymak ta sıkıntı yaratabilir.Çünkü dediğim gibi keşke ayrılık öyle kolay olsaydı anlaşamayan anında ayrılırdı..

Vatandaşın telefon kayıtlarına ulaştık.Günde 20/25 kez kadını aramış.Üstelik hergün.Avukatıma yaptığı açıklama da evlere şenlik:O bayandan zamanında çok iyilik gördüm kendisi psikolojik hasta ona destek olmak için arıyorum.Herhalde kendi gömleğini giydirip,salonda kanepeye yatırıp şuh fotoğrafını çekpak erken de tamamen acıma hissiyle bunu yaptı.Hatta o kadar acıdı ki kadını telefonuna kapak yaptı:52:

çocuğunuz var mı
Vatandaşın telefon kayıtlarına ulaştık.Günde 20/25 kez kadını aramış.Üstelik hergün.Avukatıma yaptığı açıklama da evlere şenlik:O bayandan zamanında çok iyilik gördüm kendisi psikolojik hasta ona destek olmak için arıyorum.Herhalde kendi gömleğini giydirip,salonda kanepeye yatırıp şuh fotoğrafını çekpak erken de tamamen acıma hissiyle bunu yaptı.Hatta o kadar acıdı ki kadını telefonuna kapak yaptı:KK52:[/QUOTE

Tam 9 yıllık evliyim.Evli olduğum adamın beni aldattığını elbette hissediyordum.Hatta bir defasında düğünden önce muhteremin ev telefonunu kadın açtı.Bır de utanmadan fransızca ben birinci kadınım diye haykırarak ağlamaz mı? Tabi kocam inkar etti.Ben evlenmekden vazgeçince ikimizi de intihara sürüklüyorsun demez mi! Mecbur ona inandım çünkü 9 aydır nikahlı düğünü bekliyorduk.o kadın evinde ne arıyordu dedim o da "Binada tadilat var aşağıdan anahtarı alıp eve girmiş haberim yoktrtu" dedi.Telefona çıkan kadın eşimin evlenmeden önce uzun yıllar beraber olduğu kadındı.Çünkü nişanlıyken geçmişte bir ilişki yaşadığını ve ben sorunca da kadının adını söylemişti.Telefondaki kadın da zaten adını söyledi.İşin kötüsü eşim bana yurt dışında yaşadığı halde hiç oturum almadı.Eve her geldiğinde huzursuzluk çıkardı.Ben oraya tatillerde gittiğimde de hep gizli gizli telefonla konuşur hesap sorduğumda inkar ederdi.En son bişeyleri bahane edip küstü ve benden habersiz deniz kıyısında bir ev kiraladı.Daha doğrusu kiralamış.Üstelik bir yıllık da peşin vermiş.Ben boşanma davası açtım ama yine de 1,5 yıl önce kalp ameliyatı olduğundan kıyamadım.Avukattan adresi alıp yanına gittim.Eve çeki düzen verdim.Ama o asıl evimize gelmemek için bahaneler yaratıyordu.Yine de sabrettim.Gidip geldim ve düzelir umut ettim.Lakin geçen hafta evini temizlerken kiler dolabında saklanmış bir cep telefonu buldum.İçinde bir kadına ait bir düzine fotoğraf vardı.Değişik yıllarda ve aylarda çekilmiş.Üstelik o tarihlerde biz evliymişiz.En kötüsü fotoğrafın birinde kadın eşimin gömleğini giymiş elinde elma yurt dışındaki evimizin salonundaki koltukda yatıyor.Eşim o fotoğrafı da kapak resmi yapmış.Derhal orayı terk ettim.Vatandaşa göre ben fesadım.O telefondaki kadın yıllar önce evinde telefonu açan kadınmış ama o telefon eşime değil o kadının erkek kardeşine aittmiş.İşin acayip tarafı telefonda iki numara var biri kadının evi diğeri cebi çıktı.Üstelik telefonun içindeki kart da kullanılan bir kart.Bu ihanet değilse ne?Ben mi fasadım
afedersin ama bu adam çok çakal, seni nasıl inandırmış bunca sene ben hayret ettim, bunun neresi fesatlık, o kadının erkek kardeşinin telefonun senin eşinde ne işi var, senden gizli iş yapması, ev kiralaması, seni yurtdışında istememesi, bunlar durumu açıklıyor

Back