- 21 Mart 2019
- 76
- 103
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bucuk yıla da cok uzuldum, zaman benim ıcın cok degerlı cunku. Dogursam anne derdi diyim ozaman.15 yil degil. Bir bucuk yil
Nasil ya cidden bunu nasil bir kafayla yazdiniz siz ne demek şükrediyorum adama ceyrek altinda tak istersen iyi ki zamaninda beni aldattın bak bağımız pek bi güçlendi diyeSen burada asip kesenleri cok kafana takma.Bak ben uc yil once aldatildim.ayrilmaya kalktim pismanliklarini dinledim yaklasik 15 yil surdu kendimi toparlamam.o yuzden daha erken bazi seyler icinsabirli ol ve onuda gozlemle.banada dediler midesiz diye aslinda haklilar ama tek cozum ayrilik degil..Evet guven zor insa ediliyor ama pismanligini sana iliklerine kadar hissetirebildiyse daha kolay olacaktir atlatmak.Ben onu hissettim en son af diledigi de telefonun diger ucunda bagira bagira aglayip af diledi o zaman dahabir ikna oldum.Atlatmam icinde cok sey yapti.Simdi aramizda ki bag ezkisinden daha bir guclu gibi geliyo bana.Bana ve cocuklara ailemize daha bir ozenli ,Ve ben gercekten yasadiklarima bugun sukur ediyorum cunku bana kattigi cok sey oldu.Sen de sabirla atlatmaya calis
Bir bucuk yilmıs, bır vırgul nelere kadirÜç yıl önce aldatıldınız ve kendinizi toparlamanız 15 yıl mı sürdü? Kendinizde misiniz kuzum? Bu hesaba göre -12’desiniz.
Ne kadar güzel yazıyorsunuz, bizim ülkemizde kadınlarımız kendine değer vermiyor ki erkekler versin, biliyoruz ki dik dursa burda asla böyle yorumlar almazdı, Allah göstermesin iki elim kanda da olsa böyle bir durumda susmam susamam durmam duramam.. konu sahibi keşke kendine bunu reva görmese kendine değer verse konu sahibi ağla dizlerinin üstüne çök ama sonra kalk oradan kalk ve kızınla kendine güzel bir hayat kur, çok üzüldüm çok kızdım Allah yardım etsin akıl fikir versin.Senin kocan evli kadınla karısını aldatmis bir şerefsiz.
Üstelik akrabasına yan gözle bakmis bir adi.
Hala ne bu yok alnımdan öptü yok onu tanıyorum havaları.
Koca diye evli akraba kadına yan gözle bakan bir adiyle evlenmissin. Hani tanıyordun?
Bu adamın ne evlilik kurumuna ne namus kavramına saygısı var.
Yaptığı duyulsa çevrede tek bir kişi bunu eve alır mı?
Bekar biriyle seni aldatmasindan daha kötü bu evet.
O çok tanıdığın adam bak seni aldattı. Madem taniyordun niye aldattığıni farketmedin.
Evli akraba kadına bakmış bir ... ile evlisin.
Kızını uzak tut o adamdan. Sen zaten akillanmazsin belli.
Hala yok alnimı öptü yok bilmem ne yaptı. Durumun ciddiyetini kavra kadın
Hiç kendini yorma derim çünkü konu sahibinde şunu gördüm evet üzgün amma o kadar gözünü hırs bürümüş durumda ki sen ben o ne dersek mümkünü yok anlamaz adeta kocasi bulunmaz bir parçaymis gibi sanki kadin zorla sahip olmuş adam masummus gibi bir tavir icinde o yuzden biz ne desek nafileBirisi de yok kadının üstüne çok gitmeyin yok kinadiginizi yaşarsınız filan masalları anlatiyordu.
Bu kadın bir anne. Anneligin arkasına sığınıp kocasının ahlaksizligini mesrulastiriyor.
Bir annenin çocuğunu böyle bir ortamda büyütme hakkı yok.
Adamin yaptığı sıradan bir aldatma değil bu adam çukurun dibi.
Ne alaka aklim basimda degil mi benim bunun kanisina nerden variyorsunuz zaten cani skkin bu durumda olan birine boyle bisey soylenir mi ?? O dediginiz okadr kolay olmuyor ne fedakarliklarla evlendim bi o..pu icin de birakamadim cocugumu dusundum ayrica ve annemgilde abim oturuyor orada kaldigimda duramadim ki onlarin cocugu baba baba derken benim kizim boynu bukuk kalicakti orda nebilim yasamayan bilemez Rabbim dusmanima vermesin boyle bisey suan icin kendi keyfime odakliyim geberse uzulmem emin olabilirsin . Ve tek bir hatasinda gozum bu sefer hic bir seyi gormez
Merakımı hosgorun lutfen bir sey sormak istiyorum, aldatıldıktan sonra affetmenızden cıkardıgınız ders nedir?Yasadiklarimiz anlayabilirsek eger hepsi birer derstir ve bu dersleri algiladigimiz surece daha cok guclenir ve olgunlasiriz.Kainat kocaman bir dershanedir.Yeterki kainati okumayi bilelim.Evet yine sukur ediyorum ve de edecegim
Sabırla yuvasına sahip cıkması gereken nefsine hakim olması gereken oysa kocanızdı.Sabirla yuvâma cocuklarima sahip cikmakla affetmenin dogru bir karar oldugunu zaman bana gosterdi Simdi kocam cok daha iyi .Beni burada asip kesiyorlar ama sabrimin sonu guzel oldu
Pollyanna da bu dertten gitti bacım haklısınSabirla yuvâma cocuklarima sahip cikmakla affetmenin dogru bir karar oldugunu zaman bana gosterdi Simdi kocam cok daha iyi .Beni burada asip kesiyorlar ama sabrimin sonu guzel oldu
Tebrikler sonunda adamı akladınız ya helal olsun ya gerçektenOnu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
Evet atlatmışsın, bu mesajın bunu destekliyor: ".Cunku bende yillar once aldatildim ve bir kac yil adamdan midem bulandi resmen midem ayaga kalkiyordu ve halada adami opemem"Sabirla yuvâma cocuklarima sahip cikmakla affetmenin dogru bir karar oldugunu zaman bana gosterdi Simdi kocam cok daha iyi .Beni burada asip kesiyorlar ama sabrimin sonu guzel oldu
Sasırdık mi? Kendı adıma ben sasırmadımVe bir aldatma konusu daha; şeytana uyan masum koca, kocayı ayartan o...pu kadın diye bitti.