İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

wildrose canım benim..

doğum yapmışsın hayırlı olsun ..

sağlık ve mutlulukla büyüsün yavrun inşallah...

inşallah çok büyük mutluluklar getirsin bu bebek sana..

seni ve bebeklerini öpüyorum canım..

hamıle kadına neler yaptırıolar hey allahım yaaaaaaaa

hayirli olsun ablacim
Allah cocuklarinin basindan seni eksik etmesin...
aslinda anali babali buyutsun demek vardi ama babasizda buyuseler olur en azindan yalani tanimamis durust ve temiz çocuklar yetisir...
ne karar aldin ne asamadasin bilmiyorum ama sakin sakin, sirf cocuklarin için evliligini gözden geçirirken sadece cocuklarini dusunme...
bu evliligi sen yurutuyorsun bir omur boyu sen giriyorsun o herifin koynuna... inan bana o kadar seyden sonra ben artik yataginada girmezdim... senin anlattiklarinla tiksindim, bir an erkek ark'imi esinin yerine koydum... yuzune bakmazdim kesin... tabiii sevgililik sureci ayri evlilik ayri ama ben evlilikte de kaldiramazdim sogurdum artik... birde ben asiri derecede kindarim... cok sevsemde kin guderim ama birlikte kesinlikle yapamam;...
cocuklarin seninle sadece 20-25 yil bir arada yasayacak sonra evlenip yuva kuracaklar ve sen topraga girene kadar o adami cekeceksin... o cocuklar siz birlikteyken dirliksiz olacaklarina
babalari olmadanda dirliksiz yasasinlar... yada belki aksi olur daha huzurlu bir ortamda buyurler...
bu arada ole bir adama gercekten ne deyipte cocuk verdin be ablacim... yuzunu gostermezdim o meleklerin o seytan adama;....

Dün akşamda cebinde erkekliği güçleştirici sertleştirici haplardan buldum bir tane.5-6 ay oldu beraber olmayalı eşimle ve o demekki başkalarıyla gününü gün etmiş

Yarın doğum günüm ama ben çok mutsuzum çünkü ben bu gece aldatıldığımdan kuşku duyacak kadar çok şey yaşadım. 2 ayım kaldı kızımı dünyaya getirmek için,birde oğlum var benim.

20 gün oldu doğum yaptım ve aile meclisi davamı geri almam konusunda konuşmalar vs.. caydırdılar beni.2 oğlumla beraber yalnız değilim aslında.

canım kızın mı oldu oğlun mu?? anlayamadım da:uhm:kafamçokkarıştıfisfisfis

aa evet ya? benimde kafam karıştı şimdi heralde ultrasonda yanlış gördü doktor :uhm:

wildrose canım senin adına çok üzüldüm.keşke bu şekilde yapacaklarına direkt yüzümüze söyleseler.ben onu tercıh ederim.hiç olmazsa bir kere ölürüm.düşüne düşüne binlerce kere değil.yaptıkları çok tutarsız.yazdıklarına bakılırsa kesin bir şeyler çeviriyor.sana akıl veremem.tercih sana kalmış.umarım yeni bebişin sana uğur ve mutluluk getirir.allah seni böyle kötü durumlarla tkrar karsılastırmaz.bu erkekler hakikaten çok genişler.eşi hamileyken destek olacağına pes yani. klava:

Canım doktorum önce kız dedi ben 4 aylıkken gittiğimde.8 aylıktım yine gittim ve yanıldığını erkek olacağını söyledi,dolayısıyla öylede oldu.

canım eşin sana karşı nasıl şimdi?

davranışlarında bir değişiklik var mı?

sen nasıl hissediyorsun kendini..

canım eşin sana karşı nasıl şimdi?

davranışlarında bir değişiklik var mı?

sen nasıl hissediyorsun kendini..

kendimi iyi hissetmiyorum çünkü bebeğimi emziremiyorum,sinirden stresten olacak sütlerim resmen çekildiler.mamaya başladım daha şimdiden.sabah eşimle birlikte çıktım evden çocukları anneme bırakıp.adliyeye gideceğiz dedim beni götürmedi bende gittim avukatın biri ile görüşmeye,oda dışardaymış,telefonda durumu izah ettim,pztsi çağırdı beni.

cebinde bulduğum hap içinde arabada buldum dedi.eşim araba ticareti yaptığı için arabalarda, satan kişiler bir çok şeyini bırakabilir unutabilirler.ama inanmadım tabi,dedim,madem arabada buldun niye arabada kalmadı yada niye alıpta çöpe atmadında cebine koydn.bu sıkışınca bu seferde dediki eczacı bir arkadaşım verdi.niye aldın dedim cvb yok tabi.dedim demekki çok azgın bir sevgilin var ve ona yetemiyosun senden ikinciyi üçüncüyü istiyor,sende kendine ona yetebilmek için hap aldın.

gamyoncuiremsucanım tatlı bir bebbeğin olacak
üzülmeye değmez sen şimdi bebeğinle yapacaklarını düşün
eşinede üzülme inan deymez aldatıyorsa eğer yakında kokusu çıkar
bir ip ucu verir dün yaşadıkların gibi sende bulursun gerçek bir ip ucu
ya eşin aklını başını alır yuvasına bağlanır seni bebeğini ön planda tutar yada ona bye bye dersin
bebeğinle yeni bir yaşama merhaba dersin
üç günlük dünya için üzlmeye değmez öpdüm o bebişini a.s.

senin kocanı kusura bakmadan ahıra sokup bayan ineklerin yanında bırakacaksın.. anca uslanır... terbiyesizz... bir insan bu kadar karaktersiz olur... klava:

böyle şeyleri gördükçe daha bi tiksiniyorum erkeklerden....iğrenç ya kimileri daha yeni evliyken kimileri hamileyken kimi lohusayken kimi eskidi diye....yuh yani yuh diyorum başkada bişey diyemiyorum...

çocuklara ayrılığı göstermemek için susmak ne kadar doğru peki...hak etmeyen biriyle hala evli kalmak, hatta baba yapmak....bu çocuk böyle bir babayı hakedicek ne yaptı...düzelme umudu görüyorsanız bişey diyemem ama görmüyorsanız boşuna uğraşmayın derim ben...kocası çalışmayan bi abla vardı çalıştı çocuklarına evde oturan kocasına baktı...artık ağarına gitmeye başladı bu o çalışsın o sıcak yatağında yatsın...çocukları büyümüş genç kız olmuşken boşandı eşinden...yani sonu aynı olur bu adam düzelmez daha fazla katlanamam diyorsanız....siz daha iyi bilirsiniz...

Toparlan! Kendine gel arkadasim, kendine ceki düzen ver.... hic bir erkek icin kendini mahvetmeye degmez...

Gururun zedelnemistir muhakkak ama bir bak olanlara, otur düsün...

Güclü olmak zorundasin, büyüklerim konusurlardi (ben kücückken) "en büyük düsman koynundaki erkektir,, derlerdi...

O nu hic umursamiyormus gibi davran, cocuklarinla bir seyler yap, imkanlarinca alisveris yap kendin icin.....
Her sey gönlünce olmasini umut ediyorum..:teselli:

ay canım benim ya kıyamam...

daha küçücük çocuk 1 aylık bile değil ..

tabi stressten sütün kesildi.. offf bu adam tam sopalık ya...

canım hayatını mahvetme bu adamla..

hem sana hem çocuklarına çok yazık oluyor ya..

inanamıyorum.. lütfen çocuğum için katlanıyorum demeyin, siz yalnız kalmaya cesaret edemediğiniz için katlanıyosunuz. çocuğunuz için anca bu adamı kendi hayatınızdan çıkarmalıydınız. Allah size sabırlar versin..

cnm keşke herşey okadar kolay olsa yalnızlıktan degil gerçekten cocuk olunca işler okadar degişiyorkı bilmıyorum başınıza geldimi ki aslada gelmesin allah kimseye yaşatmasın böle bişey cok zor ben boşanmayı düşündügümde gecen sene kızım okadar psıkolojık olarak etkılendıkı anlatamam hırçınlaştı huyları degişti cocuk bi acayip oldu kızımda bende cok kötü günlerden geçtik bir akrabam boşandı bir oglu vardı o cocugun halini şuan anlatamam okulda cocuga senın baban yok demişler annen babandan boşanmış kötü kadın demişler cocugun dengesi yok dengesizleşti okadar zor günler yaşıyolarkı şuan anlamatamam keşke boşanınca herşey bitse herşey normal olsa herşey güllük gülüstanlık olsa cocuk bir orda bir burda rezillik çekmese ben istermiydim böle olsun böle yaşayım kim ister düşüncelerinize saygım var tabiki dogru söylüyorsunuz cocuk için böle erkekler çekilmez böle erkeklerle yaşam yürümez ama insan yaşamayınca bilemiyor yaşamadan ögrenemıyor ben ilk bu olay başıma geldiginde hamile olmasaydım arkama bile bakmazdım ama hamileydim 6 aylık cocugumu düşündüm sustum tabiki bu bir hata ama insan anne olmadan bilemiyor anne oldugumda herşey kızım için dedim eger hayattaysam kızım için hayattayım allah sadece benim degil böle olaylar yaşayan tüm kadınlarımıza sabır versin

leydi 63 arkadaşım sana pess diyorum..Kimseyi kınamam aslında, kınadığın şey başına gelirmiş Allah korusun ama kalbim seni kınıyor şu an..

Bu ney yav? Sabır taşı olsa çatlar.pess...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…