canım şu an hamılesın, lütfen oncelıkle sureklı stres yapma kendıne, kocanda olsa el oğlu gıtse uzulmezsın;ama evladına senın bır parcana bısey olursa ılerıde cok vıcdanı azap cekersın....Keşke gece arabsında bindiğimde gerçekten radyosu çalışıyormu çalışmıyormu diye kontrol etseydim,nasıl aklıma gelmedi ya aptal kafam.Ama birazdan gelecek ve bakacağım ama iş işten geçti,çünkü bana diyecekki yaptırdım bugün teybini,biliyorum böyle diyecek.
Telefonda biraz korkuttum onu,pztsi günü mahkemeye boşanma dilekçesi vereceğim bugünde avukatla görüştüm dedim,bilmiyorum inandımı.Eşim benim nekadar takipçi ve böle olaylarda şüpheci olduğumu bildiği için gece sizlerinde farkettiği üzere çok komik yalanlar söyledi bana,bocaladı,korktu,ama inanmadım tabiki .Birazdan gelecek annemlere ve eve döneceğiz,kesinlikle hoş davranmayacağım ona ve nekadar ciddi olduğumu görsün.
Gece yaşadığım bu olayı başa sara sara düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum,sanki olan oldu gibi geliyor bana,içimdeki bu şüphe ile ben sağlıklı bir hamilelik geçirebileceğimi zannetmiyorum.
Ben ne yapacağım şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?