İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

Direk böyle negatirf düsünmek istemiyorum aslinda ama...
bilmiyorum....

Hani hemen kötü düsünmemek icin yakinda dogum günün oldugu
icin bi sürpriz felanmi haziriliyor aceba desem...
ama gecenin bi yarisi ne hazirlayacakki...

Elinden geliyorsa caktirmadan biraz daha arastir ama belli etme...
Hani egerki kötü bisey yapiyorsa senin onu takip ettigini bilirse
o zaman ztn bi süre ara verir...

Tuhaf cok tuhaf kendimi aklayim diyerek daha cok batmis!!

Günahini alamayiz tabikide lakin hersey ortada gibi, inkar edilen telefonlar, kadin sesi vs. vs.fisfisfis

Bilemem güzelim aldatiyormu aldatmiyorumu ama bence suan icin önemli olan tek sey sen bebegin ve oglun, bunlarla kendini yipratman ve üzmen yersiz...:teselli:

Hic irdeleme üstüne gitme bu durumun birak hersey oluruna varir zaten...

Allah yardimcin olsuna.s.

sende çok dikkatli ol bi yerde mutlaka daha büyük inkar edemiyeceği bi açık verir sakin ol ve ona belli etmeden araştır,

Gecenin 5inde para almaya mı gidilirmiş..Bence aldatıyordur aldatan erkek kendini bellli ediyor yalanlarla...Benimki de hep iş bahanesi uydururdu,iş görüşmem var dersi mesai bitiminde ama o s...ükle buluşurdu..

bence ekonomik özgürlüğün varsa boşa o adamı çünkü hep aldatacak...seviyorsan affedersin ama hiçbirşey eskisi gibi olmaz, tiksinirsin ondan sana dokunmak isteyince...

bebeklerim babasız kalmasın vs diye sakın kendini mutsuz etme canım..
inan ki bazen babasız büyüyen çocuk,kavga edilen ortamda büyümekten yeğdir

ne diyeyim,cok uzuldum...
oncelikle sunu bilin : ALDATAN KISI ALDANAN KISIDIR!
siz once bebeginizi dusunun,yapabiliyorsaniz sakin bir sekilde takip edin,olayi unutmus gibi yapin ama takipte olun...
eger aldatiliyorsaniz,bu adam bunu hep yapacak demektir..iste o zaman karari siz vereceksiniz..bazi kadinlar bununla yasayabiliyorlar. Allah yardimciniz olsun,o adami da islah etsin,eger aldatiyorsa!

şüpheci yaklaşmakla iyi etmişsin her kadın senin gibi olmalı
hamileyim demeden düşmüşsün yollara takdir ettim
peşini bırakma olayların bi iş var gibi sanki...

gerçekten kararlılıkla gecenin o saati yola çıkıp onu araman büyük cesaret tebrik ediyorum seni iyi yapmışsın görsün senin kafana koyarsan bişeyi yapabileceğini hamile bile olsan ama İnşallah bu olanların hepsi tesadüf olurda gerçekten altından bişey çıkmaz.

Canım inşaAllah düşündüğün gibi birşey yoktur ben arkadaşların başına gelen bu tür olayları okuyunca çok üzülüyorum kimse yaşamasın bu tür şeyler evde huzursuzluk olması çok can acıtıcı Allah herkezin evine huzur mutluluk versin...

yalancının mumu yatsıya kadar yanar. özellikle seni bu karnu burnunda halinle üzüyor, bunları yaşatıyorsa elbek hakettiğini bulacaktır. sabır canım. sen doğacak minişine odaklanmaya çalış. onunla her şeyin üstesinden gelirsin inşallah. yerimseniben

hiç kendimizi kandırmayalım ap açık ortada işte bence bunu onun yanına bırakma neden üstü örtülecekmiş ki sen hamileyken dizinin dibinde oturması lazımken beyfendinin yaptığına bak yok ya bunu onun yanına bırakma derim bennn...

Korna nsl duyulmaz bi kere çok komik bi yalan bu çaldım duydun mu dior bir de
hem o saatte para alışverişi niçin yapılıyor?
siz hamilesiniz üstelik anladığım kadarıyla 7 aylık,ve ortada dönen ciddi bi yalan var,belki ailevi bişeydir sizin bilmenizi istemediği hamilesiniz die,yani bi iş çeviriyor ama nedir? Ben yerinizde olsam bu şüpheyle asla yaşayamam ya peşine adam takar takip ettiririm,ya kendim takip etmeye çalışırım,çünkü kornaya basıyorum duymuyor musun demiş,korna sesi yaa duyulmaz mı? yalanlar çok bariz,o saatte para almalar,arabadayım demeler flan,bu işin üstüne gidin derim,yardım isteyebileceğiniz birileri varsa yardım isteyin eşinizin peşine birini takın,inatla doğruyu sölemiyor çünkü böle erkekler üstüne gittikçe üste çıkar bir de,ama sanki olay bana ihanetmiş gibi gelmedi,başka bi iş var,bi olaya flan mı karıştı acaba birinin kavgasına entrikasına flan,erkek yapar böle şeyler sonuçta

canım önce tebrik ediyorum seni hamile halinde gecenin bi vakti yollara düşmüşsün...her ne kadar iyi düşünmeye çalışsakta bunda iyilik çıkaracak bi durum yok.korkarımki haklısın.sadece eşinize verdiğiniz emeklere acıdım belliki hiç birini hak etmiyor.hamile falan dinleme koy kapıya alma eve nerde düşüp kaldıysa orda kalsın.arabada kalıyomuş ya devam etsin.çocuk olsun boşanıcam de korkut gözünü.iyi düşün böyle yalancı ve aldatan bi kocayla ömür geçmez dersen boşa gitsin ne yani çocuk var diye rehin misin.Allah yardımcın olsun valla.doğum gününde kutlu olsun evlatlarınla mutluluklar.

bu arada eşine verdiğin cevaplar çok iyiymiş özellikle korna çalıyorum duydunmu kısmı.utanıp yerin dibine gireceğine yalanlara devam etmiş terbiyesiz.sen güçlü birisin bu belli bebeğini düşün kendini üzme.

Allah yardımcın olsun.Allah-u Teala iki tane nur topu gibi evlat vermiş.Eğer öyle bişey yapıyorsada kendisi kaybeder.Eden kendine eder.

Neden böyleleri var offfffffffffffffffffffffffffffffffff
Ilk önce tebrikler yani gece gece arabaya binip hamile halinle pesine gidiyorsun!!! Keske onu aramasaydin ve kim bilir nerde bulurdun onu ya kahve kapisinda ya baska yerde!! Aslinda aklima gelmedi degil, acaba sürpriz mi hazirliyo diye...düsündüm de ne zamandir da yanina gelmiyo bu adam senin...yani insallah düsündügün gibi bisey yoktur ama gizli gizli arastir derim
Allah yardimcin olsun canim
Allah hayirli dogumlar nasip etsin...

canım hamile halinle bu denli güçlü ve kararlı olmandan ötürü seni tebrik ediorumm.tabiki eşinide şiddetle kınıorum.resmen seneryo üzerine seneryo yazmş.nasıl becerebilio bu kadar yalan sölemeyi palavralar atmayı.bu işin peşini bırakma canım.eğerki maddi gücün warsa iyi bi dedektifle anlaşmanı tavsiye ederim a.s.

Keşke gece arabsında bindiğimde gerçekten radyosu çalışıyormu çalışmıyormu diye kontrol etseydim,nasıl aklıma gelmedi ya aptal kafam.Ama birazdan gelecek ve bakacağım ama iş işten geçti,çünkü bana diyecekki yaptırdım bugün teybini,biliyorum böyle diyecek.
Telefonda biraz korkuttum onu,pztsi günü mahkemeye boşanma dilekçesi vereceğim bugünde avukatla görüştüm dedim,bilmiyorum inandımı.Eşim benim nekadar takipçi ve böle olaylarda şüpheci olduğumu bildiği için gece sizlerinde farkettiği üzere çok komik yalanlar söyledi bana,bocaladı,korktu,ama inanmadım tabiki .Birazdan gelecek annemlere ve eve döneceğiz,kesinlikle hoş davranmayacağım ona ve nekadar ciddi olduğumu görsün.
Gece yaşadığım bu olayı başa sara sara düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum,sanki olan oldu gibi geliyor bana,içimdeki bu şüphe ile ben sağlıklı bir hamilelik geçirebileceğimi zannetmiyorum.
Ben ne yapacağım şimdi?

çok iyi köşeye sıkıştırmışsın.
arabada yatmakta ne demek.
Allah sabır versin.

canım şu an hamılesın, lütfen oncelıkle sureklı stres yapma kendıne, kocanda olsa el oğlu gıtse uzulmezsın;ama evladına senın bır parcana bısey olursa ılerıde cok vıcdanı azap cekersın....
lütfen once bebegıne kanalıze ol, bılıyorum cok zor, evlı değılım bunu anlayamam; ama ben bebek ıcın endıselenıyorum...
canım bence annenlere gıdene kadar, hem su an hamıle , hem mazlumsun,annenlere gıdene kadar bolbol salavat cek, sınırın yatısması ıcın , bebegıne bısey olmaması ıcın...
ınsallah esın de oyle bır sey yaptıysa eger Allah onun ıcıne oyle bır vıcdan azabı verır , oyle bı hıdayet dogursun kı, yaptıgından tevbe edıp , cok cok pısman olsun...
Sen bısey yapmana gerek kalmadan o vıcdan azabı ıle kendını kendını yesın ınsallah, senınde agzının ıcıne baksın ınsallah...
hakkında hayırlısının olmasını dılıyorum, ama lutfen yavrusunu dusun, dıger yavrunu kardessız bırakma , şu hayatta kardeşinın olmaması o kadar zor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…