İhanet bana doğum günü hediyesi oldu

Hayatım tamam çocuk ok..anlıyorum da 1 değil, 2 değil, 3 değil..Daha nişanlıyken, eski kız arkadaşını KARICIM diye kaydetmiş teline, demişsin.

Alışkanlık olmuş seninkinde..Yine de büyük konuşmuyorum yanlış anlama..Üzüldüm ama sana..

leydi063 inan yazdıklarını gözlerim pörtleyerek okudum:1shok:
bu kadarınada pes yani seninkini hadım etmek lazım kusura bakmada:mymeka:

bide benim anlamadığım şey madem aldattığını öğrenince ayrılmayacaksın(ız) yada ayrılamayacaksın(ız) ne diye herifin peşine hafiye gibi takılıp gördüklerini kurcalayıp gün yüzüne çıkarıp yada yüz göz olup boşu boşuna huzurunu kaçırıp kendine sinir stres yaparsın
madem bırakmıyacaksın yada bırakamıyacaksın bırak ne hali varsa görsün

peki ne yapmalı leydi susmalı hep göz yummalı mı....tabi anlıyorum ayrılmak zor keşke herşey güllük gülistanlık olsa diyorsun zaten böyle olmasını kimse beklemiyor bazı zorlukları elbet olacak ama ömür boyu böyle kalmayacaktır...yada ne bilim başkarının çocuklarının verdiği tepkiyi sizin evladınız vericek diye bi genelleme yapmak ne kadar doğru...olayları anlayamayacak kadar küçük mü...onunla konuşup yolunuzu çizseniz...bırak aynı odada yatmayı aynı evde yaşamaya tiksinir insan bu adamla....Allah yardımcın olsun belkide başımıza gelmemiş diye böyle rahat konuşuyoruz ama ihanet bu ne bileyim başkada bişeye benzemiyo...

Canım doktorum önce kız dedi ben 4 aylıkken gittiğimde.8 aylıktım yine gittim ve yanıldığını erkek olacağını söyledi,dolayısıyla öylede oldu.

evet canım ya, oluyor bazen böyle hatalar.. Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin sana a.s. inşallah eşinde akıllanır... belki o küçücük masum bebeğini gördükçe evine daha da bağlanır :teselli:

ben susmalı yada göz yummalı demiyorum tabiki susmamalı bende susmadım zaten kızım 4 yaşında belki anlayacak yaşta kimsenin cocuguyla genelleme de yapmadım sadece cocugun psikolojıısınden bahsettim örnek verdim düşüncelerinize saygı duyuyorum tabiki haklısınız tek diyebilecegim şey allah sizlerin vede kimsenin başına vermesin kimseye yaşatmasın bekarken benimde düşüncelerim sizinki gibiydi bende öle düşünüyordum ben boşanacaktım zaten boşanmayı ayrılmayı hiç düşünmedimde demedim neyse dahada derine girmek istemiyorum wildrose cnm allah hakkında hayırlısını versin inşlh

yaptıkları ve söyledikler yalan gibi ama yine de emin ol delil olmadan bişey yapma bence

yaptıkları ve söyledikler yalan gibi ama yine de emin ol delil olmadan bişey yapma bence

sana bide tavsiye cnm benm de bir arkadaşım vardı eşi aynen senin durumdaydı..kocası sürekli yalan yalan kadın her gittiği yerden foto istiyordu delil istiyordu çünkü güven yoktu ve dediği gibide çıktı aldatılıyordu öğrendiiği anda evliliği bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…