Yarın doğum günüm ama ben çok mutsuzum çünkü ben bu gece aldatıldığımdan kuşku duyacak kadar çok şey yaşadım.
2 ayım kaldı kızımı dünyaya getirmek için,birde oğlum var benim.Hamileliğimi ön plana sürerek 3 aydır bana yaklaşmıyor eşim.
Arada telefonlarına gelen numaralardan şüphelenip aradığımda bir kaç kere bayan çıktı karşıma,konuştum ama hep üstü örtülü olarak kaldı,inkar ettiler,birbirlerini tanımadıklarını söylediler falan.
Annemlerde misafir olarak kaldığımız dün gece eve geç geleceğini borçlulardan para toplayacağını söyledi (eşim ticaretle uğraşıyor)
Nerde olduğunu sordum arkadaşının cafesinde para beklediğini söyledi saat gece 2 suları falan.Cafeden sesler gelmiyor dediğimde kapının önüne çıktığını söledi bana.Telefonumun alarmını ayarladım uyuyakalmayayaım diye ve yarım saat sonra tekrar aradım uzun bir süre açmadı 10-15 dk kadar aradım.Telefonu açtığında ise arabanın içinde uyuyor olduğunu söledi,kızdım hani eve gelecektin yarım saat önce söledim sana işini bitir gel diye dedim ve madem arabada yatıyorsun çalıştır arabayı yola çık buraya gel dedim,çalıştırdım dedi ama çok sessizdi ortamı hiçbirşey duymuyordum arabanın çalıştığına dair,arabanın kornasını çal sana inanmıyorum dedim,çaldım dedi duydunmu,ama yine hiçses gelmiyordu,gecenin 3ü olmuştu ve eşim arabada olduğunu o an hiçbir şekilde ispat edemedi,radyoyu aç dedim arızalı dedi.Her sorduğuma bir cvb veriyordu.
Cafede olduğunu söylediğinde ise telinden foto çekeceksin sana inanmıyorum dedim tamam çektim dedi,ama çekmemişti...
Gece saat 4 dü,bindim arabama ve onu aramaya çıktım,önce telle aradım onu tekrar arabasındaysa korna sesi duymak istediğimi söledim çalıyorum diuordu ama yalan sölüyordu,peki dedim sen benim kornamın sesini duyuyormusun deyip bastım kornaya,şaşırdı nereye gidiyosun duydum kornayı dedi,demekki duyuluyormuş değilmi dedim,geleceği yol istikametinde arabamı durdurdum ve bekledim,o başka bir yoldan eve döndüğünü söledi ve beni caddenin kenarında buldu,işaret etti takip et diye,eve yakın bir yerde arabamı parkettim ve onun arabasına bindim.
Sana ıspat edeceğim dedi,o dediği cafeye götürdü beni kapalıydı,halbuki 1 saat önce orada olduğunu söylüyordu bana.Bana borçlularından aldığı parayı gösterdi ama akşamda almış alabilirdi.
Gece annemlere geldik ve ''ben tamirciyi arayacam dükkandaki diğer arabam yolda kaldı arızalandı sen in git yat'' dedi bana,saat 5 bu arada.Sen yarım kalan işini bitirmeye gideceksin tekrar deyip kızdım ve oda indi arabadan ve oda geldi benimle eve.
Bu olay bana çok güzel bir doğum günü hediyesi olarak kaldı.
Bunları buraya yazarken aynı zamanda bu gece söylenen tüm yalanları peşpeşe irdeleme imkanı buluyorum ve yine bu olayda üstü örtülü olarak kalacak ve herkes yaptığıyla kalacak.