Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 yaşlarındaydım ,biriyle tanıştım ,çok hoş yakışklı sempatik bir çocuk o da 26 filandı heralde geçmiş zaman hatırlayamıyorum ,
etkilendik birbirimizden ve çıkmaya başladık
bazı hareketleri tuhaftı akşam 9 dan sonra arama annem rahatsız oluyor hasta filan diyordu ,
hal ve tavrı pek güven vermiyordu ,şüphelerim başlamıştı ,
sonra bir kızdan bahsetti bu laf arasında ,yeğeniymiş ,bende tanıyorum üstelik ,tanıdığımı belli etmedim ,
akşam o kızı aradım ,dedim sen X i tanıyormusun ,evet dayım o benim dedi ,
dedim hasta annesi mi var ,yoo dedi karısı var hamile dedi ,beynimden vuruldum adeta ..şok oldum tabi
ertesi gün buluştuk ,hiç belli etmiyorum
bu güzel sözlere başladı
dedim ki bunları karına da söylüyormusun ,
tabi bu afalladı ,sonra ben başladım konuşmaya ,sus ve beni dinle dedim ,ve buna öyle bir hayat dersi verdim ki ,ağzı açık beni dinledi ,
sonra çok özür diledi benden ,harbi erkek gibi kızmışsın bana acayip bir ders verdin dedi ..hakkını helal et ne olur dedi ,dedim adam ol ve bir daha karşıma çıkma ..
konu sahibi arkadaşım ,erken farketmişsin ,ya evlilik vaadiyle seni kandırıp farklı amaçlarına ulaşsaydı daha beterdi ..
uzak dur ,sil hayatından ..
ben olsam hiç durmam anlatırdım o mahluğun karısına herşeyi.
ister inansın ister inanmasın. bu sizin boynunuzun borcu.
herkesin gerçekte nasıl biriyle evli olduğunu bilmek hakkı.
ama sanırım siz bunu yapmıyacaksınız..
20 yaşlarındaydım ,biriyle tanıştım ,çok hoş yakışklı sempatik bir çocuk o da 26 filandı heralde geçmiş zaman hatırlayamıyorum ,
etkilendik birbirimizden ve çıkmaya başladık
bazı hareketleri tuhaftı akşam 9 dan sonra arama annem rahatsız oluyor hasta filan diyordu ,
hal ve tavrı pek güven vermiyordu ,şüphelerim başlamıştı ,
sonra bir kızdan bahsetti bu laf arasında ,yeğeniymiş ,bende tanıyorum üstelik ,tanıdığımı belli etmedim ,
akşam o kızı aradım ,dedim sen X i tanıyormusun ,evet dayım o benim dedi ,
dedim hasta annesi mi var ,yoo dedi karısı var hamile dedi ,beynimden vuruldum adeta ..şok oldum tabi
ertesi gün buluştuk ,hiç belli etmiyorum
bu güzel sözlere başladı
dedim ki bunları karına da söylüyormusun ,
tabi bu afalladı ,sonra ben başladım konuşmaya ,sus ve beni dinle dedim ,ve buna öyle bir hayat dersi verdim ki ,ağzı açık beni dinledi ,
sonra çok özür diledi benden ,harbi erkek gibi kızmışsın bana acayip bir ders verdin dedi ..hakkını helal et ne olur dedi ,dedim adam ol ve bir daha karşıma çıkma ..
konu sahibi arkadaşım ,erken farketmişsin ,ya evlilik vaadiyle seni kandırıp farklı amaçlarına ulaşsaydı daha beterdi ..
uzak dur ,sil hayatından ..
yapamam cünkü annesiyle oturuyolarmıs..annesini falan hic sevmem, onlar da beni sevmez.cıkar oğluma iftira atıyo der.