iğrençliğin geldiği son nokta..buyrun burdan yakın..

20 yaşlarındaydım ,biriyle tanıştım ,çok hoş yakışklı sempatik bir çocuk o da 26 filandı heralde geçmiş zaman hatırlayamıyorum ,
etkilendik birbirimizden ve çıkmaya başladık
bazı hareketleri tuhaftı akşam 9 dan sonra arama annem rahatsız oluyor hasta filan diyordu ,
hal ve tavrı pek güven vermiyordu ,şüphelerim başlamıştı ,
sonra bir kızdan bahsetti bu laf arasında ,yeğeniymiş ,bende tanıyorum üstelik ,tanıdığımı belli etmedim ,
akşam o kızı aradım ,dedim sen X i tanıyormusun ,evet dayım o benim dedi ,
dedim hasta annesi mi var ,yoo dedi karısı var hamile dedi ,beynimden vuruldum adeta ..şok oldum tabi
ertesi gün buluştuk ,hiç belli etmiyorum
bu güzel sözlere başladı
dedim ki bunları karına da söylüyormusun ,
tabi bu afalladı ,sonra ben başladım konuşmaya ,sus ve beni dinle dedim ,ve buna öyle bir hayat dersi verdim ki ,ağzı açık beni dinledi ,
sonra çok özür diledi benden ,harbi erkek gibi kızmışsın bana acayip bir ders verdin dedi ..hakkını helal et ne olur dedi ,dedim adam ol ve bir daha karşıma çıkma ..

konu sahibi arkadaşım ,erken farketmişsin ,ya evlilik vaadiyle seni kandırıp farklı amaçlarına ulaşsaydı daha beterdi ..
uzak dur ,sil hayatından ..

bunlar adam olmazki
sen gittikten sonra unutmuştur herşeyi yeni aşklara yelken açmıştır :2:

oha ya varmı böyle bişe uçkuru hastası pis manyaklar

Haberdar ederek kadının hayatını mahvetmekten bahsediyoruz ama bu kadının hayatı zaten mahvolmuş, sadece haberi yok mahvolduğundan. Bir yalanı yaşıyor şuan, o erkek müsveddesi bu kafayla giderse, ki öyle görünüyor o kızı daha kaç kere aldatır ve kaç bebe daha yapar kim bilir..?
Hoş söyleyince ne değişir onuda kestiremiyorum.. :44:

Günümüz kadınları malum, koskoca üniversite okuyan arkadaşım bile eşim beni aldatsa ben onu eve geri döndürmeye uğraşırım, yapmayan erkek mi var? Erkeklerin tek gecelik ilişkileri olur sen hayal dünyasında yaşıyorsun uyan kızım, gitse ruhun mu duyacak? Sonra çok hayal kırıklığına uğrarsın demişti bana. :KK53:

Ha bide tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı diye de eklemişti. :KK14:

Hayret içindeyim şu anda pes yani bu kadarını da daha önce hiç duymamıştım..
Adamda ki pişkinliğe utanmazlıqa bak yaaa..
hEYY Allahım nası insanlar var!!

Kadının kesinlikle haberi olması gerek bu pislik işlerden...
Ama inanır mı, inanacak biri mi o var...
Sonunda işler sarpa sarıp senin de suçlanman var...
Belli olmaz bakarsın, iyilik yapacağım derken günah keçisi sen olursun. :26:

İbret-i alem için bi taraflarını kesip fsm de sallandıracaksın böylelerini :KK20::KK47:

ben olsam hiç durmam anlatırdım o mahluğun karısına herşeyi.
ister inansın ister inanmasın. bu sizin boynunuzun borcu.
herkesin gerçekte nasıl biriyle evli olduğunu bilmek hakkı.
ama sanırım siz bunu yapmıyacaksınız.. :KK19:

yapamam cünkü annesiyle oturuyolarmıs..annesini falan hic sevmem, onlar da beni sevmez.cıkar oğluma iftira atıyo der.

20 yaşlarındaydım ,biriyle tanıştım ,çok hoş yakışklı sempatik bir çocuk o da 26 filandı heralde geçmiş zaman hatırlayamıyorum ,
etkilendik birbirimizden ve çıkmaya başladık
bazı hareketleri tuhaftı akşam 9 dan sonra arama annem rahatsız oluyor hasta filan diyordu ,
hal ve tavrı pek güven vermiyordu ,şüphelerim başlamıştı ,
sonra bir kızdan bahsetti bu laf arasında ,yeğeniymiş ,bende tanıyorum üstelik ,tanıdığımı belli etmedim ,
akşam o kızı aradım ,dedim sen X i tanıyormusun ,evet dayım o benim dedi ,
dedim hasta annesi mi var ,yoo dedi karısı var hamile dedi ,beynimden vuruldum adeta ..şok oldum tabi
ertesi gün buluştuk ,hiç belli etmiyorum
bu güzel sözlere başladı
dedim ki bunları karına da söylüyormusun ,
tabi bu afalladı ,sonra ben başladım konuşmaya ,sus ve beni dinle dedim ,ve buna öyle bir hayat dersi verdim ki ,ağzı açık beni dinledi ,
sonra çok özür diledi benden ,harbi erkek gibi kızmışsın bana acayip bir ders verdin dedi ..hakkını helal et ne olur dedi ,dedim adam ol ve bir daha karşıma çıkma ..

konu sahibi arkadaşım ,erken farketmişsin ,ya evlilik vaadiyle seni kandırıp farklı amaçlarına ulaşsaydı daha beterdi ..
uzak dur ,sil hayatından ..

gerizekalilar ya cucuk kadar beyinleriyle is cevirmeye kalkiyorlar yok annesi hastaymis da bilmemne..
ucuz kurtulmussunuz zaten boyle suphe ceken hareketleri varsa kesin altindan bir sey cikiyor, inanmayan kadin da kendini kandirmaktan baska bir sey yapmiyor siz de gayet o ş...ze inanmayi tercih edebilirdiniz.

mesela şu konudaki kisi kendini kandirmayi cok iyi basaranlardan..
sevgilisinin kuzenim diye tanittigi kisi karisi cikti, baskasinin cocugu ben evlat edindim dedigi cocuklar kendi cocuklari cikti.. vs daha bir suru sey ama bu kisi sevgilisini her turlu yalanina ragmen savunmaya devam etmisti

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...yirmaya-calisan-biriyle-karsi-karsiyayim.html

sizi tebrik ederim kendinizi kandirmayi tercih etmemissiniz, kadinlar her zaman dogru sezer

Son düzenleme:
Gelde böyle bi dünyada birine güven birini sev. Şaka gibi 3 yıldır evliymiş bide öyle mi?
O ufacık bebek olmasa git karısına herşeyi anlat diyebilirdim.
Ama kadınlar hisseder o kadarda olmaz. İçlerini bilemiyoruz.
İyi ki erken farketmişsin..

yapamam cünkü annesiyle oturuyolarmıs..annesini falan hic sevmem, onlar da beni sevmez.cıkar oğluma iftira atıyo der.

kadının düşmanı yine kadındır zaten.
annesiyle yaşamasa da, karısına anlatsanız yine böyle bir ihtimal var.
kadın, benim kocam yapmaz deyip çıkar işin içinden istese..
ama önemli olan bilmesi.
o bilsin, öğrensin.
sizden çıksın...
kalanı onları ilgilendirir..
ya kadın kocasına inanır siz yalancı durumuna düşersiniz.
ya kadın inanmasa da gözünü kapar, o mahluğa bebeler doğurmaya devam eder.
ya da öyle bi kıyamet kopartır ki boşanmasalar bile o adam birdaha böyle bir namussuzluğa teşebbüs edemez.
karar sizin, seçim sizin..

senin 3 yıldır düştüğün pozisyonamı yanayım yoksa evdeki kadına ve bebeğemi.neresinden tutarsan elde kalıyo.

konu sahıbı arkadasım bence sevgılı olsaydınız 3 yıldır evlı oldugunu anlardın,kadınlar hısseder peşine düşer bırak evlı olusunu tek gecelık ilişkisi olsa ben anlarım şahsen sevgılımın..
tabı sen suclusun demıyorum ama sende ya saftın yada bazı seylerıne göz yummak işine geldı aşık oldugun ıcın .. uzgunum ama her sey yalanmış arada bır değişiklik olsun dıye faydalanmak ıstemıs senden sende sorgulamamışsın hiç.. çok kotu bı ınsanmıs Allah kurtarsın..

seni bilmeden bir yalanın içine çağırıyormuş
karısı lohusa aklı başka yerde ş...... denir
ne iğrenç biriymiş sen hiç kendini suçlama.
Allah cezasını verir onun inşallah.
şanslıymışsın da kurtulmuşsun şükret.
ben bebekle kıza üzüldüm yazık rabbim onada sabır versin.

Son düzenleme:
Beni sevdiğini biliyorum...Beni seviyordu...Çocukluktan beri aşktık birbirimize..

Yok öyle hikaye.

Seni sevmiyormuş bunu kazısana kafana evvela.

Seni sevse boşardı karısını sana gelirdi

Birde nerden bilyorsunuz bu erkeklerin sevdiğini bana da anlatın Allah aşkına.

Kadın aldatılır kocam beni çok sever kadına yalan söylenir sevgilim çok aşıktır bana.

Hemen güvenmeyin şu erkeklere.Bir açık kapı bırakın da canınız çok yanmasın sonra

Konu sahibi kandırılmışsın artık yapacak bişey yok.

Şu midesiz adi karaktersiz erkeklerden midem bulanıyor.Bknz:ilk mesajda bahsedilen zavallı erkek..

bu yazıyı okurken ınanın kendımı zor tuttum yanı oyle bırı benım karsımda olsa halını düşünemıyorum o ankı sinirle ... yazık gunah ya karısına hıcmı ınsanlık yok bu erkeklerdee anlamıyorum gül gibi karıları dururken baskasına bakmak aldatmak daha cazıp gelıyor ama bu olaydakı adam bayagı bı utanmazlıgı ele almıs yanı bukadar olur dıyorumm bence ıyıkı görmuusn ama ben burda en cok o adamın karısına acıdım sen bı sekılde kurtuldun pekı ya o kadıncagız napsın bıde ustelık bebegı varmıs allah yardım etsın vee tum kızlarıda bole şeytanlardan mahluklardan allah korusun....

bu konuyu tam anlamadım dıger konulardada bır y once nısanlı oldugun yazılı bu su ankı yazdıgın adam senı bırakmayan mı yoksa nısanlanıp ayrıldıgın kısımı aceba.*

X