iğrençliğin geldiği son nokta..buyrun burdan yakın..

lovely_x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
51
0
şu an öyle şoklardayım ki nerden başlasam bilemiyorum aptal gibiyim.16 yaşında ilk aşkımla çıkmaya başladık..3 sene sürdü.ama o 3 seneden sonra da aralarda kopuk kopuk barıştık..1 sene sonra barıştık mesela, 1 ay sürdü bitti sonra.6 ay sonra tekrar bi ay falan ama asıl bittiği o 3 senenin sonudur gerisi uzatmalar..ama beni ara sıra arardı, barışmak istediğini falan söylerdi.bi ara kesildi araması.en son bi bi sene bi de 9 ay önce barışmıştık 1 er ay sürdü ve bitti..

neden diceksiniz.biz aslında birbirimizi deli gibi sevdik.çocukluk aşkı değildi, ondan sonra hiçkimseyi onun kadar çok sevmedim kimseyle onun kadar eğlenmedim, o başkaydı.. ama aynı şekilde hayallerimiz,ailelerimiz,hedeflerimiz,hayat görüşümüz de başkaydı..olmadı..

ama eminim ki o da hiçkimseyi benim kadar sevememişti..bu en son ayrılıp barışmalarımızda da eskisi gibi olamıyoduk zaten.eskiden onun bütün hayatını bilirdim.ama o sıralar devamlı telefonu susmazdı falan..

bigün onların evinin oraya gittik.bana arabada beklememi söyledi, ben de bekledim..neyse sonra gittik.telefonu çaldığı zaman bi kızla konuşuyodu.bi akrabaları olduğunu falan söylemişti o sıra.çok akrabaları olduğu için üstünde durmadım.neyse bu her 1er aylık barışmalarımızda ilişkiyi yine ben bitirdim.eskisi gibi olmadığını anlamıştım.hep çok ağladı çok yalvardı, kapıma geldi ağladı falan devamlı.beni hiç unutamadığını, kimseyle olamadığını söyledi hep..hatta benle birlikte olmak istediğini, benle evleneceğini söyledi..

onu o kadar iyi tanıyodum ki, biliyodum beni çok sevdiğini.neyse sonra geçenlerde biyerde karşılaştık aylar sonra..peşimden koştu konuşmak istedi, durmadım..
sonra faceten msj atmış tekrar napıyosun falan diye..yine cvp vermedim..ALLAH ya işte, bi bildiği var demek ki içimden hiç gelmedi msj yazmak, halbuki yazmamam için de bi sebep yoktu..şarkı göndermiş falan ben sende tutuklu kaldım sezen aksunun..

neyse olaya geliyim artık.geçenlerde rüyamda onu kucağında bebekle gördüm.sabah uyandım bi baktım ki bebeği olmuş gerçekten.fotoğraflarını koymuş.3 senedir de evliymiş üstelik!!!beni kapının önünde arabada bekletirken, yukarda evde karısı varmış.

akrabam diye yanımda konuştuğu kız da karısıymış..bu adamla biz günün 7-8 saati beraber gezdik..benle barıştığı o 1 er aylık dönemlerde evliymiş inanabiliyo musunuz..o kadar salağım ki hiç şüphelenmedim bile çünkü zaten yaşı benle aynı 22.evlenebileceği aklımın ucundan bile geçmedi..o bebeğin fotoğraflarını görünce ne hissedeceğimi bilemedim..gözleri aynı o, daha bana bi ay önce msj attı seni özledim diye, halbuki bebeği bile varmış o sırada..karısını da gördüm, yazık kendi halinde masum bi kızcağız..

bu yaptığı pisliklerin hiçbirinden haberdar olmamama rağmen o kadar şaşkın ve suçlu hissediyorum ki hı bi de tuhaf..ben evli bi adamla gezdim ya..beni öptü, sarıldı falan.ay çok kötüyüm iğreniyorum o hayvandan.hanımlar gözlerinizi dört açın dünyanın iyice çivisi çıkmış!!!

Ne biçim insanlar var ya, pisligin tekiymis iyiki zamaninda ayrilmissin karisina yazik ya :KK43: senin bir suçun yok kendine kizma hbrin yokmus zaten seninle aldatmazsa baskasiyla aldatirmis aldatiyordur da... Bence iyi yonden bak ya onunla evli olan sen olsaydin...

Ne biçim insanlar var ya, pisligin tekiymis iyiki zamaninda ayrilmissin karisina yazik ya :KK43: senin bir suçun yok kendine kizma hbrin yokmus zaten seninle aldatmazsa baskasiyla aldatirmis aldatiyordur da... Bence iyi yonden bak ya onunla evli olan sen olsaydin...

zaten tek bununla avunabiliyorum..pişkinliğe ve cesarete bakar mısın, beni arabada bekletiyo yukarda karısı var..yanımda karısıyla konuşuyo akrabam diye..allah korumuş beni.

bence de çok sanslisin ! hem bu da tecrube olur :KK66: bana kalirsa numarani falan degistir face'den engelle sana bir daha ulasamasin sinirlerin bozulmasin... Hayir esini aldatiyor pislik neden seninle yapiyor ki bunu en azindan geçmisinize birazcik saygisi olmaliydi, gerçi nikahli esine zerre saygisi yok eski ask hikayesine mi olucak...

22 yasinda birinin evli olabilecegi benim de aklima gelmedi.. Daha neler duyacagiz.. Aman Allah korusun ya.. Walla insan basina gelmez zannediyor ama bilemiyorsun ki nasil insanlarla karsilastigini..

:KK53::KK53: Pişkinliğin bu kadarı da olmaz yani.. Bence de dünyanın çivisi çıktı artık ne olacak bilemiyorum..

Allahından bulur umarım böyle erkekler..:KK47:

film senaryolarını geçtik bu kk dan ne filmler yapılır inanılmaz yaa Allah kurtarmış canımm ama sende hiçmi ortak kimseniz yoktu nasıl duyamadın? ne bileyim facede birileri yorumdamı yapmadı?

işte erken yaşta evlenmenin sonuçları.... okadAR ÇOK ŞEY DUYUYORUZ Kİ İNSANLARA GÜVEN KALMIYO. KARISINA ALAH SABIR VERSİN BAŞTA. SENDE İYİKİ ÇOK GEÇ OLMADAN AYRILMIŞSIN CANIMMM VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞŞ GERÇEKTENN... UMARIM İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞIRSIN..

nasıl insanlar var ya bende bi ben yaşıyorum sandım daha beterleri varmış ucuz kurtulmuşsun hayatım !

böyle erkeklerden midem bulanıyor benim..evde eşi çocuğu dışarıda sevgilisi,hayat onlara güzel!

aslında eşine de anlatacaksın herşeyi,nasıl bir insanla evli olduğunu o da bilecek.

Bir derdim vardan talimli olmama rağmen ben bile şok oldum
Yaşayan sensin, snein şok olman gayet normal
Kendini suçlama sen evli olduğunu bilmediğin için çocukluk aşkınla barışmayı denemişsin, olmamış
İyi ki de olmamış, birşeyler yolunda giderken öğrensen evli olduğunu daha beter olurdur herşey
Her şer de bir hayır var işte, bundan sonra fersah fersah kaçmalısın ondan
Yapan yine yapar tabi ama en azından senle yapmasın, bu aldatmayı :KK19:

çok ayıp etmiş karısına yazık doğrusu herhalde ailesinin isteğiyle filan evlendi karısını aldattığına göre.size yaptığı şeyde çok kötü iyiki ona kanıp pişman olucağınız şeyler yapmamışsınız.benim kuzenim 17 yaşında evlendi ama aşık olduğu kızla karısına böyle birşey yapıcağını sanmıyorum.seven aşık olan yapmaz.bende 17 yaşında evlendim erken yaşta evlenen çok insan ve erkek var şaşırmamak lazım, böyle şeylere erken yaşta evlenmesi ona bu hakkı vermez.geçmiş olsun kurtulmuşsunuz bu pişkin insandan.:KK20:

Son düzenleme:
Bu adamın kendine saygısı yokmuş size saygısı mı olacak?

Düşündüm de eğer onunla evlenmek gibi bir hata yapsaydınız o kadının yerinde siz olacaktınız belki de:KK43:(

İyi ki kurtulmuşunuz....Boşverin defolmuş ne mutlu....

Bende bu hijayenin sonunu okurken baska sekilde canlandirmis, bir an asil konuyu okurken 'uha' diye icimden gecdiyseyde, sasirmadim. Bu tur olaylarda cok genc kizlarin basina geliyor. Biliyormussun arkadasim, bunu kezinlikle karisina anlatamiyorsanda oglanin ailesine anlatman gerekiyor:KK66:

Emin olun arkadaşlar
ilerde bu oglan böyle rahat old
ukca , Kendi karsina ilgi duymadikca böyle kaçamaklar cok yapacak.

En azsindan biri kulağından çekmeli bence. Bu kadar ucuz sıyrılmamalı. Hem karısının hemde genc saf bekar bir kiZin duyguları ile oynadığı için bedelini ödemeli diye düşünüyorum..

Cok yazık! Gercekden iyirenc bir durum..

şu an öyle şoklardayım ki nerden başlasam bilemiyorum aptal gibiyim.16 yaşında ilk aşkımla çıkmaya başladık..3 sene sürdü.ama o 3 seneden sonra da aralarda kopuk kopuk barıştık..1 sene sonra barıştık mesela, 1 ay sürdü bitti sonra.6 ay sonra tekrar bi ay falan ama asıl bittiği o 3 senenin sonudur gerisi uzatmalar..ama beni ara sıra arardı, barışmak istediğini falan söylerdi.bi ara kesildi araması.en son bi bi sene bi de 9 ay önce barışmıştık 1 er ay sürdü ve bitti..

neden diceksiniz.biz aslında birbirimizi deli gibi sevdik.çocukluk aşkı değildi, ondan sonra hiçkimseyi onun kadar çok sevmedim kimseyle onun kadar eğlenmedim, o başkaydı.. ama aynı şekilde hayallerimiz,ailelerimiz,hedeflerimiz,hayat görüşümüz de başkaydı..olmadı..

ama eminim ki o da hiçkimseyi benim kadar sevememişti..bu en son ayrılıp barışmalarımızda da eskisi gibi olamıyoduk zaten.eskiden onun bütün hayatını bilirdim.ama o sıralar devamlı telefonu susmazdı falan..

bigün onların evinin oraya gittik.bana arabada beklememi söyledi, ben de bekledim..neyse sonra gittik.telefonu çaldığı zaman bi kızla konuşuyodu.bi akrabaları olduğunu falan söylemişti o sıra.çok akrabaları olduğu için üstünde durmadım.neyse bu her 1er aylık barışmalarımızda ilişkiyi yine ben bitirdim.eskisi gibi olmadığını anlamıştım.hep çok ağladı çok yalvardı, kapıma geldi ağladı falan devamlı.beni hiç unutamadığını, kimseyle olamadığını söyledi hep..hatta benle birlikte olmak istediğini, benle evleneceğini söyledi..

onu o kadar iyi tanıyodum ki, biliyodum beni çok sevdiğini.neyse sonra geçenlerde biyerde karşılaştık aylar sonra..peşimden koştu konuşmak istedi, durmadım..
sonra faceten msj atmış tekrar napıyosun falan diye..yine cvp vermedim..ALLAH ya işte, bi bildiği var demek ki içimden hiç gelmedi msj yazmak, halbuki yazmamam için de bi sebep yoktu..şarkı göndermiş falan ben sende tutuklu kaldım sezen aksunun..

neyse olaya geliyim artık.geçenlerde rüyamda onu kucağında bebekle gördüm.sabah uyandım bi baktım ki bebeği olmuş gerçekten.fotoğraflarını koymuş.3 senedir de evliymiş üstelik!!!beni kapının önünde arabada bekletirken, yukarda evde karısı varmış.

akrabam diye yanımda konuştuğu kız da karısıymış..bu adamla biz günün 7-8 saati beraber gezdik..benle barıştığı o 1 er aylık dönemlerde evliymiş inanabiliyo musunuz..o kadar salağım ki hiç şüphelenmedim bile çünkü zaten yaşı benle aynı 22.evlenebileceği aklımın ucundan bile geçmedi..o bebeğin fotoğraflarını görünce ne hissedeceğimi bilemedim..gözleri aynı o, daha bana bi ay önce msj attı seni özledim diye, halbuki bebeği bile varmış o sırada..karısını da gördüm, yazık kendi halinde masum bi kızcağız..

bu yaptığı pisliklerin hiçbirinden haberdar olmamama rağmen o kadar şaşkın ve suçlu hissediyorum ki hı bi de tuhaf..ben evli bi adamla gezdim ya..beni öptü, sarıldı falan.ay çok kötüyüm iğreniyorum o hayvandan.hanımlar gözlerinizi dört açın dünyanın iyice çivisi çıkmış!!!

Tüühh!!!! Midem bulandı.. :113: Yazık o bebeğe,o kadıncağıza... :KK47: :KK47:

Ucuz kurtulmuşsun,çok çok geçmiş olsun.. O iğrenç yaratıkla evli olmadığın için şükret.. Bir daha ararsa savcılığa şikayet edeceğini söyle,yerin dibine sok o pisliği... :KK47:

20 yaşlarındaydım ,biriyle tanıştım ,çok hoş yakışklı sempatik bir çocuk o da 26 filandı heralde geçmiş zaman hatırlayamıyorum ,
etkilendik birbirimizden ve çıkmaya başladık
bazı hareketleri tuhaftı akşam 9 dan sonra arama annem rahatsız oluyor hasta filan diyordu ,
hal ve tavrı pek güven vermiyordu ,şüphelerim başlamıştı ,
sonra bir kızdan bahsetti bu laf arasında ,yeğeniymiş ,bende tanıyorum üstelik ,tanıdığımı belli etmedim ,
akşam o kızı aradım ,dedim sen X i tanıyormusun ,evet dayım o benim dedi ,
dedim hasta annesi mi var ,yoo dedi karısı var hamile dedi ,beynimden vuruldum adeta ..şok oldum tabi
ertesi gün buluştuk ,hiç belli etmiyorum
bu güzel sözlere başladı
dedim ki bunları karına da söylüyormusun ,
tabi bu afalladı ,sonra ben başladım konuşmaya ,sus ve beni dinle dedim ,ve buna öyle bir hayat dersi verdim ki ,ağzı açık beni dinledi ,
sonra çok özür diledi benden ,harbi erkek gibi kızmışsın bana acayip bir ders verdin dedi ..hakkını helal et ne olur dedi ,dedim adam ol ve bir daha karşıma çıkma ..

konu sahibi arkadaşım ,erken farketmişsin ,ya evlilik vaadiyle seni kandırıp farklı amaçlarına ulaşsaydı daha beterdi ..
uzak dur ,sil hayatından ..

ben olsam hiç durmam anlatırdım o mahluğun karısına herşeyi.
ister inansın ister inanmasın. bu sizin boynunuzun borcu.
herkesin gerçekte nasıl biriyle evli olduğunu bilmek hakkı.
ama sanırım siz bunu yapmıyacaksınız.. :KK19:

cok gecmis olsun once..
sok olmakta haklisin. iyi erkenden kurtulmussun. bosver uzme kendini. daha yolun basindasin umarim seni hak eden guzel bir insanla birlikte olursun...
karisina cok uzuldum. ne diyim...

ben olsam hiç durmam anlatırdım o mahluğun karısına herşeyi.
ister inansın ister inanmasın. bu sizin boynunuzun borcu.
herkesin gerçekte nasıl biriyle evli olduğunu bilmek hakkı.
ama sanırım siz bunu yapmıyacaksınız.. :KK19:

Bunun doğru bir çözüm yolu olduğunu sanmıyorum. O bayanın ne günahı var tamam bunları bilmek elbette hakkı ama o bunu haketmedi ve şuan çocuğu var ona hayatı zindan etmenin şuan hiç bir anlamı yok.

Ve bu arkadaşımız bunu yaparsa eğer farklı sorunlarlada karşılaşabilir.

Bence kurtulduğunuza şükredin farklıda sonuçlanabilirdi bu konu... :KK19:

Bunun doğru bir çözüm yolu olduğunu sanmıyorum. O bayanın ne günahı var tamam bunları bilmek elbette hakkı ama o bunu haketmedi ve şuan çocuğu var ona hayatı zindan etmenin şuan hiç bir anlamı yok.

Ve bu arkadaşımız bunu yaparsa eğer farklı sorunlarlada karşılaşabilir.

Bence kurtulduğunuza şükredin farklıda sonuçlanabilirdi bu konu... :KK19:

o zmn bilmesin sahte mutluluk oyununda yaşasın, bu mahluğa 2. 3. bebekleride doğursun..
evet o bayan bunu haketmedi ama bilmesi gerekiyor bence. o adam evli olduğunu saklamış..
bunu başkalarıyla da devam ettirir durur bu saatten sonra.. :KK19:
neyse olan olmuş, konu sahibi tabiki önce ve sadece kendini düşünecek.
bu kadarla atlattığı için şanslıymış. bundan snr daha dikkatli olur heralde..

X