iğrenç vücudum ve evlilik

4 ayda baya farkeder bence.

15 günde 1 hamam.kese sauna vb. en önemlisi bu.

Hergün 1 saat spor. Plates aerobik sguat vb.
Karın ve bel bölgesi için hergün 15-20 dk duz mekik yan mekik.yani toplamda 1.5 saat spor.

Evdeyken saçlar hep açık kalsın patene argan yağı yapın.

Vücudunuza Johnson bebek yagi kullanın.

Bunları yap. 4 ay sonra manken ajansına kaydını yaptır.

ne güzel işte yumuşacıkmışsın millet öyle olmak için sabah akşam kremleniyor :)
çatlakları gözü görmez eminim daha gören dikkat eden koca görmedim
saçlarına gelince sarımsak kürü olsun hindistan cevizi yağı olsun vitaminler olsun biraz toparlayabilirsin
ama şunu unutma insan kendi hakkında tüm eksikleri görür
ben bundan iki yıl önce kendimi çok kilolu görüyordum çekilen hiçbir resim hoşuma gitmiyordu
şimdi o kilomun üzerine 10 kilo aldım ve o halimle çekilen fotoğrafları görünce iç çekiyorum
yani sende kusur olarak gördüklerin başkasının dikkatini bile çekmiyordur eminim..

Kendiniz için değil de bir başkası için güzel olmaya çalışmanızda bir sorun var bence. Eğer bu zamana kadar kendi mutluluğunuz için güzelleşmeye ve spor yapmaya özen gösterseydiniz şu an böyle bir derdiniz olmazdı. Ama siz güzelleşmek için evlilik arifesini beklemişsiniz resmen.

Siz hiç nişanlısı vücudunu beğenmeyecek diye endişelenip bunu dert eden bir erkek gördünüz mü? Ben görmedim. Siz de bu kadar takılmayın bence. Evleneceğiniz kişinin de bir sürü vücut kusuru olduğuna süpheniz olmasın. Düzenli spor yapmayan çoğu erkeğin göbek bölgesi yağlıdır. Ayrıca erkeklerin yarısından fazlasında kıl ve vücutta sivilce, siyah leke sorunu vardır. Kısacası evleneceğiniz kişinin de vücudun da kusurlar var.

çatlaklar içn kullandığınız kremi nereden bulabilrim acaba? Ayrıca fiyatı nedir? Konu sahibi arkadaş lütfen kusura bakma benimde çatlak problemim varda...

Dugun zamanina kadar neredeydin diyenleri veya nasil kendini o hale getirdin diyenleri anlamiyorum. Kendimce sebeplerim vardi ve kilo almistim. 1 yilda da verdim zaten. O donem cok yogun calistigim için sadece hafta sonu 2 gun 1 er saat yuruyus yapabildim. Haliyle sikilasmadim.
Catlaklar ergenlikten kalma ve kesinlikle cilt yapisiyla genetikle alakali. Kimse de ergenlikte madecassol sür demedi. 14 15 yasinda da geçer saniyorsunuz zaten. Farkina vardigimdan beri dusta soguk su bebe yagi uyguluyorum fakat beyazladigi icin faydasi yok.
Saclarim için yaglar kullandim. Bu defa yikama sampuanlama suremi cok uzattim temizlenmis gelmediginden. Daha cok zarar verdigimi dusunup vazgectim. Cildiyeye gittim 2 yildir demir tedavisi aliyorum bu yuzden.
ve bunlari yaptigimda nisanlimla tanismamistik! Yani onun için degil kendim icin yaptim!
Ayrica herhangi birinin beni begenmemesinden endise etmem cok insani bi duygu. Hele bu insan en sevdigimse. Ben belki bu duyguyu fazla yasiyorum. Ama bu kendimi de onu da fit vucutlu sex objesi olarak gorme isteginden kaynaklanmiyor.
4 ayda en hizli ve etkili ne yapabilirim diye öneri aliyorum sadece. Ve biraz da tecrubeler,iyi dilekler..fena olmuyor:)

Canim saclar icin ben bi ara beyaz, kati sabun kullanmıştım. Haci sakirin turk hamami serisi. Once sac diplerimi sanpuanlayip duruluyodum. Sonra beyaz sabunla sac diplerime masaj yapiyordum. 5dk bekleyip yikiyordum. en son saclarim sertlesmesin diye diplerine degdirmeden, sadece uclarina krem surup duruluyodum. Bi ayda faydasini gördüm.

ayy canımm. bende senle aynı dertten muzdaribim. bende deli gibi kilo verdim zamannda ne kadar salakmışım diyorum. şu an kalçalarımda benim sıkıntı. dediğin gibi yumuşacık ve çatlak içinde çok kötü benimde dışardan bakınca güzel ama bi de içine bak. çok moralim bozuluo. şu an evlenme durumum yok ama ilerde olursa ne yaparım diye düşünüyorum. acaba kavitasyon yada masaj tarzı şeyleri mi denesek. ona da çekiniyorum ama gitmeyi düşünüyoruma aslında. lazerede gitmek istiyorum ama ondan da çekiniyorum.

ya burdan olmuyo özelden mesaj atsam olur mu? lazerle ilgili bişeyler sorsam

Vücudunun hatları, sıkılığı, çatlaklılar hiç önemli değil tatlım. Neler duyup görüyoruz en güzel kadınlar aldatılıyor.
Önemli olan eşine kendini iyi sunman.. Sex i baybdol ve iç çamaşırıyla cilve ve kurlarlarla eşini baştan çıkarabilirsinn. Benimde vücudumda kusurum var ama eşim bunun farkına bile varmıyor. Dert etme kendine.

Bence hemen yürüyüş yapmaya başla.bol su iç bu sayede sıkılaşırsın.catlak görünümü azaltan yağ ve kremlerden kullan ilk gece gelinlik içine güzel bi takim al.
Saçına kaynak yaptir en azından ilk aylar kullanir hoşlanmazsan çıkarttırırsın.

Güzel fit vücutlu iri göğüslü kalkık popolu olup da kocası tarafından sevilmeyen çok duydum benc eşin hiç sorun etmez sorun etçek olsa tesettürlü olmanı istemezdi Allah dilerse her halinle sevdirir. kusur yeter ki kalbinde ruhunda olmasın güzellik zaten geçici.

Ponza tasi nedirrica etsem cunku benim bacaklarda putur putur yaa kese de yapiyorum ama nafile,nerde bulabilirim o tasi acaba
Ponza taşı ayakta sertleşen deriyi ve en serti olan nasırları ovarak yumuşatmaya yarayan törpüleyici bir taş. Köpük gibi delikli bir dokusu var. Marketlerin kişisel bakım reyonlarında ve aktarlarda bulabilirsiniz, oldukça da ucuzdur.
Bacağa sürme konusuna gelince cildi epeyce tahriş edebilir onu yerine kalın tip kese daha uygun diye düşünüyorum fazla hırpalamadan tabi.

Son düzenleme:
koskoca 4 ay varmış. yediklerinizden yağı karbonhidratı kısıp bir de bol egzersiz yaparsanız çatlaklar da gider o yumuş yumuş dediğiniz doku da sıkılaşır. 4 ay çok uzun bir süre. bunu aynada kendinizi iyi görmek için yapın.

Aa bu bildigimiz topuk tasi yaanianladim canim cok tesekkür ederim diger adinin ponza oldugunu bilmiyodumtamam o zaman ben kalin bi kese kullanayim,dedigin gibi o tahris edebilir

Çatlaklar için bir formül vardı forumlarda. Kahve ve limonu karıştıyorsun falan tarifi net hatırlamıyorum oradan bakabilirsiniz. Saçlar için mutlaka bakım yapın haftada iki kez. Spora da başlasanız vücut 4 ayda toparlar kendini tabi düzenli gitmek ve azimli olmak şart.

Badem ya da kayısı yağı bunlardan biri çatlaklara iyi geliyor . Doktor söylemişti banada . Yaülar cidden baya faydalı oluyo aktardan alıp düzenli sürebilrsin 4 ay boyunca . Genital bçlge karalığına göre de eczaneye bir bayana sorup ona göre kremler alabilrsin . Ya da bir doktora gidip sormalısın nişanlına çaktırmadan . Saçların içinde badem yağı iyi gelir . Saçına bakım maskeleri uygula . Bir kuaföre git ve ona danış . İnternetten biraz araştırma yap . Vücuduna gelincede bırak 4 ayı 1 ay yapsan dehşet diyip altını çizerekk yürüyüş yap günde 1 saat tok karna günün aynı saatleri olsa iyi olur baya tempolu ama öyle yavaş değil 5 6 km yürümeni tavsiye ederim mükemmel işe yarıyor . Bence bu kadar dert etmemelisin Bende çok kilolusun filan zannettim .bunlar çzülecek şeyler biraz bakımla hallolur . Bende zayıflamaya çalşıyorum çok kilo aldm yine ayı gibi oldum resmen 175 boyunda 79 kiloyum zayflayıp 69 olmştm geri çıktım .

Boşver canım biz taş gibi evlendik de ne oldu hemen hamile kaldım şimdi vücudum sarkmış ve çizikler içinde.
Zaten herkesin vücudu manken gibi değildir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…