iğrenç vücudum ve evlilik

Bu forumun ne avantajı var biliyomusun? 90 kilo, vücudu selülitten geçilmeyen, hayatında toplasan 1 yıl spor yapmamış hatunlar ,gelip sana aklın nerdeydi diyebiliyor? Çünkü yorumlardaki tepkilere göre ; hepsi birer vs modeli..hayaller vs modeli gerçekler türk kadını vücudu

Spora degil pilatese baslayin. Youtube da bir suru video var. Pilates sizi 2 haftada sikilastirmaya basliycak hele 4 ayda tas gibi yapar. Gunde yarim saat bile yeterli.
Catlaklar icin cildiyeye gorunebilirsiniz. Yada kozmetikcilerde catlak yaglari oluyor bi deneyin derim.
Bacaklar icinse duzenli olarak bacak peelingi yaparsaniz 4 aya kaymak gibi olur zaten :) ama damarlar icin doktora gorunun ve son olarak saclariniza haftada bir yag bakimi yaparsaniz cok fazla gurlesir. 4 ay az bi zaman degil. Evrim bile gecirebilirsiniz tum bunlari yaparsaniz :)

Pervin dincer var estetisyen onu bir arastirin cok basarili tabi maddi olrak ne tutar bir fikrim yok ama hic olmadi hodan yagi kullanin kullanip faydasini goren biliyorum kollarin skilasmasi goguslerin diklesmesi bunlar kolay biraz egzersizle yada dedikleri gibi platesle cok guzel olur 4 ay yeter bende kilo alip verdim oradan biliyorum

Bende bacaklarimdaki batik izleri yuzunden evlenmekten korkuyorumm ve benim bacaklarimdada catlaklar var
Mesela konuyu okuyup bunun sorun edilecek bir durum olmadığını idrak edebilirsiniz konuyu hortlatmak yerine.

Gayet normal yazmıştım ama madem daha kibarını istiyorsunuz buyrun,
Misili kiniyi ikiyip binin sirin idilicik bir dirim ilmidiğini idrik idibilirsiniz kiniyi hirtlitmik yirini.

Günde en az bir saat plates yap. Kilon yokmus arti birseye ihtiyacin yok. Saglikli beslen. O saclar düzgün yemeyle kendine gelir. Bol su ic. Dört ayda afrodit olunur azimle bunlari yaparak.

cnm bende dert ediyodum nişanlıyken bendede tüğ problemi vardı çok taktım kafaya ama sevdikten sonra çokta önemli değilmiş bişeyler

Ya bazı insanların derisi eti çok yumuşacık oluyor. Sizin de anlatımınızdan bunu çıkardım. Benim annemin de öyledir mesela ama ailede başka hiç kimsede görmedim. O kadar güzel bir şey ki bana göre sürekli sarılasınız dokunasınız yanaklarını sıkasınız gelir. Eşinizin de ilerde sürekli size dokunmak isteyeceğini hatta duramayacağını düşünüyorum. Bence çok güzel bir durum. Saçlarınızın dökülmesi fazlaysa dermatologa gidip çözüm bulabilirsiniz. Bacaklarınıza da lazer yaptırmışsınız zaten pürüzsüz olması için vücut scrubları var türkçede ne deniyor bilmiyorum. Kendiniz tarifle de yapabilirsiniz direk satın da alabilirsiniz onları deneyin. Genital bölgenin koyu renk olması zaten bir sorun değil. Herkesinki farklı oluyor. Nasıl olursa olsun herkese eşininki en güzel en estetiğiymiş gibi gelir bence takılmayın derim :)

Canim bnde ayni senin gibi gercktn kilo verdim catlaklatim cok kotu oldu bnde nisanliyim subatta insallah evlenicez onemli olan huy bnce sikma canini seni seven boylede sever inan bana sadece spr yap o cok iyi toparlar die biliyrsm

34 bedenim benim de herbiyerimde çatlak var..vücudum sarkıkken çok rahatsız edici bir görüntüydü ama sıkılaşınca göze batmadı. Göğüs için yüzme, plates çemberi ve birsürü ev egzersizi diyorum. Yıllarca 34 bden vücutta 90 bedenlik göğüsle yaşadım sonra bu egzersizlerle az insani bi boyuta geldi. Saçlar için de mecitefendi adında bi markanın saç bakım yağı var onu kullan, her gece olabilir. Haftada bikaç gün de yumurta beyazı ve bal maskesi yap saçına.
Bir zamanlar yaşadığın bütün problemleri yaşamışım ama erinmedim gücenmedim yaptım bunları. Sen de yap ama kendin için
Dört ayda çok güzel yol alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…