- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Çok uzun ve yanlış bir şey yazmak istemiyorum. Google yazın çıkar, gidip hocasıyla görüşürseniz de çok daha iyi bir bilgiye sahip olursunuz.Merhaba . Bodyteci ilk defa sizden duydum..biraz bilgi verirmisimiz?dean az ücretleri ne kadar?Kaç kere gitmek gerek,?
Abla son cümlene bittim, çirkin organ nolacak1 ay önce doğum yaptım. Eşimin değil ama benim takintilarim vardı. Özellikle çatlak konusunda. Vücudumda hiç çatlak yokken karnimdaki yariklarla tanıştım. Dikkat ettiysen çatlak değil yarık diyorum. Çatlak deyince gucenebilir devasa yarıklar :)
Doğumdan sonra hızla kilo kaybetmeye başladım. Bebeğe tek basıma baktigimdan dolayı bir dakika oturup dinlenemedim. O kadar hızlı kilo verince oldu mu sana vucutta da çatlak. Tabi bu arada beyin loblarimda da çatlaklar oluştu. Hayat bana güzel.
He ben bunları niye anlattım. Evlendiğimde gayet çatlaksiz cillop gibi bir hatun iken bir evlat sahibi olunca evrim geçirdim. Şimdi benim koca naapsin :) onun gözüne limon sikarim. Koca çocuk çıkmış bunyeden bir de çatlaklara laf edecek he mi. Eğer günün birinde anne olacaksan zaten o vücut bozulacak. O sebepten hiç boşuna sıkma canını.
Ayrıca pipi vajinadan daha güzel bir organ değil. Pipi daha çirkin.
O koyuluklara limon iyi geliyor denemenizi oneririm :)
Koluk alti icin denemistim ve ise yaradigini dusunuyorum :) banyodan 10 dk once surup ole banyo yaptim :)Siz denediniz mi? İşe yaradı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?