İğrenç bir aldatma hikayesi

Gerçekten yazdıklarınız içime dokundu hele elinizde sütle otobusle eve dönerken eşiniz olucak yılanın uçakla trabzona gidip keyif yapması.. acınızı içimde hissettim ama diğer yandan ne kdr yürekli, bilinçli ve akıllı olduğunuzu gördüm. Siz çok güçlüsünüz bebeğniz için destek almanız çok önemli ve siz bunca sıkıntı içinde buna önem vermişiniz.. hayatta unutulmayacak hiçbir şey yoktur dinmeyen hiçbir acıda zaman herşeyin ilacıdır gerçekten. Koca bi ömürden giden bi kaç yıl sizin hayattaki en büyük tecrübeniz olsun. Dilerim çok mutlu olursunuz gerçekten sevilir , el üstünde tutulur , hak ettiğiniz değeri görürsünüz.

Kadının kocasıyla iletişim içinde olun bence bu süreçte.ellerinde ne varsa alın maddi olarak.şirkete de rezil edin gitsin beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem.çocuklu hayattan bunalan eşiniz çareyi heycan aramakta bulmuş anlaşılan.çocuğuna babalık yapmayan adam için çocuğumun babası deyip kendinizi kandırmayın.

Böyle kadınların, erkeklerin yok olması için dua ediyorum. Pislik , iğrenç yaratıklar. Asla kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kez daha gormus oldum .

Siz onların inadına mutlu olacaksınız, o pisliklerin sonu zaten belli , kim mutlu olmuş böyle ah alarak. Emin olun çok var sizinle aynı duyguları yaşayan en azından siz ortaya çıkarabilmissiniz kendinizi tebrik edin ve yolunuza bakın. O adi adam kapınıza utanmadan gelecektir günün birinde ıste o zaman o aşağılık suratına kocaman bir tükürüğü hepimiz için atın. Siz çok güçlü bir kadınsınız , hepimiz öyleyiz. Gülün , eğlenin, hayat size ne kadar güzellikler sunacak kimbilir onları düşünün. Dualarım sizinle.

donuna kadar al. işinden et. çünkü onlar ayrıldıktan sonra beraber olacaklar.. sende bu yaşadıklarınla kalacaksın. işinden et onları... sen bu kadar büyük bişeyle baş edebiliyorsan , yüzleşebiliyorsan çok güçlü bi kadınsın demektir.. çocuguna hem anne hem baba olursun... eşin denecek şerefsiz 17binlik kredi kartını o kadın için harcarken çocugunun babası olduğunu düşündümü?

Allah yardımcınız olsun. Toplayın kendinizi siz cok değerlisiniz.Özguveni yerinde birisinz hic kaybetmeyin .Cocugunuzda saglkla buyur gider.Ne yazik ki benim babaminda vardi sapkinlari ve bunu hep biliyoduk.Cocuktum.anneme hala kizarim bi insan neden ceker ki .Belki daha mutlu yasayacaktim onlar bosansaydi .Ki çalışmayan sorumluluk almayı bilmeyen bir adamdı.

sirkette nerede olursa olsun rezil et elinden geleni yap. babasiysa babasi bosversene
o dusunmedi de sen mi dusuneceksin

neler oldu bizi de bir aydınlatsanız?

Boşanma davamı açtım. O da karşı avukat tutmuş. Çekişmeli boşanmaya dönecek herhalde. Artık biraz daha iyiyim , önüme bakmak istiyorum .Avukat işlerinin hallolmasını bekliyordum, oğlumu da alıp tatile gideceğim, belki biraz daha toparlanırım. Hatta yaşadığım şehirden taşınma niyetim de var düşünme aşamasındayım. Yorumlarınızı okudum güç aldım, ne çok dostum varmış onu fark ettim, iş yerimde herkes destek oldu, bende artık içime kapanmıyor, yalnız kalmamaya çalışıyor, onlarla zaman geçiriyor, yeni bir düzen kuruyorum. O ise kadınla hala görüşüyor, resmen beni oğlunu yarı yolda bırakıp bir sürtüğü tercih etti. Kocasına bunları yapan bana neler yapmaz demiyor. Beter olsun inş. Arkadaşlarıma da mesele o kadın değil, beni çok ihmal etti bana şöyle dedi , böyle dedi diye bahaneler üretiyormuş. Yani hala pişkinliği elden bırakmıyor . Ama artık canımı acıtmıyor, yaptığı hainlikleri hazmettim, onu da kalbimden cıkardım, onun için ağlamıyorum artık. Annesi çocuk gibi WhatsApp durumuna iğneleyici laflar yazıyor, sanki ben aldatmışım gibi tamam hepimiz çocuğumuzu sevip koruruz ama böyle bir olayda bile oğlum sen napıyorsun, nereye gidiyorsun böyle diyeceğine , hala onun pisliklerine kol kanat germek onu daha cok batağa saplamak olduğunu nasıl anlamaz bir anne . Bende onu da sildim , engelledim, görmüyorum sinirlerim de bozulmuyor. Herkesi uyardım, konuşsanız da bana onunla ilgili haber getirmeyin, ben artık kapatmak istiyorum dedim .Sadece bana kocalık yapmaması değilmiş mesele şimdi fark ediyorum babalık bile yapamamış ki. Bugün 10. gün ve o, oğlunu hiç görmedi. Bir baba oğlunu 10 gün görmeden nasıl yapabilir. Şu an gözü çocuğu bile görmüyor, bir rüzgâra kapılmış gidiyor, bılıyorum kadın tekmeyi basınca aklı başına gelecek ama o zaman da iş işten geçmiş olacak. Onu affetmeyeceğim.

Kadın kocasına beni affet, unutabiliriz , barışalım diye yalvarmış. Bu saftrik aşığın ondan da haberi yoktur. Allah bilir kadın kendisini seviyor sanıyordur. Para yedirip yine kendini kullandırtıyordur.

Gerçekten hayatımda asalaklıktan başka görevi yokmuş. Fark ettim ki Ben bunun hayatını kolaylaştırıyormuşum, yemeğini hazırlıyor, çamaşırını yıkıyor, kendime bir kuruş bile harcamayıp bütün ödemeleri üstleniyor, o ise bu sayede keyif yapıyormuş. Şimdi hafifledim , bılıyorum daha da hafifleyeceğim.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.. çocuğunuzla mutlu bir hayatınız olsun.. velayet sizde bile olsa babaya haber vermeden şehir değiştiremiyorsunuz sanırım avukatınızdan bilgi alın mutlaka sonra sıkıntı çıkartmasın..
Ben olsam o kadının kocasına geri dönmek için yalvarışlarını kayıt altına aldırıp o adamın gözüne sokardım ki neyin peşinden gittiğini görsün. Birde size şizofren falan diyormuş sanırım bunun içinde şikayetçi olun.. hiçbirşeyi yanına bırakmayın..

İşin en zor kısmını atlatmak üzeresin farkındasın demi şu attığın adımlar bile başka bir kadının kaç ayda alamadığı kadar yol almışsın ne mutlu sana şu an dizlerinin üstündesin dimdik ayağa kalktığında ve hiç arkana bakmamaya başladığında o yerlerde sürünüyor olacak o kadın zaten kocasına tekrar barışma teklifinde bulunduğuna göre daha cicim ayında bile eski eşinde aradığını bulamamış belli onun için kötü günler bitti şimdi sıra daha kötü günlerde kayınvaliden için zaten hiç bişi demiyorum evli bir kadınla birlikte olabilecek kadar midesiz bir oğlu var bu yüzkarasıda ona yeter eşin arkandan istediğini söylesin herkes yüzüne he he der arkasından godoş diye söz eder hiç hiç takılma mahkeme için delil topla kredi kartı ekstrelerini almadem çekişmeli olacak boş çıkma karşısına
Canı gönülden çok ama çok mutlu olmanı diliyorum rabbim tüm sıkıntılarında yollarını açsın evladınla güzel bir ömür sür güzel insanlarla tanış inşaallah ❤

Böylesi pişkin ve karakter yoksunu adamın, ortada dımdızlak kalması için,lütfen elinizden ne geliyorsa yapın.Sessiz ama,emin olarak ilerleyin.Avukatınızın varsa önerileri dinleyip,ona göre adımlar atarsınız.Şimdi,kendi yaptığını görmezden gelip,halen sizi suçlu çıkarmaya çalışıyor ya.Bu iş bitince,emin olun çok pişman olup geri gelmek ister.Asıl o zaman,yüzüne tükürmelisiniz.Bu süreci sıkıntısız atlatıp,bir an önce mutlu ve huzurlu günlere ulaşmanızı dilerim.

NE KADARLIK BİR SÜREÇTE YAŞADINIZ TÜM BUNLARI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…