- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
İğneli epilasyona ilk başlarda her hafta giden var mı ? Ona rağmen ya abla unutuyor görmüyor ya da benim her hafta tüyüm çıkıyor , başlayalı bir ay oldu ? Böyle olması normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneli hiç yaptırmadım yararlı mı ki kızlar ?
yararli evet. böyle rahatlık görmedim. yaptırmayı akıl ettiğim güne şükrediyorum
Büyüteç ile ışık altında bakıyor bence kaçırmıyordur. Tüm kökler aynı anda çıkmadığı için böyle tek tük tütlwe yüzünden gitmek zorunda kalıyorsunuzdur. Ben 20 sene evvel yaptırmıştım, ben de çok sık giderdim hatırlıyorum. Tam sıklığını hatırlamıyorum ama sık olduğunu hatırlıyorum.İğneli epilasyona ilk başlarda her hafta giden var mı ? Ona rağmen ya abla unutuyor görmüyor ya da benim her hafta tüyüm çıkıyor , başlayalı bir ay oldu ? Böyle olması normal mi Eki Görüntüle 3296180
Bilmiyprım ki ama dikkatli de alıyor gibi aldıkları gelmiyor ama altta kalanlar geliyor gibi hissediyorumayda gıtmen gerekmez mı ? normalde yada bilerek eksik alıyor olmasın her hafta gelsinde parasını alayım diye.
Kabuk hiç olmuyor neredeyse , kadın çok temiz alıyor , ama yüzümde alttan gelen kıllar varCanım 1 haftada çıkmaz yaa zaten o kabuklar anca 15 güne kayboluyo 15 günden sonra ufaktan çıkmaya başlıyo tüyler öyle hemen gelmemesi lazım
Ben de kışın başlamayı düşünüyorum bacak için, acısı göz yaşartıyo diyolar doğru muduryararli evet. böyle rahatlık görmedim. yaptırmayı akıl ettiğim güne şükrediyorum
Ben de kışın başlamayı düşünüyorum bacak için, acısı göz yaşartıyo diyolar doğru mudur
Ayyy siz hangi marka cihazda yaptırdınız. Ben buz lazerde bile koltuk altıma 2 seans dayanabildim kadın düşürse bile dayanamadım ağdaya şükrettim. Şimdi de bacaklarıma yaptırmak istiyorum kışı bekliyorum ama korkusunu yaşamaya başladım bileBence yalan. Bacak, karın, yüz hepsine gittim hiç göz yaşarması, ağrı sızı çekmedim ama bırakıp giden de oluyormuş kişiye göre değişiyor bence yapan kişi iyiyse acı hissetmezsiniz
Bence lazer daha çok acıyor. Lazerde sürekli bir acı var. İğnede ise milisaniyelik, acı geliyor ve bitiyor. Ben de lazer yaptıramadım.Ayyy siz hangi marka cihazda yaptırdınız. Ben buz lazerde bile koltuk altıma 2 seans dayanabildim kadın düşürse bile dayanamadım ağdaya şükrettim. Şimdi de bacaklarıma yaptırmak istiyorum kışı bekliyorum ama korkusunu yaşamaya başladım bile
.İğneli epilasyona ilk başlarda her hafta giden var mı ? Ona rağmen ya abla unutuyor görmüyor ya da benim her hafta tüyüm çıkıyor , başlayalı bir ay oldu ? Böyle olması normal mi Eki Görüntüle 3296180
Siz hangi bölgenize yaptırmıştınız sonra tekrar çıktı mıBüyüteç ile ışık altında bakıyor bence kaçırmıyordur. Tüm kökler aynı anda çıkmadığı için böyle tek tük tütlwe yüzünden gitmek zorunda kalıyorsunuzdur. Ben 20 sene evvel yaptırmıştım, ben de çok sık giderdim hatırlıyorum. Tam sıklığını hatırlamıyorum ama sık olduğunu hatırlıyorum.