Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun :Saruboceq:
merhaba, burda yazılan bazı mesajları okudumda bir eczacı olarak bazı konularda bilgi vermem gerektiğini düşündüm =D
iğneli epilasyon yaptıran biri olarak ben emlayı kullanıyorum, dudak üstünde sürdükten sonra 5-15 dkda, bacaklarda ve diğer bölgelerde 20 dkda etki göstermeye başlıyor ve etkisi 1-2 saat kadar sürüyor. Tabi vücut yapıları farklı olduğundan kişilerde bu süreler kısalıp uzayabilir...
neyse bu söylediğiniz xylocain spreyi kullanmanızı önermem. İçindeki lidokain-anestezi etkisi sağlayan madde- miktarı çok yükek ve bu da deriden emildiği için vücuda zarar verme olasılığı yüksek. zaten genelde cerrahi veya tetkik gibi ağrılı kısa süren girişimlerde kullanılıyor, oysa epilasyon sadece bir defaya mahsus yapılan bir şey değil, ve yan etkileri de çok bu yüzden emladan şaşmayın bence...
hepinize acısız seanslar dilerimopuyorumnanaktan
İlk yazdığınız mesajda vision isimli sprey demişsiniz ama bu isimde bir ilaç yok...ismini yanlış yazmış olabilirsiniz veya piyasan çekilmiş olabilir çünkü artık üretilmese bile bilgisayarımızda bulunan ilaçlarla ilgili bir programda yine de görülebilirdi....
tüm spreyler zararlıdır diyemem, içindeki prospektüsüne bakarak etken madde miktarından siz de karar verebilirsiniz, çünkü piyasada bu yönde kullanılan farklı ilaçlar var...
şimdilik en güvenilir ve etkin bulduğum emla adlı krem. yan etkileri de az ve ben yüzümden bacaklarıma kadar farklı bölgelerde kullanıp etkisni görüyorum...
zemuszemus
arkadaslar burda okumustum koltuk altina igneli epilasyon yapmadan önce anestezi igne yapiliyormus bu konu hakkinda fikriniz var mi????
arkadaslar burda okumustum koltuk altina igneli epilasyon yapmadan önce anestezi igne yapiliyormus bu konu hakkinda fikriniz var mi????
midiacım ne yaptın denedin mi o spreyi?
sanırım ben bırakıcam iğneliyi çünkü dayanamıyorum artık ((
Merhaba yazdıklarınızı okudumda benim bebeğim var emziriyorum emla kremi kullanabilirmiyim süte gecer mi?merhaba, burda yazılan bazı mesajları okudumda bir eczacı olarak bazı konularda bilgi vermem gerektiğini düşündüm =D
iğneli epilasyon yaptıran biri olarak ben emlayı kullanıyorum, dudak üstünde sürdükten sonra 5-15 dkda, bacaklarda ve diğer bölgelerde 20 dkda etki göstermeye başlıyor ve etkisi 1-2 saat kadar sürüyor. Tabi vücut yapıları farklı olduğundan kişilerde bu süreler kısalıp uzayabilir...
neyse bu söylediğiniz xylocain spreyi kullanmanızı önermem. İçindeki lidokain-anestezi etkisi sağlayan madde- miktarı çok yükek ve bu da deriden emildiği için vücuda zarar verme olasılığı yüksek. zaten genelde cerrahi veya tetkik gibi ağrılı kısa süren girişimlerde kullanılıyor, oysa epilasyon sadece bir defaya mahsus yapılan bir şey değil, ve yan etkileri de çok bu yüzden emladan şaşmayın bence...
hepinize acısız seanslar dilerimopuyorumnanaktan
arkadaslar eczacı bana,onlar şahsa satılmaz dr.lara verilir dedi,hemsire ilk kez bnden duyduğunu soyledi epilasyon için yapıldığınılmaz öle cırt bırt dedi:)dr. da bu işlerherkese yaptırılmaz iğne yapacaksa dr veya hemşire olmalı.hem nie sen uuraşıosun onlar kendileri halletmeli ne gerekiosa die şaşırdı
Merhaba yazdıklarınızı okudumda benim bebeğim var emziriyorum emla kremi kullanabilirmiyim süte gecer mi?