• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyonda anestezi ürünleri

herkese slmmm ben bu sitede yeniyim öncelikle iğneli epilasyon konusunda bende tecrübelerimi paylaşmak isterimm...ben yarın 7. seansıma gidecem dudak üstü için..burda bahsettiğiniz uyuşturma yöntemlerinden iğneyi ve emlayı denedim..her ikiside acı veriyor am bu öyle dayanılmıycak bi acı değil dudak üstünde en hassas olan burun altı çvresinde acı kacınılmaz ama dayanılıyo..

cnm ben artık bıraktım yani bıyıktan gitmicem artık. tüy halinde zaten. iple aldırıp bioder serum kullanıcam. ama çeneden devam edicem çünkü ona dayanabiliyorum. oda çok az kaldı ondan gidicem yani. en azından orası bitsin.
bu hafta gidicem cnm sorarım ismini

merhaba, burda yazılan bazı mesajları okudumda bir eczacı olarak bazı konularda bilgi vermem gerektiğini düşündüm =D

iğneli epilasyon yaptıran biri olarak ben emlayı kullanıyorum, dudak üstünde sürdükten sonra 5-15 dkda, bacaklarda ve diğer bölgelerde 20 dkda etki göstermeye başlıyor ve etkisi 1-2 saat kadar sürüyor. Tabi vücut yapıları farklı olduğundan kişilerde bu süreler kısalıp uzayabilir...

neyse bu söylediğiniz xylocain spreyi kullanmanızı önermem. ıçindeki lidokain-anestezi etkisi sağlayan madde- miktarı çok yükek ve bu da deriden emildiği için vücuda zarar verme olasılığı yüksek. zaten genelde cerrahi veya tetkik gibi ağrılı kısa süren girişimlerde kullanılıyor, oysa epilasyon sadece bir defaya mahsus yapılan bir şey değil, ve yan etkileri de çok bu yüzden emladan şaşmayın bence...

hepinize acısız seanslar dilerimopuyorumnanaktan

merhaba, burda yazılan bazı mesajları okudumda bir eczacı olarak bazı konularda bilgi vermem gerektiğini düşündüm =D

iğneli epilasyon yaptıran biri olarak ben emlayı kullanıyorum, dudak üstünde sürdükten sonra 5-15 dkda, bacaklarda ve diğer bölgelerde 20 dkda etki göstermeye başlıyor ve etkisi 1-2 saat kadar sürüyor. Tabi vücut yapıları farklı olduğundan kişilerde bu süreler kısalıp uzayabilir...

neyse bu söylediğiniz xylocain spreyi kullanmanızı önermem. İçindeki lidokain-anestezi etkisi sağlayan madde- miktarı çok yükek ve bu da deriden emildiği için vücuda zarar verme olasılığı yüksek. zaten genelde cerrahi veya tetkik gibi ağrılı kısa süren girişimlerde kullanılıyor, oysa epilasyon sadece bir defaya mahsus yapılan bir şey değil, ve yan etkileri de çok bu yüzden emladan şaşmayın bence...

hmm çok teşekkürler :uhm: tabi ki biz işin teknik kısmını bilmediğmizden, epilasyoncu ne derse peşine düşüoruz kaydirigubbakcemile3

peki bi tane daha sprey vardı benim ilk yazdığım mesajda (şimdi adını hatırlayamadım), onu da mı kullanmayalım? yani tüm spreyler zararlı mıdır?

ben gerçi epilasyona uzun bir ara verdim ama tekrar başlarsam die soruorum kaydirigubbakcemile3

ılk yazdığınız mesajda vision isimli sprey demişsiniz ama bu isimde bir ilaç yok...ismini yanlış yazmış olabilirsiniz veya piyasan çekilmiş olabilir çünkü artık üretilmese bile bilgisayarımızda bulunan ilaçlarla ilgili bir programda yine de görülebilirdi....

tüm spreyler zararlıdır diyemem, içindeki prospektüsüne bakarak etken madde miktarından siz de karar verebilirsiniz, çünkü piyasada bu yönde kullanılan farklı ilaçlar var...

şimdilik en güvenilir ve etkin bulduğum emla adlı krem. yan etkileri de az ve ben yüzümden bacaklarıma kadar farklı bölgelerde kullanıp etkisni görüyorum...
zemuszemus

İlk yazdığınız mesajda vision isimli sprey demişsiniz ama bu isimde bir ilaç yok...ismini yanlış yazmış olabilirsiniz veya piyasan çekilmiş olabilir çünkü artık üretilmese bile bilgisayarımızda bulunan ilaçlarla ilgili bir programda yine de görülebilirdi....

tüm spreyler zararlıdır diyemem, içindeki prospektüsüne bakarak etken madde miktarından siz de karar verebilirsiniz, çünkü piyasada bu yönde kullanılan farklı ilaçlar var...

şimdilik en güvenilir ve etkin bulduğum emla adlı krem. yan etkileri de az ve ben yüzümden bacaklarıma kadar farklı bölgelerde kullanıp etkisni görüyorum...
zemuszemus

ben de bulamamıştım bi türlü zaten. o spreyi bana epilasyoncum sölemişti. emla kremle gitmiştim bi gün, demişti ki emlanın etki etmesi için beklemek lazım ama bu spreyleri sıkınca uyuturuo, biz alıcı makyajda kullanıoruz, epilasyon için de alabilirsin.

ben de aldım diğer speyi biraz uyuşturuodu ama benbi türlü epilasyona gidemedim :1no2:

emla kullanalım o zaman hep birlikte hihoyyyt

teşekkürler

neyse bu söylediğiniz xylocain spreyi kullanmanızı önermem. İçindeki lidokain-anestezi etkisi sağlayan madde- miktarı çok yükek ve bu da deriden emildiği için vücuda zarar verme olasılığı yüksek. zaten genelde cerrahi veya tetkik gibi ağrılı kısa süren girişimlerde kullanılıyor, oysa epilasyon sadece bir defaya mahsus yapılan bir şey değil, ve yan etkileri de çok bu yüzden emladan şaşmayın bence...

Merhaba yazdıklarınızı okudumda benim bebeğim var emziriyorum emla kremi kullanabilirmiyim süte gecer mi?

arkadaslar eczacı bana,onlar şahsa satılmaz dr.lara verilir dedi,hemsire ilk kez bnden duyduğunu soyledi epilasyon için yapıldığını:olmaz öle cırt bırt dedi:)dr. da bu işlerherkese yaptırılmaz iğne yapacaksa dr veya hemşire olmalı.hem nie sen uuraşıosun onlar kendileri halletmeli ne gerekiosa die şaşırdı

arkadaslar eczacı bana,onlar şahsa satılmaz dr.lara verilir dedi,hemsire ilk kez bnden duyduğunu soyledi epilasyon için yapıldığını:olmaz öle cırt bırt dedi:)dr. da bu işlerherkese yaptırılmaz iğne yapacaksa dr veya hemşire olmalı.hem nie sen uuraşıosun onlar kendileri halletmeli ne gerekiosa die şaşırdı

katılıorum zaten ben de korkarım ööle iğneden falan, herkes yapmamalı bence de a.s

Merhaba yazdıklarınızı okudumda benim bebeğim var emziriyorum emla kremi kullanabilirmiyim süte gecer mi?

emla süte geçiyor...yüksek dozda ve sık sık kullanmadığınız takdirde bir sıkıntı yaratmaz. ama bacak veya kol gibi büyük bölgelerde epilasyon yaptırıyorsanız bence kullanmayın, yan etkileri tam olarak bilinmiyor...a.s

Back