• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyonda anestezi ürünleri

evet aynen öyle delikafadulden ya da şöyle de anlatabilirim, endoskopi çektiren varsa, boğazınıza sıkılan spreyden sırnaşık şey

bende hatlar karışmış çilekcim, ben spreyden bahsediosun sandım, sen iğneden bahsediomuşsun :roflol:

bu epilasyoncular hep dişçi malzemesi kullanıo heralde :roflol:

cnm ben almadan önce internette araştırmıştım kadın doğum dalında da kullanılabilir yazıodu, ben de düşünüorum hani kullansam mı die ama kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem :uhm: sen de bi bak istersen, arama motoruna yazınca çıkıyor a.s

ben sadece elime ve koluma sürdüm şimdilik denemek için, herhangi bi reaksiyon olmadı ama bünyem dayanıklı benim, hassas bünyelerde belki bi reaksiyon verir benneyaptımki
başlamadan önce sen de koluna bacağına vs bi dene istersen a.s

haklısın şekercim.. benım de bünyem dayanıklıdır ya öyle herşeyden nem kapmam sengözlerimebaksanab eczaneye falan sordun mu hiç işlevini,yani epilasyon için her bölgeye kullanılır mı falan diye.ben de bi araştırıyım bakalım.

canım sen hangi gün gideceksin iğneliye?
bide hangi sprey daha iyi vision mu? xylocain sprey mi?
bide sen epilasyoncuna danıştın mı bu spreyleri alırken? etkisi olur falan dedi mi?
ne çok soru sordum ya :))
öss soruları böle olsa keşke :roflol:

haklısın şekercim.. benım de bünyem dayanıklıdır ya öyle herşeyden nem kapmam sengözlerimebaksanab eczaneye falan sordun mu hiç işlevini,yani epilasyon için her bölgeye kullanılır mı falan diye.ben de bi araştırıyım bakalım.

eczacı biraz kıl bizim, hmm yüzünüze sürmeden önce başka bi yerde deneyin dedi. ok ama zaten güzellik salonu kalıcı makyajda kullanıomuş bu spreyi dedim. bi şey demedi o zaman kaydirigubbakcemile3

bak şimdi ben de merak ettim, genital bölgede kullanılır mı die. soralım başka bi eczacıya daha yerimseniben

canım sen hangi gün gideceksin iğneliye?
bide hangi sprey daha iyi vision mu? xylocain sprey mi?
bide sen epilasyoncuna danıştın mı bu spreyleri alırken? etkisi olur falan dedi mi?
ne çok soru sordum ya :))
öss soruları böle olsa keşke :roflol:

cnm hangi gün gideceğimi bilmiom valla daha, reglim yaklaştı da, yemiyo gitmek :roflol:

visionu bulamadım ki, xylocain varmış sadece o yüzden kıyaslayamıorum :1no2:

bana visionu zaten epilasyoncum önerdi şakkıdı

estağfurullah cnm, bildiklerimi yazarım a.s.

tamam cnm hbr veririm. bu vision daha pahalı galiba diğerine göre. netten baktımda 34 falan yazıodu yanılmıyosam. belki bunun etkisi daha fazladır diğerine göre baksana fiyatı yüksek.

eğer genital bölgede kullanılıyosa. ağda yaparken çok büyük kolaylık olur ya :)

kesinlikle canım ya hele bir de yan etkisi falan yoksa,boll bol dua ederım artık :Saruboceq: ben 1 saat önce emla sürdüm sardım.beklıyodum misafir geldi yaa gitmelerine de daha çok varr 2-2bucuk saat beklesem etkısı gecer mı acaba :çok üzgünüm: ??

kesinlikle canım ya hele bir de yan etkisi falan yoksa,boll bol dua ederım artık :Saruboceq: ben 1 saat önce emla sürdüm sardım.beklıyodum misafir geldi yaa gitmelerine de daha çok varr 2-2bucuk saat beklesem etkısı gecer mı acaba :çok üzgünüm: ??

ya ben genital bölgede emlayı da denedim de 1 saat falan beklettim hafif uyuşturmuştu ama sakıncalı akıntı yapar falan die bıraktım. sprey de kullanılacaksa altlara sıkmamak lazım die düşünüyorum ama. off ne zor ya bayan olmak.

tamam cnm hbr veririm. bu vision daha pahalı galiba diğerine göre. netten baktımda 34 falan yazıodu yanılmıyosam. belki bunun etkisi daha fazladır diğerine göre baksana fiyatı yüksek.

evet cnm haklısın, daha pahalı ama belki boyutu falan farklı olabilir, boyutunu göremiorum netten. bu arada bi de vision un jeli varmış, bilginize sırnaşık şey

cnm slm,

ben vision sprey aradım ama hiçbi yerde kalmamış, onun yerine xylocain sprey getirtmiş eczacı, fiyatı da 18 tl ama dr yazıo mu onu bilmiorum :1no2:

bu iğne nası bi şey? bildiğimiz iğneyse, ben de kotkarım :1shok:

öncelikle teşekkür ederim canım.

epilasyon yapışırken hiç bişey anlamıyosun, uyuşukluğunu hissedebiliyosun yani, ama bikinide uyuşturucu geçtikten sonra yanma oluyo sadece.acı değil yani.

yapılan iğne şu insülin iğnesiymiş, çok ince bi ucu var iğnenin bizim bildiğim şırıngalı iğnelerden değil, onun 5te biri kadar incelikte falan.inanaın bende çok korkarım iğneden ama bu acı veren bişey değil hele koltuk altına hiç acı vermiyo.yalnızca bacaklarla yüze yapmıyolar.

yüze yaPmıyolar mı? ben bıyık ve çeneden gidiyorum iğneliye. çok acıdığı için iğne önerdi bana ama
dudak çevresinden vurucam demişti. bayan dişçiler oraya gidip kendileri vuruyolarmış iğnelerini öyle yaptırıyolarmış

Son düzenleme:
kızlar iyice kafam karıştı şu iğne olayıyla. nerelere vurulablio, nerelere vurulamıo şimdi? bi de hrkes kafasına göre bölgeleri mi seçmiş ben annamadım :1no2:

bi de benim bacaklarımdaki kızarıklıklar hala geçmedi kızlar 1 haftayı geçti, kabu gibi bi şiler var alınan yerlerde, bu normal mi :uhm:

aa nie acaba
cnm ben yüzden gidiom ya madecassol önerdi bana daha çabuk iileştiriyomuş yaraları ama ben fazla sürmüyorum yağlı olduğu için. kıl köklerini besleyebilir die.
sen bi sor bakim seansa giderken

Back