• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyonda anestezi ürünleri

cnm ben artık bıraktım yani bıyıktan gitmicem artık. tüy halinde zaten. iple aldırıp bioder serum kullanıcam. ama çeneden devam edicem çünkü ona dayanabiliyorum. oda çok az kaldı ondan gidicem yani. en azından orası bitsin.
bu hafta gidicem cnm sorarım ismini

canım sen nerde yaptırıyosun iğneliyi :)

tamamen hissetmemenin hic bir yolu yok. Lokal anestezi var ama o da yuz icin uygn degil sanirim. Neyse acidi falan ama kurtuldum sayir.herkese acil kilsiz gunler diliyorum:24:

merhabalar :) öncelikle çok sevindim kurtulduğun için ya çok acıyo mu ben de yaptırmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yüz bölgesi için sen nerene ve nerde yaptırdın :/

merhabalar :) öncelikle çok sevindim kurtulduğun için ya çok acıyo mu ben de yaptırmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum yüz bölgesi için sen nerene ve nerde yaptırdın :/

Sagol canim ya mesajini gec gordum herhalde bulmussundur . Yuzume ve lazerden arta kalan vucut tuylerime yaptirdim ben.

Sagol canim ya mesajini gec gordum herhalde bulmussundur . Yuzume ve lazerden arta kalan vucut tuylerime yaptirdim ben.

bulamadım canım çünkü hep farklı adresler farklı numaralar çıkıyodu tam adresi de bulamadım :/ ayrıca mesaj atmışsın çok teşekkür ederim 100 mesaj olmadığı için özel mesaj atamıyorum maalesef :)

iğneli epilasyonda emla ve benzeri kremlar mevcut... birde lokal aneztezi var ancak bu her böygeye yapılamaya bilir... dudak üzeri bir süre bekletilip işlem yapılıyor ise bir diş hekimine giderek dudak içi lokal yaptırabilinir hiçbirşey hissetmeden ve aneztezi iğne izleri kalmadan yoğun çalışmalarda kullanılabilinir... Bu konu da daha iyi başka yöntem bulunursa bende bilmek isterim:)

Back