• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyonda anestezi ürünleri

neden canım pek ilgilenmiyolar mı acaba? veya bilgisizler gibi mi geldi sana

cnm ya ben şu krem muhabbetini daha önceden de duymuştum ama doğru hatırladığıma emin değildim. şimdi bi de sen söyleyince doğru hatırladığıma emin oldum ve dolayısıyla yanlış bir yere gidiomuşum gibi hissediorum senağlama

forumda herkese sordum gidip de memnun olan nolur nereye gittiğini sölesin die ama bana çok ters olan bölgelerden sölediler dolayısıyla çok emin olamadan gittim zaten :(

yüze yaPmıyolar mı? ben bıyık ve çeneden gidiyorum iğneliye. çok acıdığı için iğne önerdi bana ama
dudak çevresinden vurucam demişti. bayan dişçiler oraya gidip kendileri vuruyolarmış iğnelerini öyle yaptırıyolarmış

benim gittiğim epilasyoncunun kendisi vuruyo iğneyi, o yüzden yüze ve bacağa yapmıyoruz demişti.tabiki dişçi vuracaksa sorun yok sonuçta işin ehli.benim kadna güvenmemde hata zaten doktor falan değil sadece eğitim aldım diyo, ama el mahkum die vurdurdumda 3. gidişime vurdurmıcam.spreyi deniycem sanırım

benim gittiğim epilasyoncunun kendisi vuruyo iğneyi, o yüzden yüze ve bacağa yapmıyoruz demişti.tabiki dişçi vuracaksa sorun yok sonuçta işin ehli.benim kadna güvenmemde hata zaten doktor falan değil sadece eğitim aldım diyo, ama el mahkum die vurdurdumda 3. gidişime vurdurmıcam.spreyi deniycem sanırım

yok cnm yani bayan dişçiler kendilerine epilasyon yaptırmaya gelince iğnelerini getirip dudak çevresinden vurup öle iğneli epilasyon yapıyolar dedi bana. yani bize özel iğne vuran kişi yok :) yani bnm gittiğim yerde dr deil ama belgeleri var bide yıllarca bu işi yapmış tavsiye üzerine gitmiştim bende. ben iğne vurdurmak isterdim ama yüze vurulmuyo die de duyunca tırstım valla. zaten bide acıtıyodur o ya. spreyi bende telefonda sorup öle alıp iğneli epilasyona gidicem sanırım.benneyaptımki

cnm ya ben şu krem muhabbetini daha önceden de duymuştum ama doğru hatırladığıma emin değildim. şimdi bi de sen söyleyince doğru hatırladığıma emin oldum ve dolayısıyla yanlış bir yere gidiomuşum gibi hissediorum senağlama

forumda herkese sordum gidip de memnun olan nolur nereye gittiğini sölesin die ama bana çok ters olan bölgelerden sölediler dolayısıyla çok emin olamadan gittim zaten :(

özel msj attım cnm sana

Arkdaşlar bende hafta sonu gittim ince tüylerim için iğneli epilasyona, biraz konuştum ama yaptırmadım daha. Bana acıyı önlemek için iğne vurdur gel demişlerdi... Jetokain isimli bir iğne, bizim akrabamız bir doktor var, bize iğne yaparken içine bir miktar jetokain katar, fazla acı hissetmeyiz, iğne girdikten sonra hemen uyuşturur o bölgeyi (sadece iğnenin girişi hissediliyor, bayaa azaltıyor acıyı)... Bence doktorlara veya hemşirelere yaptırın yaptıracaksanız, mazallah bişey gelir başınıza, bence tanıdık bir doktora veya hemşireye gidin yaptırın, tanıdık yoksa da sağlık ocaklarında vs. ufak bir ücret öderseniz yada sağlık güvenceniz varsa yaparlar . Dişçiler dudağa uyuşturucu bir iğne yapıyorlar, bıyık ve yüz bölgesi içinde dişçiye gidilebilir. sengözlerimebaksanab

yok cnm yani bayan dişçiler kendilerine epilasyon yaptırmaya gelince iğnelerini getirip dudak çevresinden vurup öle iğneli epilasyon yapıyolar dedi bana. yani bize özel iğne vuran kişi yok :) yani bnm gittiğim yerde dr deil ama belgeleri var bide yıllarca bu işi yapmış tavsiye üzerine gitmiştim bende. ben iğne vurdurmak isterdim ama yüze vurulmuyo die de duyunca tırstım valla. zaten bide acıtıyodur o ya. spreyi bende telefonda sorup öle alıp iğneli epilasyona gidicem sanırım.benneyaptımki

canım ozaman eğer tanıdık bi doktor hemşire vs. varsa omlara vurdur git, bizimki işin ehli olmadığı için söylemiştir muhtemelen.benim arkadaşımda derdi diş çekiminden sonra bıyıklarımı aldırırdı acıyı hissedemediği çin

arkadaşlar benim anlamadığım.size epilasyonu yapan kişiler iğne yapıp uyuşturmuyomu zaten.2. bir şahısa ihtiyaç duyuyorsunuz.bende 1 senedir yaptırıyorum profesyonel biryerde her işi bayan yapıyo.

maalesef cnm, benim gittiğim yerde iğnenin konusu bile açılmadı, haberim bile yoktu burda okuyana kadar :çok üzgünüm:

arkadaşlar benim anlamadığım.size epilasyonu yapan kişiler iğne yapıp uyuşturmuyomu zaten.2. bir şahısa ihtiyaç duyuyorsunuz.bende 1 senedir yaptırıyorum profesyonel biryerde her işi bayan yapıyo.

cnm ya :)
bi yanıt versen çok makbule geçecek.
ben yüze yaptırıyorum iğneli feci acıdığı için uyuşturucu iğne vurayım dedi
sen yüze vurdurdun mu bıyık ve çene için?
sence bi sakıncası var mı?

midia cnm sen uyuşturucu spreyini deneyip gittin mi?
herhalde ben yrn uyuşturucu iğne vurdurucam başka çarem kalmadı :(:çok üzgünüm:

cnm ya :)
bi yanıt versen çok makbule geçecek.
ben yüze yaptırıyorum iğneli feci acıdığı için uyuşturucu iğne vurayım dedi
sen yüze vurdurdun mu bıyık ve çene için?
sence bi sakıncası var mı?

midia cnm sen uyuşturucu spreyini deneyip gittin mi?
herhalde ben yrn uyuşturucu iğne vurdurucam başka çarem kalmadı :(:çok üzgünüm:

cnm benim hala kabuklarım iyileşmedi, bir de regl olucam bu sıra. çok acır diye gidemiyorum. şu kabukların iyileşmemesı de canımı sıkıyo baya :çok üzgünüm:

bu hafta içinde gitmeye çalışırım yine de yerimseniben

midia cnm ben akşam uuşturucu iğne vurdurup gidicem iğneli epilasyona. bıyık ve çene için hepsini yaptırıcam ayhan ışık kısmınıda :roflol: randevum 19:15 de dua et de uyuşturucu iğne vurulurken çok acımasın :) akşam seni hbrdar ederim ;)

midia cnm ben akşam uuşturucu iğne vurdurup gidicem iğneli epilasyona. bıyık ve çene için hepsini yaptırıcam ayhan ışık kısmınıda :roflol: randevum 19:15 de dua et de uyuşturucu iğne vurulurken çok acımasın :) akşam seni hbrdar ederim ;)

çok tşk cnmcım, ben de regl oldum dediğim gibi, bi kaç gün gidemicem sanırım, çok acır. senin için dua edicem, umarım çok acımaz :1hug:

haberlerini bekliorum akşamayerimseniben

tmm cnm saol. bu uyuşturucu iğnenin acısıda şey gibiymiş hani iğneli epilasyon yaparken bi tüye sokuo ya iğneyi o kdr acıyomuş onu bile sordum :)) ne tatlı cnm varmış bnm :)

dayanırsın cnm ona, 100 tane iğne acısı yerine bi tane hissedip rahat rahat yaptırmak var işin ucunda kaydirigubbakcemile2

ay inşallah işe yarar da, ben de iğne vurabilen bi yer bulurum sonrasırnaşık şey

inşl. cnm ya sen araştır karşıda işte. ben bu spreyi de sordum dedi ki spreyler deri üstünü uyuşturuyo ne kdr etkili olur bilemem dedi. bende diorum hani sonuçta iğneyi sokuyo ya kıl köküne zaten ondan sonra acıyo işte.deri üstünde bişey yaptırmıoruz ki biz ağda gibi mesela dimi ama.
valla bilmiyorum ama inşl. kurtulurum şu kıllardan

inşl. cnm ya sen araştır karşıda işte. ben bu spreyi de sordum dedi ki spreyler deri üstünü uyuşturuyo ne kdr etkili olur bilemem dedi. bende diorum hani sonuçta iğneyi sokuyo ya kıl köküne zaten ondan sonra acıyo işte.deri üstünde bişey yaptırmıoruz ki biz ağda gibi mesela dimi ama.
valla bilmiyorum ama inşl. kurtulurum şu kıllardan

bak şimdi ben de heveslendim iyice, inş işe yarar hihoyyyt

aklıma geldi, ben bi gittiğim yeri bi arıyım da soriim iğne yapıolar mıymış, yapıolardır belki hihoyyyt

sen memnun kalırsan ben de iğne yaptırarak devam ederim. sprey konusunda da sanırım haklılar, mantıklı yani sengözlerimebaksanab

bak şimdi ben de heveslendim iyice, inş işe yarar hihoyyyt

aklıma geldi, ben bi gittiğim yeri bi arıyım da soriim iğne yapıolar mıymış, yapıolardır belki hihoyyyt

sen memnun kalırsan ben de iğne yaptırarak devam ederim. sprey konusunda da sanırım haklılar, mantıklı yani sengözlerimebaksanab
cnm selam ben yaptırdım iğneli epilasyonu
1 uyuşturucu iğne acımıyo sokarken sadece uyuşturucuyu verirken az acıyo ama epilasyondaki gibi değil
2 uyuşturucu iğneyi yaptıktan sonra iğneliye geçtik inan hiç acı hissetmedim öle rahattı kikaydirigubbakcemile2 50 dk yaptırmışım bide düşün :)
3 kötü yanı biraz şişlik bırakıyo ertesi güne kdr iner dedi şişliği sadece epilasyonun şişliği devam eder dedi ama oda geçer dedi hmn.
bide dudaklarını sürekli hareket ettir dedi yukarı aşağı sağa sola hareketler yap dedi şişlik iner dedi. o hareketleri yapıyorm ben şimdi.yerimseniben
yrn ben seni durumlardan hbrdar ederm

cnm selam ben yaptırdım iğneli epilasyonu
1 uyuşturucu iğne acımıyo sokarken sadece uyuşturucuyu verirken az acıyo ama epilasyondaki gibi değil
2 uyuşturucu iğneyi yaptıktan sonra iğneliye geçtik inan hiç acı hissetmedim öle rahattı kikaydirigubbakcemile2 50 dk yaptırmışım bide düşün :)
3 kötü yanı biraz şişlik bırakıyo ertesi güne kdr iner dedi şişliği sadece epilasyonun şişliği devam eder dedi ama oda geçer dedi hmn.
bide dudaklarını sürekli hareket ettir dedi yukarı aşağı sağa sola hareketler yap dedi şişlik iner dedi. o hareketleri yapıyorm ben şimdi.yerimseniben
yrn ben seni durumlardan hbrdar ederm

cnm çooook sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5
ben de gittiğim yeri arayıp sordum, yapmıoruz öle bi şey dediler :çok üzgünüm: her ihtimale karşı randevu aldım

çok kararsızım çok, başka yere mi gitsem yoksa spreyle burda mı devam etsem die :uhm:

Back