• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyonda anestezi ürünleri

cnm ya sen bi araştır bizzat git sor dr olsun.
sana son durumlardan hbr veriyim
şişlik indi sayılır çok az var oda sabaha iner die düşünüom
ya böle çok rahatmış cnm ya
ne pis şey o iğnelinin acısı ya

CILEK82 hangi igneden bahsediyorsun ben gazetede bir haber okumustum kadin igneli epilasyon yaptirmak icin igneyle uyusturmus ama epilasyoncu yanlis yapmis damardan vermis igneyi kadin kalp krizinden ölmüs epilasyoncuda tutuklanmisti, cünkü doktor haric kimse böyle igne yapamazmis sasirdim simdi seninde igneyle uyusturmalarina dikkat et canim

CILEK82 hangi igneden bahsediyorsun ben gazetede bir haber okumustum kadin igneli epilasyon yaptirmak icin igneyle uyusturmus ama epilasyoncu yanlis yapmis damardan vermis igneyi kadin kalp krizinden ölmüs epilasyoncuda tutuklanmisti, cünkü doktor haric kimse böyle igne yapamazmis sasirdim simdi seninde igneyle uyusturmalarina dikkat et canim

aman tanrım :1shok: cnm ben bıyık tarafına yaptırdım
hem uyuşturucu iğne damara verilir mi ya ne saçma :1shok:

kafam karıştı iyice valla kafamçokkarıştı
hani dişçiler diş çekerken vuruyo ya o iğneden cnm.

herhalde sadece yüzüne uyguluyorlar bu igneyi???Peki sen sordun mu nerde aldiklarini bu igne sonucta dis doktorlari icin yani bu bile süphe uyandirdi bende cünkü normal epilasyon yapan kisilerin eline gecmemeli aslinda. Benim bahsettigim farkli kadin koltuk altina heryerine igne yaptirmis ama tam olarak yazmiyordu sadece sunu söyleyebilirim doktorlar haric kimse anästesi ignesi yapamaz bence sen tekrar sor yani sonucta nerden aldigi bile belli degil receteli böyle seyleri nerden buluyorlar bence sen ismini sor verdikleri ignenin dikkat et canim gercekten

insülin gibi bişey demişti yanlış hatırlamıosam cnm.
şimdi onun müşterileri var dişçiymiş
onlarda yüzlerine iğneli epilasyon yaptırmaya geldiklerinde kendilerine vurup öle iğneli epilasyon yaptırıyolarmış öle dedi bana ama çok korktum valla senin dediğinden :1shok:
kötüsü bnmkilere lazerde olmuyo saradı çünkü lazer görmüyo artık :(

canim dedigim gibi sadece yüzüne mü kullaniyor bu igneyi cünkü benim yaptirdigim yerde bayan türkiyeden gelmis ben almanyada yasiyorum ve kendisi önceden calistigi yerde doktor varmis o mesela koltuk altina igne yapiyormus ve diger agriyan yerlere ama kendisi doktor. Ben bunu alman gazetesinde okumustum gecen sene, senin icin az önce tekrar arastirdim ve kesinlikle öyle olmus kadina igne yapmis ve kadin bayilmis komaya girmis bir hafta sonra begyn ölümü gerceklesmis ve büyük ihtimallede damardan vurmus kadin igneyi ama dedigim gibi sende sadece yzüne mi yapiyorlar iyi sor canim ben böyle seylerden hic korkmazdim hatta keske uyusturacak birsey olsun derdim ama gazetede okudugumdan sonra asla yaptirmam hele doktor olmayan kisiye ama sen eger güveniyorsan ve devamli böyle calisiyorlarsa sen bilirsin ben bir arastirayim ama sanmiyorum ki recetesiz bu hanimlara insülin versinler artik nasil ulasiliyor böyle seylere bilmem dikkatli ol

bence sen uyusurmasi icin ne kullandigini sor ve recetesiz mi aliniyor diye eger recetesiz aliniyorsa herhalde zarasizdir canim, gittiginden sorarsin bizimlede paylasirsin eger zararsiz ise bizede mutlaka söyle neymis bu mucize ignenin adi kullanmak isteyenler icin öptüm

cnm işte bıyık kısmıma vurdu hepsini birden deilde ara ara bıyık bölgeme vurdu dün bu saatlerde gelmiştim eve tam 24 saat geçti suratımda bi şişlik falan bişey yok. anormal bişey yok yani.
herhalde bi daha yaptırmam cnm ya iple alırım artık ne yapim yoksa acısı dayanılcak gibi değil

evet bnm gibi böle acı çekenler vurduruyomuş
hatta bi kız bnm gibi korkuomuş onada vurmuş
kız bi daha vur bi daha vur die espri yapmış :roflol:
yani ben buraya 2 senedir gidiyrm cnm bişey duymadım ama
benm aslında hiç içim rahat değildi bu iğneden dolayı

sen nsl yaptırıyosun?

evet bnm gibi böle acı çekenler vurduruyomuş
hatta bi kız bnm gibi korkuomuş onada vurmuş
kız bi daha vur bi daha vur die espri yapmış :roflol:
yani ben buraya 2 senedir gidiyrm cnm bişey duymadım ama
benm aslında hiç içim rahat değildi bu iğneden dolayı

sen nsl yaptırıyosun?

yeni okudum mesajları, neler olmuş böle :1shok: aman çilekcim bence sen de vurdurma şu iğneden vazgeç, Allah korusun başına bi şey gelmesin cnm dikkat et

canim bende aglaya aglaya yaptiriyorum okumadigim dua kalmiyor ama asla igne vurdurmam yani allah korusun yapanlar doktor degil sonucta canimi sokakta bulmadim disimi sIka sIka yaptiriyorum cok aciyor ama neyapalim baska care yok ben yüzümü yaptiriyorum burda okuduklarimada sasiyorum favori bölgesini bile yaptiranlar var nasil dayaniyorlar onlara sormak lazim ama demekki dayanan dayaniyor canim

cnm ben bi hemşireye sordum korkulacak bişey değil dedi o ölen bayanın mutlaka bi rahatsızlığı vardır ki komplikasyon olmuştur falan dedi bide yüzümüzde ne kdr damar var ki falan die söledi korkulcak bişey yok dedi. o kadının diş etinede vurulsa yine aynısı olurdu dedi.
ben bide diş doktoruna danışıcam. sırf merak ettiğimnden yani. vurdurcam die deil. ben 2 gün oldu gideli bıyık kısmım indi herşey normal yani. acaba soğutucu sprey falan bişey var mıdır? midia uyuşturucu sprey almış ama daha kullanmadı kullansın bakalım o iise ondan alırım artık napalım :)

sen bilirsin canim ama kadina daha degisik bir igne yapildi galiba cünkü senin bahsettigin igne sadece yüz icin yani koltuk altina yapilmiyor degil mi? O zaman sadece yüz icinse bilemem sen yinede doktorona sor ve bizimle burda paylas canim. EMLA kullandim ama hic etkili olmadi hic uyusturmadi ayrica Xylocain spray kullandim ve oda hic uyusturmadi. Yani ben duydugum arastirdigim herseyi denedim hic etki etmedi ama herkeste farkli olabilir. Sen birde sor yaptirdigin yerde canim sadece yüzüme mi kullanildigini belki bilmedigimiz farkli yöntemlerde uyusturabilirz ayrica sogutucu sprayde denedim oda hic uyusturmadi.Burda okudum vision spray varmis o nasil kullanan oldu mu?

cnm başka yerlere vurup iğneli yapıolar mı bilmiyorum. ben sadece bıyık kısmına vurdurdum bi sorunla karşılaşmadım. bide hemşire arkadaş öle diyince içim rahatladı. ama diyorum ya bide dişçiye sorucam bakalım o ne diyecek. zaten uyuşturucu iğneyi vurdurmadan önce çok düşündüm ama napim yani çok pis bi acı bu iğneli epilasyon. demek xylocain işe yaramadı bende eczaneden sordum onu 18 tl dedi fiyatına. visionuda sordum piyasadan kalktığını söledi

evet ben gitmeden önce emla krem kullandim ve cok az aci hissettim kac defa denemistim olmamisti demekki iyice yedirerek sürünce uyusuyor evet canim koltuk altini aldirmak istiyorum ama korkuyorum emla koltuk altina deneyecegim insallah orasida uyusur ama uyusmazsa...? sen bir sor canim koltuk altina doktora gitsem uyusturucu igne vururlar mi ? ben sadece doktorda yaptiririm uyusturucu igneyi adini ögren lütfeeennn belki burda ayni uyusturucu igne yapan doktor bulabilirm ama uyusturucu ignenin adi olsa daha kolay olacak benim icni cok sagol canim

walla cnm bende de emla krem var ama içindeki etiketleri harcamışım. sen iyice yedirdikten sonra etiketiyle kapadın mı? yoksa sadece yedirip öyle mi bıraktın?
koltuk altı tüylerin siyahsa lazerle sonuç alabilirsin. ayrıca koltuk altı dipte ya emla kremin etki edeceğini düşünüyorum uyuşturur yani.
sorarım cnm bi dahaki gittiğimde

midia tatlım sen naptın ya ? sprey işe yaradı mı?

arkadaşlar,

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. maalesef bir takım aksaklıklar sebebiyle epilasyona gidemedim. evde kendim alırken yüzümde ve bacaklarımda denedim spreyi. yüzde baya etki ediyor ama bacaklarda o kadar etkili değil maalesef :1no2:

kişiden kişiye değişebili bu durum tabi ve deri yapısına göre de değişebilir, siz de bi deneyin isterseniz :icecream:

evde epilasyonu bu yorumu yazabilmek için yaptım, çilekcim bilir pek fırsatım yok şu sıra :1no2:

bir süre cevap ve yorum yazamayabilirim, kusuruma bakmayın lütfen a.s.

midiacım ne yaptın denedin mi o spreyi?
sanırım ben bırakıcam iğneliyi çünkü dayanamıyorum artık :(((

cnmmm zamanlaman süper kaydirigubbakcemile2 hastaneden taburcu olup bilgisayar başına yeni döndüm delikafadulden

ben spreyi sadece evde epilasyon yaparken denemiştim ve yazmıştım. sağlık problemleri ve tüylerim çıkmadığı için epilasyona gidemedim maalesef :1no2:

evde yaparken vücududa çok işe yaramadı ama sen de bi dene istersen, bıyıklarda daha başarılıydı çünkü, sanırım daha ince deri olduğu için.

bi de benim epilasyondan sora bacaklarımda lekeler oluştu, korktuğum başıma geldi yani senağlama daha iyi bi yer bulmaya çalışıorum şimdilik.

çok öptüm hepinizi a.s.

Back