emla süte geçiyor...yüksek dozda ve sık sık kullanmadığınız takdirde bir sıkıntı yaratmaz. ama bacak veya kol gibi büyük bölgelerde epilasyon yaptırıyorsanız bence kullanmayın, yan etkileri tam olarak bilinmiyor...a.s
teşekkür ederim :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emla süte geçiyor...yüksek dozda ve sık sık kullanmadığınız takdirde bir sıkıntı yaratmaz. ama bacak veya kol gibi büyük bölgelerde epilasyon yaptırıyorsanız bence kullanmayın, yan etkileri tam olarak bilinmiyor...a.s
cnm başka yerlere vurup iğneli yapıolar mı bilmiyorum. ben sadece bıyık kısmına vurdurdum bi sorunla karşılaşmadım. bide hemşire arkadaş öle diyince içim rahatladı. ama diyorum ya bide dişçiye sorucam bakalım o ne diyecek. zaten uyuşturucu iğneyi vurdurmadan önce çok düşündüm ama napim yani çok pis bi acı bu iğneli epilasyon. demek xylocain işe yaramadı bende eczaneden sordum onu 18 tl dedi fiyatına. visionuda sordum piyasadan kalktığını söledi
bence komple aldırmayın bıyık bölgesine çok uzun çalışmayın 5 dakika en fazla 10 dakika sonra çok fazla şişer bi kaç gün bıyık bölgesi şiş kalabilir bilginiz olsun
İlk yazdığınız mesajda vision isimli sprey demişsiniz ama bu isimde bir ilaç yok...ismini yanlış yazmış olabilirsiniz veya piyasan çekilmiş olabilir çünkü artık üretilmese bile bilgisayarımızda bulunan ilaçlarla ilgili bir programda yine de görülebilirdi....
tüm spreyler zararlıdır diyemem, içindeki prospektüsüne bakarak etken madde miktarından siz de karar verebilirsiniz, çünkü piyasada bu yönde kullanılan farklı ilaçlar var...
şimdilik en güvenilir ve etkin bulduğum emla adlı krem. yan etkileri de az ve ben yüzümden bacaklarıma kadar farklı bölgelerde kullanıp etkisni görüyorum...
zemuszemus
bu kremleri sürünce hiç acı hissedilmiyomu yani yüzde yüz etkimi
kızlar ben sordum spreyi uzmana bana dediki kıl diplerini akım görmüyomuş bence kulllanmayın..bende alıcaktım ama vzgeçtim.bence sorun öyle alın bende yüz için gidiyorum iğneliye çok acıyo emla kremde çok pahalı 59 tl olmuş ...
kızlar ben sordum spreyi uzmana bana dediki kıl diplerini akım görmüyomuş bence kulllanmayın..bende alıcaktım ama vzgeçtim.bence sorun öyle alın bende yüz için gidiyorum iğneliye çok acıyo emla kremde çok pahalı 59 tl olmuş ...