• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon iğneli epilasyonda anestezi ürünleri

Uyuşturan ilaçların doz aşımı, çok fazla ilacın cildinizden emilip kanınıza geçmesi halinde ölümcül yan etkilere yol açabilir. Tıbbi doktor tavsiyesi olmadan uyuşturan ilacın kullanılması halinde (örneğin lazer saç çıkarma gibi kozmetik bir prosedür sırasında) böyle bir durumun meydana gelmesi daha büyük bir ihtimaldir. Doz aşımı belirtileri arasında şu gibi durumlar gözlenebilir: düzensiz kalp atımları, nöbet, konvülsiyon (istem dışı kasılmalar), koma, solunumun yavaşlaması veya solunumun durması. ALINTI

İğneli epilasyon yaptırırken yüzümüze emla krem vb. sürüyoruz ama bunun normal dozu nedir tam bilemiyoruz. Haplar nasıl ki fazla içildiğinde zarar veriyor. Kremleri de dikkatli kullanmamız gerekiyor.
Bir de çabuk etkilesin diye sürdükten sonra sarmak da kötü sonuçlara yol açabiliyormuş.:olmaz:
Bugün eczacıların sitesinde yukardaki yazıyı okudum. Alıntı yapmak istedim.:kahve:

cnm başka yerlere vurup iğneli yapıolar mı bilmiyorum. ben sadece bıyık kısmına vurdurdum bi sorunla karşılaşmadım. bide hemşire arkadaş öle diyince içim rahatladı. ama diyorum ya bide dişçiye sorucam bakalım o ne diyecek. zaten uyuşturucu iğneyi vurdurmadan önce çok düşündüm ama napim yani çok pis bi acı bu iğneli epilasyon. demek xylocain işe yaramadı bende eczaneden sordum onu 18 tl dedi fiyatına. visionuda sordum piyasadan kalktığını söledi

merhabalar... iğneyi nerde yaptırdınız bende bıyık bölgesi için gidiyorum bu akşam yine randevum var ve canım inanılmaz yanıyor uyuşturu iğne yaptırmak istiyorum en azından 1 defada komple bıyık bölgesini aldırayım.. yardımcı olursanız çok sevinirim

bence komple aldırmayın bıyık bölgesine çok uzun çalışmayın 5 dakika en fazla 10 dakika sonra çok fazla şişer bi kaç gün bıyık bölgesi şiş kalabilir bilginiz olsun

bende öyle düşündüm ama en azından iğne yaptırırsam 1 kerede aldırıp daha uzun süre bıyık bölgesine gitmeyebilirim şişlik sorun değil acıması çok kötü :((

valla bende gittim iğneliye hiç mi hiç memnun kalmadım.. çektiğim acı verdiğim para yanıma kar kaldı.. tüylerin hepsi yeniden çık bu bir.. ikincisi dayanılmaz oldu acı bırakmak istediğimi söyledim . kadın müşteri kaçırmamak için gel ben sana morfin vurayım dedi. açıkçası işime geldi sonuçta tüylerden kurtulmak lazım dimi ? hemde acısız.. neyse vurdu ama aman allahım nasıl yakıyo o ilaç öyle :bbo: neyse onu uyguladı hiç bişi hissetmedim ama 2 ay geçmedi yüzümdeki yaralar.. kadın söylemişti en fazla 10 gün uzatır yaraların iyileşmesini die ama 2 ay sürdü ve morardı.. şimdi daha bi yerde yeniden gitmeyi düşünüyorum.. siz siz olun morfin vurdurmayın yüzünüze .. ztn kadın aramızda kalsın falan demişti .. hala aramızda :P spreyi denicem.. bu arada sprey zararlı diyenler emla da hiç mi hiç masum değil vede bende bi uyuşma yapmadı acı 1 damla bile azalmadı bilginize..

iğneli epilasyon yaptırırken önzelikle bizküvi çikolata şeker vs yemek iyi geliyor
sanırım vücudun o anki direncini olumlu yönde etkiliyor yani bende öyle oluyordu
ama eğer dayanılmayacak bir durum oluyorsa.. emla.. tabi emzirme dönemleri hariç

İlk yazdığınız mesajda vision isimli sprey demişsiniz ama bu isimde bir ilaç yok...ismini yanlış yazmış olabilirsiniz veya piyasan çekilmiş olabilir çünkü artık üretilmese bile bilgisayarımızda bulunan ilaçlarla ilgili bir programda yine de görülebilirdi....

tüm spreyler zararlıdır diyemem, içindeki prospektüsüne bakarak etken madde miktarından siz de karar verebilirsiniz, çünkü piyasada bu yönde kullanılan farklı ilaçlar var...

şimdilik en güvenilir ve etkin bulduğum emla adlı krem. yan etkileri de az ve ben yüzümden bacaklarıma kadar farklı bölgelerde kullanıp etkisni görüyorum...
zemuszemus

merhaba bende de sararmış tüyler var yüz bölgemde
sanırım lazer nedeniyle tetiklendi
ve lazer görmüyor ancak sertleştikleri için iğneliye gitmek zorundayım
sitede bahsedilen Xylocain spray mukozayı uyusturmak ıcın degıl mı?
benım bıldıgım kadarıyla normal deride ürün çalışmaz??siz daha iyi bilirsiniz ama
http://www.mueller-heinsberg.de/assets/images/Abb_10_Xylocain-Pumpspray.jpg

başka bir spray var, sporculara kullanılan hani bir darbe aldıklarında filan sıkılır
soguk hissi vererek donmuş hissi vererek çalışır
bu ürünün adı ve icerdigi etken madde nedir?
belki o kullanılabılır
sporcuların bacagına vs sıktıklarına gore deri yoluyla calısan bır urun olsa gerek
ama adını bılmıyorum
siz yazın lütfen

yüzdeki sarı tüylerden kurtulan var mı aranızda
kızlar bir krem duymustum, bir arkadas tr de de satılıyor demisti link vermisti
su an bulamıyorum kremin adı vaniqa
tüyleri tamamen yok ediyormus ancak baska hastalık ıcınmıs
ve dr sevki olmazsa satmıyorlarmıs
ondan mı alsak ne
bitmiyor kıllar yazmıssınız, iz miz olayına gelemem
zaten tenim beyaz ordan cıkıp eve şiş dudak üstüyle nası gelicem ben ya
maske mi taksam ne
sankiş domuz gribinden korkuyormuş ayağına :delphin:

kızlar ben sordum spreyi uzmana bana dediki kıl diplerini akım görmüyomuş bence kulllanmayın..bende alıcaktım ama vzgeçtim.bence sorun öyle alın bende yüz için gidiyorum iğneliye çok acıyo emla kremde çok pahalı 59 tl olmuş ...

kızlar ben sordum spreyi uzmana bana dediki kıl diplerini akım görmüyomuş bence kulllanmayın..bende alıcaktım ama vzgeçtim.bence sorun öyle alın bende yüz için gidiyorum iğneliye çok acıyo emla kremde çok pahalı 59 tl olmuş ...

spreyi bm uzmanımda tavsiye etmedi kendisi emlayı uygun fiata alıcak bizler için 38 tl ye sanırım bende ordan alırım artık eczaneler çok pahalı satıyor

cnm sen nerde yaptırdın iğneli epilasyon

Back