- 26 Ekim 2010
- 44
- 0
fragmancım teşekkür ederim, özel msg hakkım olmadığı için burdan teşekkür edeyim dedim =)
kızlar bi sorum olacak anlam veremediğim bi şey var..yüze iğneli yaptırmak için kola denem atışı yaptırıyorlar genelde..nihayetinde yüzle kol derisi birbirinin dengi değil...kola denem atışı yaptırmak bana anlamsız ve yanıltır gibi geliyor...nedn yüze yaptırılmıyor deneme atışı ? yani kol ne alaka onu anlayamadım
su anda tam bılmıyorum en son 45tl ıdı sımdı de 55 60 tldır en fazla heralde, saati yani.
cıkılop ve angel sizin maillerinizi attım
sevgiler
merhaba bende özelden maj atamıyorum , yazın istanbulda yaşamaya başlıyacam, cemile uralın iletişim bilgilerin
mail yoluyla bana da ulaştırırsanız sevinirim.
xxxxx
şimdiden tk ederim
selam arkadaslar
cikilopcik bana ozel mesaj atmıssın cemıle uralın bılgılerı ıcın ama ben ozel mesaj yazamıyorum henuz
ozelden maıl adresını yazarsan ulastırırım telefonunu falan
ben cemıle uraldan cok memnunum hep soyluyorum ama bır arkadasım da on sene once kadıkoyde maya dıye bırıne yaptırmıs o da cok memnun kalmıs denemek ısteyen olursa onun da telını verebılırım
mekan olarak kadıkoy daha ıı olur dıyenler olabılır cemıle abla uskudarda cunku
ama arkadasa sordugumda seans olarak yıne de cemıle ablanın cok daha cabuk sonuc verdıgını soyleyebılırım benım bıkını bolgem tek seferde bıttı cunku arkadasın her bolgesı ortalama dort kere alınmıs, cemıle abla en gec ıkıncı sefer aldıgında nerdeyse bıtmıs oluyor bacak kol altı falan
neyse kızlar bu sayfaya cok bakmıyorum arada bakıyorum, bılgı ısteyen olursa ozelden yazsın hoscakalın
Özel mesaj atamıorum bende ilk üye olduğumda atabiliyordum şuan 100 olması gerekior diyor forumda yazılanların.Neyse bende cemile hanımın iletişim için numarasını istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
attım canım geldı mı
evet bu 100 mesaj olayı çok fena!
ben de 7-8 sen önce kolatı, bikini bölgesine iğneli yaptırdım.. sonra dayanamadım kalan kısma da lazer yaptırdım.. ama kesinlikle iğneli kesin çözüm, ama eli hızlı olan birine yaptrırmak gerekiyor, e tabi biraz da ağrı eşiğinin yüksek olması gerekiyor..