- 8 Ağustos 2010
- 129
- 0
ayy bi allahın kuluda cwp wermemiş neyse ben ben deneye deneye öğrenirim
adını soylemeyı unutmusumm
cemile ural
cemile ural nerede çalışıyor kızlar??
kızlar giden yok mu yaa cemile urala:44::44:
bende ona gitmeyi istiyorum gidenler iğneliden memnun mu acaba ,saati ne kadar ve hangi güzellik merkezinde çalışıyor
netten aradım ama bi türlü bulamadım nerde çalıştığını
canım ınternet adresı yok onun
ben 11 yıldır tanıyorum cemıle ablayı cok da severım, kendı evınde yapıyor uskudarda sözbir otelın ustunde evı. son derece hıjyenık ve guvenılır bır ortam aklınızda soru ısaretı olmasın
kendısı neka'da, epılasyonu turkıyeye getıren kadından ogrenmıs. gidenler faydasını gorurler tabı tercıhtır bu, telefon acın gıdın gorusun deneyın hem fıyatı uygun hem de nasıl sonuc aldıgınızı daha ılk seansta gorursunuz zaten ben bacaklarıma her baktıgımda dua edıyorum ona :)
telını bırazdan atıcam on dk dolsun dıye beklıyorum msj ıcın
sevgıler
ya arkadaşlar birşey sorcam ben favori bölgesine yaptırdım birazda yanaklara doğru öncelikle acısı abartıldığı gibi değil tabi bölgeden bölgeye değişiyor sanırım.yüzüm doğal olarak şişti biraz çünkü yoğundu tüyleriiim neyse yüzümün şişi tam olarak inmedi ama yüzüm sanki sarkmış gibi geliyor bu şiş olmasından dolayımı acaba anlayamadım :44: hani yüze ağda yapılınca cildin sarkar derler ya o geldi şimdi aklıma kafam karıştı bilmiyorum saçmalamış da olabilirmbu arada yaptıralı bir hafta olmadı sadece bunu taktım onun dışında çok memnunum
canım sen mıydın cemıle hanıma gıden, bı suru msj oldu hatırlayamıyorum
favorı acımıyor evet kabuk bile sorun olmuyor orda, sarkma falan da olmaz psıkolojıktır o korkma
arkadaşlar, burda yazılanlardan başlarda ben de etkilenmiştim ve gitmekten vazgeçtim gül hanım'a.. ancak fikrimi değiştiridim ve bugün gittim çünkü yaptığım araştırmalara göre özellikle anadolu yakasında adını tek duyuduğum ve işini en iyi yapan kişi oydu...ve gerçekten çok memnun kaldım.. etraf gayet hijyenikti ve canım da hiç acımadı yani acı hissettim ama dayanılmıycak gibi değildi, sinek ısırığı derler ya onun gibi işte...ayrıca gül hanım da gayet hoş sohbet biriydi.. bir tarfatan işlem yaparken bi tarftan da muhabbet ettikk... kısacası herkese tavsiye ederim...
melikekorca teşekkür ediyorum cevabın için. kadıköydekinin de tel ve ismini verirsen sevinirim arkadaşında memnun kalmış mı kabuk leke durumu nasılmış
canım ozel yazıcam
o kadıkoydekının telını alacagım arkadasın sevgılısı vefat ettı bı kac gun evvel alamadım o yuzden..
yarın ıse gelecek unutmam ınsallah almayı.. onun fıyatı da saatı 90 tl ımıs o aklımda da telı kaybettım ıste alıcam tekrar
Ben de bikini ve koltukaltı yaptırıyorum. 2 seansta çoğu gitti bile. Gitmeden önce uyuşturucu krem sürüp strech filme kapatıyorum. Çok çok hafif birşey hissediliyor yaparken. Yaza kadar inşallah kurtulurum. Arkadaşım 3-4 sene önce koltukaltı yaptırmış hala kaymak gibi..