İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

canım o uzmana sormuşsundur mutlaka nişantaşındaki bir çözüm yolu sunmadı mı sana? ben derimki hiç girme yeniden lazere. hiç olmadı aklıma gelen şu, zeynep hanımı arayıp acil bir randevu alabilirsin belki. bu kadar dert çektin bir de lazerle daha da canın sıkılmasın ya.

Canım maalesef uzman bir çözüm sunmadı. kökünden almamam gerektiğini söyledi. Zaten o zaman böyle bir aciliyet yoktu. şu günden sonra iğneli de yaptıramam çünkü yüzümde herhangi bir iz olmaması lazım. Çok çaresiz kaldım.

Canım zaten lazer kötü yapmıştı. Rengi de tam düzelmedi, daha kötü olmasın? Belki bir seferlik jiletle alabilirsin. Ama tenin hassas, birşey tavsiye etmeye de korkuyorum o yüzden.

canım jilet değdiremem çünkü iğneli yüzümde sivilce yaptı. eğer sivilceler kesilirse iz kalma olasılığı çok yüksek.

:KK3:
willingness seninde dediğin gibi henüz çok erken
karar için biraz zaman vermen gerekir diye düşünüyorum benımde ilk seansımdan sonra 2 ayın üzerine çıkan bir tüy olduğu gibi hemen bi hafta sonra çıkanda oldu ama sonuca ulaştım Gül Hanım'la
biraz sabır lazım
acı olayı kişiye göre çok farklılık gösterebilir ben yüzüme gayet rahat yaptırırken
bıyık bölgesi için Gül Hanıma giden bir arkadaşım anca emla krem kullanarak yaptırabildi sonuçta aynı kişiye gidiyoruz yani ağrı eşiği durumu

bitirmiş olman ne güzel benimde az kaldı

Çok sağol, inşallah. İzmir'e değil de bir kişi daha tavsiye ediyorlar, Üsküdar'daymış. Belki o olabilir. Ama şimdilik memnunum çok şükür.

siz şu an Mecidiyeköy'e Zeynep Hanım'a mı gidiyorsunuz? Üsküdar'daki kimmiş bu arada nereden duydunuz? Ben de baya bir zaman para, zaman ve sabır harcadım hala yeterli bir uzman bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

siz şu an Mecidiyeköy'e Zeynep Hanım'a mı gidiyorsunuz? Üsküdar'daki kimmiş bu arada nereden duydunuz? Ben de baya bir zaman para, zaman ve sabır harcadım hala yeterli bir uzman bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Evet, şimdi Mecidiyeköy'e gidiyorum. O Üsküdar'lı hanımı bu forumdan duydum. 191. sayfada melikekorca isimli arkadaş bahsetmiş. Telefonunu da yazmış ama sonra silinmiş. Özelden yazarsanız telefonunu verir herhalde.

Ben tavsiyede bulunmayı çok isterim. Ama daha 3 seans gittim. Hepsi de farklı bölge için. Sonrasında işe yarıyor mu, iz kalıyor mu vs. daha görme şansım olmadı. Ama şu ana kadar hiçbir olumsuz tecrübem olmadı. Şimdilik memnunum. İsterseniz gidip bir deneme seansı yaptırın. O Üskadar'daki yere veya başka burada yazılan yerlere de gidip deneme seansı yaptırabilirsiniz. Tecrübelerinizi buradan da paylaşın lütfen.

Evet, şimdi Mecidiyeköy'e gidiyorum. O Üsküdar'lı hanımı bu forumdan duydum. 191. sayfada melikekorca isimli arkadaş bahsetmiş. Telefonunu da yazmış ama sonra silinmiş. Özelden yazarsanız telefonunu verir herhalde.

Ben tavsiyede bulunmayı çok isterim. Ama daha 3 seans gittim. Hepsi de farklı bölge için. Sonrasında işe yarıyor mu, iz kalıyor mu vs. daha görme şansım olmadı. Ama şu ana kadar hiçbir olumsuz tecrübem olmadı. Şimdilik memnunum. İsterseniz gidip bir deneme seansı yaptırın. O Üskadar'daki yere veya başka burada yazılan yerlere de gidip deneme seansı yaptırabilirsiniz. Tecrübelerinizi buradan da paylaşın lütfen.

üsküdardaki uzmanın telini aldım ben silinme ihtimaline karşın. cemile uraldı galiba ismi. isteyene yollayayım.

Canım maalesef uzman bir çözüm sunmadı. kökünden almamam gerektiğini söyledi. Zaten o zaman böyle bir aciliyet yoktu. şu günden sonra iğneli de yaptıramam çünkü yüzümde herhangi bir iz olmaması lazım. Çok çaresiz kaldım.

çok fazla belli olur mu acaba bilemiyorum ve ne kadar zamanda geçer taylor'a soralım. bundan baska yaptıracagın herhangi bir şey senin açından iyi olmaz gibi ya..

çok fazla belli olur mu acaba bilemiyorum ve ne kadar zamanda geçer taylor'a soralım. bundan baska yaptıracagın herhangi bir şey senin açından iyi olmaz gibi ya..

Galiba yarın tek seans lazer yaptıracağım. Tüyler çıkana kadar da nişantaşındaki yerde koluma test atışı yaptıracağım. emin olduktan sonra da yüzüme başlarım artık. Başka çözüm ylou bulamadım.

Galiba yarın tek seans lazer yaptıracağım. Tüyler çıkana kadar da nişantaşındaki yerde koluma test atışı yaptıracağım. emin olduktan sonra da yüzüme başlarım artık. Başka çözüm ylou bulamadım.

insallah yolunda gider her şey. haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

Ben bir koluma iğneli epilasyon yaptıralı 8 gün, öteki koluma yaptıralı 6 gün geçti. Yapan uzman kabuklanma olacağını söylemişti. İki kolum da, beklediğim üzere, halen insan içine çıkabilecek durumda değil. Dışarıda zaten kısa kollu giyinemiyoruz ama evde misafirlerin yanında da açılabilecek gibi değil. Sadece kabuk değil, bende kabukların çevresinde kırmızılık da var. Daha yeni yapılan kolda bayağı kızarıklık var ama daha eski yapılanda kırmızılıklar hafiflemiş durumda. Bu iyi haber. 2 gün sonra öteki de iyileşmeye başlayacak demek ki. Yapan uzman hanım kollarımın gayet iyi iyileştiğini söyledi. Hepsi normalmiş. Tabii kişiden kişiye de değişebilir. Bazı insanlarda daha hafif oluyormuş.

4. seansımı iş sebebiyle iptal etmek zorunda kaldım. Üst bacaklarımı yaptıracaktım. Ama şimdi yeni randevu da almadım. Hem kol, hem bacaklarda kırmızılıklarla dolaşmak istemiyorum. Kollar biraz kendine gelsin, üst bacaklara sonra başlayacağım.

Son düzenleme:
gerçekten anlamıyorum.forumda biri övülüyor gidin deneyin deniyor.tamam diyorsun gidip işlem yaptırıyorsun.yeterince zaman seans şans veriyorsun öyle hemen iyidir kötüdür demiyorsun.ama bir noktada olmuyosa iyi değil diyorsun ve yalancı oluveriyorsun.evet arkadaşım gül hanıma gittim denedim ve beğenmedim.sonuç olumsuz başarılı bulmadım.leke oluştu kıllar azalmadı kılların çekilişini hissettim.ne yani sizin istediğiniz gibi yazmadığım için yalancı mı oluyorum.herkes deneyimlerini paylaşıyor.yalancılıkla itham etme hakkı kimsenin yok.gül hanıma elbette isteyen gidip denemesini yaptırır kimse karışamaz memnun kalana ne mutlu.ama ben kendisini başarısız buldum.

Merhaba arkadaşlar,

Açıkcası uzun süredir forum 'a girmemiştim,yazılan bazı yazıları görünce yazmak istedim.
2010 nisandan beri yüz bölgem için gidiyorum Gül Hanım 'a 2 kere ara vermem gerekti seyahat sebebiyle yoksa şimdiye kadar tamamen bitmiş olucaktı.
Şu ana kadar kesinlikle kabuklanma ,morarma ,yara vs . gibi bir sorun olmadı .
Ben yapılmaması gerekenleri yapmama rağmen sabah epilasyona gidip akşam havuzda yüzmek gibi, makyaj yapmak gibi birascık pudra yani :KK34:
Kısacası Gül Hanım 'ın elleri sihirlidir .Şu anda tek tük kalanlar için gidiyorum.Her zaman dost abla gibi davrandı.
Kendisine buradan tekrar tşk ederim.
Negatif düşüncelere gelirsek kişisel egomuzu bu tip bir ortamdan ve gerçekten insanlara faydası olan birinden uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum.

EMEĞE SAYGI LÜTFEN ,İŞİNİ İYİ YAPANLARIN HAKKINI VERELİM

GİDİN TANIŞIN VE BİR DENEME SEANSI YAPTIRIN ONDAN SONRA BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM .

MUTLU OLUN ,MUTLU EDİN ....

benimde az kaldı bitmesine canım :KK3:

Olumsuz ve gerçek olmayan yorumları yazan kimlermiş, yazın biz de bilelim. Bir de o kişilerin yalan yazdığını nereden biliyorsunuz, o bilgiyi de ekleyin. Mesela orada mıydınız? Olanlara şahit oldunuz mu? Olanlara şahit olmadan, o insanların ne yaşadığını bilmeden yazıyorsanız, iftira atıyorsunuz demektir ve bu yaptığınız kanunen yasaktır. Burasının sanal ortam olması bu gerçeği değiştirmez. Suç heryerde suçtur. Siz sadece kendi yaşadığınızı yazabilirsiniz, başkalarının ne yaşadığı konusunda iftira teşkil eden cümleler yazamazsınız.

Mesela ben Gül Hanım'a gidip hiç memnun olmayan biriyim. Ama kalkıp memnun olanlar için "Yalan söylüyorlar" demiyorum. Çünkü benim memnun olmamam, onların yalan söylediği anlamına gelmez.

Bu arada, böyle körü körüne yazanlar, şahsıma iftira atanlar olursa, ilgili kişiyi şikayet etmek üzere hukuki mercilere başvurmakta bir saniye tereddüt etmem. Burası sanal ortam diye yazanlar gizli kalır sanmayın, yargıya intikal ettiğinde bir kişiyi IP adresinden bulmak çok kolay.

Öncelikle sizi tanımıyorum ,ne yaşadınız bilemem ayrıca sormamda sizin özeliniz .Mesajım sizin hakkınızda değildi,neden bu kadar üstünüze alındınız ??
Sadece yaşadığım deneyimi anlattım ,sitedeki bazı olumsuz yorumlardan farklı olduğunu belirttim .
Nasıl siz olumsuz düşüncenizi yazabiliyorsanız bende olumlu düşümcemi yazabilirim .Bunun bu kadar rahatsızlık vereceğini düşünmedim kimseye ,medeni ortamlarda herkes fikrini söyler.
"yalan "kelimesi o mesajda hiç geçmiyor .Sanırım bilinçaltınızda bu kelime yer etmiş,yazmayan bir metinde bile gördüğünüze göre .
Hakkında yorum yaptığım kişi GÜL HANIM kendisi iftira yada kişiliğine saldırı olduğunu düşünüyorsa yazdıklarım için beni mahkemeye verebilir tabikide .
EE bu durumda bu forumda madem herkes beğenmediği yorum için birini mehkemeye veriyorsa; Gül Hn hakkında her olumsuz yazı yazanı mahkemeye verebilir.
Tabiki benimde doğal hakkım olumlu yazılarımı beğenmeyip beni tehdit edenleri mahkemeye vermek .Biliyorsunuz Ip adresi bulmak çok kolay ...

Herkese Mutlu Hafta Sonları

:KK49:

Öncelikle sizi tanımıyorum ,ne yaşadınız bilemem ayrıca sormamda sizin özeliniz .Mesajım sizin hakkınızda değildi,neden bu kadar üstünüze alındınız ??
Sadece yaşadığım deneyimi anlattım ,sitedeki bazı olumsuz yorumlardan farklı olduğunu belirttim .
Nasıl siz olumsuz düşüncenizi yazabiliyorsanız bende olumlu düşümcemi yazabilirim .Bunun bu kadar rahatsızlık vereceğini düşünmedim kimseye ,medeni ortamlarda herkes fikrini söyler.
"yalan "kelimesi o mesajda hiç geçmiyor .Sanırım bilinçaltınızda bu kelime yer etmiş,yazmayan bir metinde bile gördüğünüze göre .
Hakkında yorum yaptığım kişi GÜL HANIM kendisi iftira yada kişiliğine saldırı olduğunu düşünüyorsa yazdıklarım için beni mahkemeye verebilir tabikide .
EE bu durumda bu forumda madem herkes beğenmediği yorum için birini mehkemeye veriyorsa; Gül Hn hakkında her olumsuz yazı yazanı mahkemeye verebilir.
Tabiki benimde doğal hakkım olumlu yazılarımı beğenmeyip beni tehdit edenleri mahkemeye vermek .Biliyorsunuz Ip adresi bulmak çok kolay ...

Herkese Mutlu Hafta Sonları

:KK49:

Beni hedef aldığınızı düşündüm çünkü Gül Hanım'dan neden memnun olmadığımı 9 madde ile anlatmıştım, sonra bir madde daha eklemiştim. Sanırım hiç bu kadar kapsamlı memnuniyetsizlik belirten olmamıştı, o yüzden beni kasdettiğinizi düşündüm. Beni kasdetmediyseniz, beni neden es geçtiniz anlamadım ama tartışma uzamasın diye sormayacağım.

"Sadece yaşadığım deneyimi anlattım" diyorsunuz. Bu dediğiniz yanlış. Hayır, sadece yaşadığınız deneyimi anlatmamışsınız. Öyle olsaydı hiç sorun olmazdı. Sizden önce bir arkadaş "sadece yaşadığı deneyimleri" anlattı. Kimse birşey demedi. Siz "Negatif düşüncelere gelirsek kişisel egomuzu bu tip bir ortamdan ve gerçekten insanlara faydası olan birinden uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum. EMEĞE SAYGI LÜTFEN ,İŞİNİ İYİ YAPANLARIN HAKKINI VERELİM GİDİN TANIŞIN VE BİR DENEME SEANSI YAPTIRIN ONDAN SONRA BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM " yazmışsınız.

"Yalan kelimesi metinde geçiyor" demedim. Deseydim yanlış olurdu. "o kişilerin yalan yazdığını nereden biliyorsunuz" diye yazdım. Bunu da sizin "BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM" cümlenize istinaden yazdım. Gerçek olmayan şey yalan olur diye düşündüm. Benim aklıma başka bir açıklama gelmiyor, ama yine uzamasın diye sormayacağım.

"EE bu durumda bu forumda madem herkes beğenmediği yorum için birini mehkemeye veriyorsa" diye yazmışsınız. Yani, sizin yorumunuz beğenmedim diye öyle yazdım sanıyorsunuz. Hayır, beğenmediğim için değil, iftira içerdiği için öyle yazdım (bakınız "Negatif düşüncelere gelirsek kişisel egomuzu bu tip bir ortamdan ve gerçekten insanlara faydası olan birinden uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum... BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM " )

"Tabiki benimde doğal hakkım olumlu yazılarımı beğenmeyip beni tehdit edenleri mahkemeye vermek" demişsiniz. Tekrar ediyorum, yorumu beğenmemekle ilgisi yok. Mesajın iftira unsurları içermesiyle ilgili problem var. Yoksa, herkes beğendiği uzman hakkında mesaj yazabilir ve yazıyor da, bunda sıkıntı yok.

Ayrıca aynı cümlenizde "beni tehdit edenleri mahkemeye vermek" diyorsunuz? TDK'ye göre tehdit, yani gözdağı, "Sonradan verilecek bir ceza ile korkutma, yıldırma" anlamına geliyor. Ben sizi korkutmaya veya yıldırmaya çalışmadım. Ben sadece yaptığınızın suç teşkil ettiğini belirttim ve devamı halinde olası sonuçların neler olacağını haber verdim. Haklarımdan bahsedip, kendimi savundum. Kanuni haklardan bahsetmek tehdit oluşturmaz. Tehdit kanun dışıdır. Kanuni haklardan bahsetmek, onları hatırlatmak kanun dışı olamaz. Ama birisi çıkıp atıyorum, "bana bir daha hakaret edersen, kanun dışı şu işi yaparım" deseydi, o tehdit olurdu. Ama böyle bir durum yok.

Mahkemeye vermek konusuna gelirsek, beni kasdetmediğinize göre (öyle söylüyorsunuz), benim açımdan bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Kasdettiğiniz arkadaşlar kimlerse, onlara ayıp olmuş, onu söylebilirim sadece. Bundan sonra yazmak isterseniz, lütfen özel mesaj atın. Ama önce 50 mesaj sayısına ulaşmanız gerekiyor. Genelden yazarsanız, ben de genelden cevap yazmak zorunda kalırım ve gereksiz yer işgali olur. Ama genelden iğneli epilasyonla ilgili konuları tartışabiliriz tabii.

arkadaşlar, burda yazılanlardan başlarda ben de etkilenmiştim ve gitmekten vazgeçtim gül hanım'a.. ancak fikrimi değiştiridim ve bugün gittim çünkü yaptığım araştırmalara göre özellikle anadolu yakasında adını tek duyuduğum ve işini en iyi yapan kişi oydu...ve gerçekten çok memnun kaldım.. etraf gayet hijyenikti ve canım da hiç acımadı yani acı hissettim ama dayanılmıycak gibi değildi, sinek ısırığı derler ya onun gibi işte...ayrıca gül hanım da gayet hoş sohbet biriydi.. bir tarfatan işlem yaparken bi tarftan da muhabbet ettikk... kısacası herkese tavsiye ederim...

fragman çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, bende senin yorumlarına dayanarak ayten hanımı denemeyi düşünüyordum ama şimdi vazgeçtim, inşallah yeni gittiğin yerden memnun kalırsın.bende herhalde mecidiyeköydeki zeynep hanımı denicem şu anda.

bir arkadaş bahçelievlerde bir yere gittiğini ve memnun kaldığını yazmış acaba bu yer neresi paylaşabilir mi? evime yakın olduğu için eğer cidden iyi bir yerse mecidiyeköye gitmemden çok daha iyi olur

fragman çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, bende senin yorumlarına dayanarak ayten hanımı denemeyi düşünüyordum ama şimdi vazgeçtim, inşallah yeni gittiğin yerden memnun kalırsın.bende herhalde mecidiyeköydeki zeynep hanımı denicem şu anda.

bir arkadaş bahçelievlerde bir yere gittiğini ve memnun kaldığını yazmış acaba bu yer neresi paylaşabilir mi? evime yakın olduğu için eğer cidden iyi bir yerse mecidiyeköye gitmemden çok daha iyi olur

Teşekkür ederim. Umarım memnun kalırım. Bende şu an için yüz bölgesine kesinlikle nişantaşındaki yere gitmeyi düşünüyorum. Ücreti biraz yüksek olduğu için sadece yüz bölgesini yaptırabilirim. ama kol ve bacak bölgesi için de Zeynep Hanım'ı deneyecğim. memnun kalmazsam da artık paraya kıyıp nişantaşından devam edeceğim :) Umarım sende istediğin gibi bir uzman bulursun. Bu arada yüzümdeki izlere bir de sivilce eklendi. 10 gün daha bekleyeceğim eğer izlerimde gözle görülür bir azalma hissetmezsem hukuki yollara başvuracağım.

Teşekkür ederim. Umarım memnun kalırım. Bende şu an için yüz bölgesine kesinlikle nişantaşındaki yere gitmeyi düşünüyorum. Ücreti biraz yüksek olduğu için sadece yüz bölgesini yaptırabilirim. ama kol ve bacak bölgesi için de Zeynep Hanım'ı deneyecğim. memnun kalmazsam da artık paraya kıyıp nişantaşından devam edeceğim :) Umarım sende istediğin gibi bir uzman bulursun. Bu arada yüzümdeki izlere bir de sivilce eklendi. 10 gün daha bekleyeceğim eğer izlerimde gözle görülür bir azalma hissetmezsem hukuki yollara başvuracağım.

inşallah yüzündeki izler geçer böyle birşey yapmak zorunda kalmazsın, ki bence geçer yüzdeki izlerin geçmesi biraz zaman alıyormuş galiba, sivilcelenme olayı belk, mikrop kapmışındır o yüzden iltihaplanmıştır.nişantaşında gittiğin yer neka mı?

X