Öncelikle sizi tanımıyorum ,ne yaşadınız bilemem ayrıca sormamda sizin özeliniz .Mesajım sizin hakkınızda değildi,neden bu kadar üstünüze alındınız ??
Sadece yaşadığım deneyimi anlattım ,sitedeki bazı olumsuz yorumlardan farklı olduğunu belirttim .
Nasıl siz olumsuz düşüncenizi yazabiliyorsanız bende olumlu düşümcemi yazabilirim .Bunun bu kadar rahatsızlık vereceğini düşünmedim kimseye ,medeni ortamlarda herkes fikrini söyler.
"yalan "kelimesi o mesajda hiç geçmiyor .Sanırım bilinçaltınızda bu kelime yer etmiş,yazmayan bir metinde bile gördüğünüze göre .
Hakkında yorum yaptığım kişi GÜL HANIM kendisi iftira yada kişiliğine saldırı olduğunu düşünüyorsa yazdıklarım için beni mahkemeye verebilir tabikide .
EE bu durumda bu forumda madem herkes beğenmediği yorum için birini mehkemeye veriyorsa; Gül Hn hakkında her olumsuz yazı yazanı mahkemeye verebilir.
Tabiki benimde doğal hakkım olumlu yazılarımı beğenmeyip beni tehdit edenleri mahkemeye vermek .Biliyorsunuz Ip adresi bulmak çok kolay ...
Herkese Mutlu Hafta Sonları
Beni hedef aldığınızı düşündüm çünkü Gül Hanım'dan neden memnun olmadığımı 9 madde ile anlatmıştım, sonra bir madde daha eklemiştim. Sanırım hiç bu kadar kapsamlı memnuniyetsizlik belirten olmamıştı, o yüzden beni kasdettiğinizi düşündüm. Beni kasdetmediyseniz, beni neden es geçtiniz anlamadım ama tartışma uzamasın diye sormayacağım.
"Sadece yaşadığım deneyimi anlattım" diyorsunuz. Bu dediğiniz yanlış. Hayır, sadece yaşadığınız deneyimi anlatmamışsınız. Öyle olsaydı hiç sorun olmazdı. Sizden önce bir arkadaş "sadece yaşadığı deneyimleri" anlattı. Kimse birşey demedi. Siz "Negatif düşüncelere gelirsek
kişisel egomuzu bu tip bir ortamdan ve gerçekten insanlara faydası olan birinden uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum. EMEĞE SAYGI LÜTFEN ,İŞİNİ İYİ YAPANLARIN HAKKINI VERELİM GİDİN TANIŞIN VE BİR DENEME SEANSI YAPTIRIN ONDAN SONRA
BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM " yazmışsınız.
"Yalan kelimesi metinde geçiyor" demedim. Deseydim yanlış olurdu. "o kişilerin yalan yazdığını nereden biliyorsunuz" diye yazdım. Bunu da sizin "BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM" cümlenize istinaden yazdım. Gerçek olmayan şey yalan olur diye düşündüm. Benim aklıma başka bir açıklama gelmiyor, ama yine uzamasın diye sormayacağım.
"EE bu durumda bu forumda madem herkes beğenmediği yorum için birini mehkemeye veriyorsa" diye yazmışsınız. Yani, sizin yorumunuz beğenmedim diye öyle yazdım sanıyorsunuz. Hayır, beğenmediğim için değil, iftira içerdiği için öyle yazdım (bakınız "Negatif düşüncelere gelirsek
kişisel egomuzu bu tip bir ortamdan ve gerçekten insanlara faydası olan birinden uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum...
BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM " )
"Tabiki benimde doğal hakkım olumlu yazılarımı beğenmeyip beni tehdit edenleri mahkemeye vermek" demişsiniz. Tekrar ediyorum, yorumu beğenmemekle ilgisi yok. Mesajın iftira unsurları içermesiyle ilgili problem var. Yoksa, herkes beğendiği uzman hakkında mesaj yazabilir ve yazıyor da, bunda sıkıntı yok.
Ayrıca aynı cümlenizde "beni tehdit edenleri mahkemeye vermek" diyorsunuz? TDK'ye göre tehdit, yani gözdağı, "Sonradan verilecek bir ceza ile korkutma, yıldırma" anlamına geliyor. Ben sizi korkutmaya veya yıldırmaya çalışmadım. Ben sadece yaptığınızın suç teşkil ettiğini belirttim ve devamı halinde olası sonuçların neler olacağını haber verdim. Haklarımdan bahsedip, kendimi savundum. Kanuni haklardan bahsetmek tehdit oluşturmaz. Tehdit kanun dışıdır. Kanuni haklardan bahsetmek, onları hatırlatmak kanun dışı olamaz. Ama birisi çıkıp atıyorum, "bana bir daha hakaret edersen, kanun dışı şu işi yaparım" deseydi, o tehdit olurdu. Ama böyle bir durum yok.
Mahkemeye vermek konusuna gelirsek, beni kasdetmediğinize göre (öyle söylüyorsunuz), benim açımdan bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Kasdettiğiniz arkadaşlar kimlerse, onlara ayıp olmuş, onu söylebilirim sadece. Bundan sonra yazmak isterseniz, lütfen özel mesaj atın. Ama önce 50 mesaj sayısına ulaşmanız gerekiyor. Genelden yazarsanız, ben de genelden cevap yazmak zorunda kalırım ve gereksiz yer işgali olur. Ama genelden iğneli epilasyonla ilgili konuları tartışabiliriz tabii.