İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

tam olarak yaptırdığın kişinin adını adresini verebilirmisin bide hiç leke delik oldu mu kabuklanma ne kadar sürüyordu

selam kızlar
valla bişey olsa benim cildime olurdu cok hassas cunku cıldım
leke iz hicbişey kalmıyor ama ıyı bakmak lazım
ozellıkle koltuk altı ve kasıklarda bırbırıne degen bolgeler oldugu ıcın cılt surtunebılır, sureklı pudra kullandım ben en azından ılk bı kac gun dıkkat etmek lazım
sadece kasıkta tek bır noktada az bı sorun cıkmıstı o da tamamen benden, cunku epılasyonu yaptırdım ertesı gun adada saatlerce bısıklete bındım ama sorun olmadı o da gectı kendı kendıne
el yuz gıbı bolgelerde ılk gun en azından su pek degdırmemek lazım
fıyatını tam bılmıyorum ama en son kırkbestı simdi heralde 55-60 olmustur, yaptırmak ısteyen olursa telefonda fıyatı adresı sorabılır sorabılır, xxxxxxxxxxxx
hepinize sevgıler gercekten guvenle gıdebılırsınız benım her arkadasım cok memnun kaldı inş siz de kurtulursunuzzzzzzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:

özel mesaj atma hakkım olsa sana ozelden atıp isteyecektim numarasını ama sen zaten yazmışsın aslında burda adres, numara vermek yasak sanırım. gerçi herkes verdi birsey olmaz galiba
yeri üsküdarda demiştin uzak bana ama bana uyarsa ordan dönüşte oraya yakın gidip kalcağım yerim var Allahtan telefon için tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:

hadi insallah yolunda gider her şey. zeynep hanım da iyi çıkmazsa cidden zamanı gelince izmirdeki aysel hanıma gideceğim gibi :))

fragmancım senin durumuna çok üzüldüm ya. bu yeni gittiğin yer senin de daha bi içine sinmiş haklı olarak. insallah burdan güzel sonuclar alırsın. sen gene ver bize bilgileri.

bir de anlamadıgım bi şey var. ayten hanım da beğenilmişti. birine baska birine bambaska hizmeti nasıl verebiliyor çok güç kavramak. bu kadar profesyonellikten ve mesleki ahlaktan yoksun olarak kazandıkları paranın nasıl keyfini sürebiliyorlar, tuhaf.

sen yine de canını sıkma ya. bir doktora mutlaka görün. bir de epilasyona baslamadan önce tetkiklerini yaptırmış mıydın merak ettim. nedir son durumun en son ne zaman yazmıssın bakamadım şimdi geriye dönemiyorum :)

Canım çok doğru bir saptama bu. Benim şu anki durumumu çok iyi ifade ediyor. Bu arada yüzümdeki lekeler biraz azaldı. hergün bol bol bepanten sürüyorum. Tüylerimi besliyor ama lekelerden de kurtulacağımı sanıyorum :)

Teşekkür ederim canım. Bende insanları anlamış değilim. Boş bir dakikası yok, çok müşteriyi geri çeviriyor. Onlara nasıl hizmet verdiğini merak ediyorum.

Yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum umarım bir sorun yoktur. Gittiğim yerde de koluma test atışı yaptırdım, saydım 2 dakikada 7 tane kılın köküne girmiş. canım daha fazla yandı ama görünürde bir şey yok. çok dikkatli bakınca iğne ucu kadar kahvelik var. Henüz emin değilim ama sanırım olması gereken bu. Yüzümdeki lekelerden kurtulduktan sonra bir kaç hafta 5 er dakika gidicem umarım buradan memnun kalırım.

Arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum. yüzümde iğne epilasyon lekesi var ve bunun yanında bir sürü görünür halde tüy var. benim cumartesi günü için yüzümde hiç tüy olmaması gerekiyor. Bunun için ne kadar karşı çıksamda bir seferliğine lazer yaptırsam kötü bir etki olur mu. Bunu asla yapmak istemiyorum ama o kadar çaresizim ki! Tüyü kökünden alsam başka yerlerde de çıkacağını söyledi uzaman. Ama benim c.tesi günü tüysüz olmam gerekiyor. nolur bana bir çözüm yolu önerin ((( Ayrıca yüzümde iğne epilasyon lekesini kötü anlamda etkiler mi?

canım bazıları lazerin lekeleri giderdiğini yazmıştı lazerle ilgili bölümlerde ama senin ki yeni oluşmuş lekeler bir sorun olabilir mi bilmiyorum.ayrıca lazer yüzdeki ince tüyleri de çoğaltıyor diye biliyorum.bence bir defalığına ağdayla alsan birşey olmaz diye düşünüyorum sonuçta kalıcı olarak tüylerinden kurtulmak için iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorsun.He bu arada lazer yüzdeki tüyleri bir seansta hemen artırır mı onu da bilmiyorum.Neyse ben yazdım hemen buraya ama bu konuda uzman olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana umarım

Canımm ben yüzüme tam 3 sene lazer epilasyon yaptırdım. Şu anda yüzümdeki tüylerin sebebi lazer. en son şubat 7 de yaptırmıştım. Bir daha yaptırmicam dedim. Hatta inanmazsın yüzüme lazer epi yapıcam diyenlere bir sürü nutuk attım. Şimdi tekrar yapayım mı diye soruyorum. çok utanıyorum kendimden Ama cumartesi bu tüylerin olmaması lazım. sadece bir günlük kurtulmak istiyorum sonra yeniden devam ederim iğneliye. Şimdi tek korkum lazer, iğneliden kalan izleri kötü anlamda etkiler mi. offf napcam ben bir çıkış yolu bulamıyorum.

bence yarın bi hastaneye git canım lazer çeşit çeşitmiş bazıları yüze uygun değilmiş bazılarıysa artık ince tüylerde dahi etkiliymiş. uzmanını bulmak önemli. artık böyle şeyleri bilen bilmeyen herkes yaptığı için mesela aleksander mı ne varmış uyumlu değilmiş yüze eğer bilmeyen birine gidersen ya da elinde sadece bu cihaz olup da seni kaçırmak istemeyen biri sana bunu uygularsa elbette azalacağına çoğalır. en iyisi bu alanı olan bi hastaneye gidip birinci ağızdan öğrenmen.

offf sende lazer mağdurlarındansın yani üzüldüm canım ya ( lekelere bir şey yapcağını sanmıyorum hatta burda iğneli epilasyon lekelerinin lazer epilasyon yaptırdıktan sonra geçtiğini yazanlar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam,yanlış yönlendirmek istemem seni.. ayrıca senin yaraların yeni canım belki zararı olabilir ama inşallah bir zararı yoktur yine de bir uzmana sormakta fayda var

Canım ben 3 sene lazer yaptırdım. o yüzden yüzümde tüyler çıktı. eski yaptırdığım yere bir kere daha yaptırsam mı diyorum.

evet canım lazer mağdurlarındanım bugün biraz daha azalmış izlerim. Cuma günü lazer yaptırcam o zamana kadar belki biraz daha azalır. 3 sene yapırdım bir kere daha katlanacağım artık, yapacak başka bir şeyim yok (

canım o uzmana sormuşsundur mutlaka nişantaşındaki bir çözüm yolu sunmadı mı sana? ben derimki hiç girme yeniden lazere. hiç olmadı aklıma gelen şu, zeynep hanımı arayıp acil bir randevu alabilirsin belki. bu kadar dert çektin bir de lazerle daha da canın sıkılmasın ya.

Merhaba arkadaşlar,

Açıkcası uzun süredir forum 'a girmemiştim,yazılan bazı yazıları görünce yazmak istedim.
2010 nisandan beri yüz bölgem için gidiyorum Gül Hanım 'a 2 kere ara vermem gerekti seyahat sebebiyle yoksa şimdiye kadar tamamen bitmiş olucaktı.
Şu ana kadar kesinlikle kabuklanma ,morarma ,yara vs . gibi bir sorun olmadı .
Ben yapılmaması gerekenleri yapmama rağmen sabah epilasyona gidip akşam havuzda yüzmek gibi, makyaj yapmak gibi birascık pudra yani
Kısacası Gül Hanım 'ın elleri sihirlidir .Şu anda tek tük kalanlar için gidiyorum.Her zaman dost abla gibi davrandı.
Kendisine buradan tekrar tşk ederim.
Negatif düşüncelere gelirsek kişisel egomuzu bu tip bir ortamdan ve gerçekten insanlara faydası olan birinden uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum.

EMEĞE SAYGI LÜTFEN ,İŞİNİ İYİ YAPANLARIN HAKKINI VERELİM

GİDİN TANIŞIN VE BİR DENEME SEANSI YAPTIRIN ONDAN SONRA BURADAKİ OLUMSUZ YORUMLARIN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRECEĞİNİZE EMİNİM .

MUTLU OLUN ,MUTLU EDİN ....

Olumsuz ve gerçek olmayan yorumları yazan kimlermiş, yazın biz de bilelim. Bir de o kişilerin yalan yazdığını nereden biliyorsunuz, o bilgiyi de ekleyin. Mesela orada mıydınız? Olanlara şahit oldunuz mu? Olanlara şahit olmadan, o insanların ne yaşadığını bilmeden yazıyorsanız, iftira atıyorsunuz demektir ve bu yaptığınız kanunen yasaktır. Burasının sanal ortam olması bu gerçeği değiştirmez. Suç heryerde suçtur. Siz sadece kendi yaşadığınızı yazabilirsiniz, başkalarının ne yaşadığı konusunda iftira teşkil eden cümleler yazamazsınız.

Mesela ben Gül Hanım'a gidip hiç memnun olmayan biriyim. Ama kalkıp memnun olanlar için "Yalan söylüyorlar" demiyorum. Çünkü benim memnun olmamam, onların yalan söylediği anlamına gelmez.

Bu arada, böyle körü körüne yazanlar, şahsıma iftira atanlar olursa, ilgili kişiyi şikayet etmek üzere hukuki mercilere başvurmakta bir saniye tereddüt etmem. Burası sanal ortam diye yazanlar gizli kalır sanmayın, yargıya intikal ettiğinde bir kişiyi IP adresinden bulmak çok kolay.

hadi insallah yolunda gider her şey. zeynep hanım da iyi çıkmazsa cidden zamanı gelince izmirdeki aysel hanıma gideceğim gibi :))

Çok sağol, inşallah. İzmir'e değil de bir kişi daha tavsiye ediyorlar, Üsküdar'daymış. Belki o olabilir. Ama şimdilik memnunum çok şükür.

Canım zaten lazer kötü yapmıştı. Rengi de tam düzelmedi, daha kötü olmasın? Belki bir seferlik jiletle alabilirsin. Ama tenin hassas, birşey tavsiye etmeye de korkuyorum o yüzden.

merhabalar sıtede yenıyım bakırköyde bana yada avrupa yakasında önerebileceginiz iğneli epilasyon yapan yerler varmı yardımınıza ıhtıyacım var lütfen cevaplarsanız sevınıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…