İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

arkadaşlar bana yardım edermisinizz bıktım bu tüylerden yüzümde zayıf tüyler var ama bazıları siyah uzun ben iğneli yaptırabilirmiyim bu durumda olan arkadaşlar yaptıran varmı cvp yazarsanız çok sevinirim tüy sarartıcı kullanmıştım onlar yaptı:KK59:

Son düzenleme:
candy yüzündeki tüylerden kalıcı olarak kurtulabileceğin tek yöntem iğneli epilasyon. ben de sarartıcı kullanmıştım bi ara, bi yerden 1 tüy çıkıyorsa 5 tüy çıkmaya başladı ve uzattı. kimseye tavsiye etmiyorum yüze sarartıcı kullanmayı.

kolaltı ve bikini kaç seansta bitti öğrenebilirmiyim teşekkürler
evet bu 100 mesaj olayı çok fena!

ben de 7-8 sen önce kolatı, bikini bölgesine iğneli yaptırdım.. sonra dayanamadım kalan kısma da lazer yaptırdım.. ama kesinlikle iğneli kesin çözüm, ama eli hızlı olan birine yaptrırmak gerekiyor, e tabi biraz da ağrı eşiğinin yüksek olması gerekiyor..

Arkadaşlar benim tavsiyem yüz dışında önce lazer epilasyon yaptırıp, artık lazerin görmediği yerler için iğneliyi tercih etmek. Ben öyle yaptım. Ama yüze lazer uygulanmamalı diye duydum.

Son düzenleme:
arkadaslar elının yavas ya da hızlı olması degıl yaptıgı yerden kac seansta sonuc aldıgımız onemlı
daha once yaptırmamıs olanlar suna dıkkat etsın ıgne ıle bır tuy yakıldıktan sonra cımbızla cekerken sız tuyun cekıldıgını hıssetmezsınız
eger hıssedıyorsanız o tuye epılasyon yapılmıs sayılmaz
duzgun yapılan yerde de tabı ınsanın genetık yapısı ıtıbarıyle degısır ama EN AZ yuzde ellı azalma olur ılk seansta. buna dıkkat edın bır arkadasım alt bacagı ıcın ıkı sene aynı kısıye gıtmıs, epılasyon ınsanların cok somuruldugu bır sektor sonuc alamıyorsanız aynı kısıye devam etmeyın kesınlıkle

Kesinlikle katılıyorum. İgne ile tüy yakıldıktan sonra cımbızla çekerken tüyün çekildiğini hissetmemek çok önemli. Benim en son gittiğim uzman da öyle yapıyor, o açıdan memnunum.

melike, bu bahsettiğin bayanın epilasyonundan sonra kabuklanma nasıl oluyordu? Kaç gün sürüyordu?

Gittiğim yerden şimdilik memnunum ama bu dediğin yer çok daha uygun fiyatlı sanırım. Bir kere gidip deneme amaçlı ufak bir bölgeyi yaptırabilirim.

Kesinlikle katılıyorum. İgne ile tüy yakıldıktan sonra cımbızla çekerken tüyün çekildiğini hissetmemek çok önemli. Benim en son gittiğim uzman da öyle yapıyor, o açıdan memnunum.

melike, bu bahsettiğin bayanın epilasyonundan sonra kabuklanma nasıl oluyordu? Kaç gün sürüyordu?

Gittiğim yerden şimdilik memnunum ama bu dediğin yer çok daha uygun fiyatlı sanırım. Bir kere gidip deneme amaçlı ufak bir bölgeyi yaptırabilirim.

canım su an tam olarak bılmıyorum ama pıyasaya gore hep uygundu fıyatı, ıkı mesajım kaldı atarım ozelden telını sorarsın :)
yerı de uygunsa deneyıp bakarsın

bır de once lazer falan demıs arkadaslar, o da bazı bolgelerde mantıklı bacaklarda falan lazerle azaltıp ıgnelı ıle bıtırılebılır ama lazere de dıkkat etmek lazım bıldıgım bı yer var ama cok pahalı, bır yer daha var orası daha uygun fıyat yapar ben de bıyık ıcın gıdıyorum , ıkısı de acıbademde bılmıyorum burdan yer yazılıyor mu
acıbademde eurosante guvenılır ama cok cok pahalı
cındy var yıne acıbademde orası da ben sımdı oraya gıdıyorum bıyık ıcın ıgnelı benı korkutuyor ız falan cabuk gecmez bır de yuz olunca hem de cok acıyormus bıyıklar
cındyde bolge olarak anlasıyorsunuz bı fıyat kresı kartına boluyorlar bıtene kadar gıdebılıyorsun ıstedıgın zaman

bır arkadas da kabukları sormus
canım bolgeden bolgeye degısıyor kabuklar
benım cok zaman oldu net hatırlayamıyorum
bacaklar bır haftayı buluyordu sanırım tamamen dusmesı
kolaltı bıkını uc dort gun falan
favorı yaptırmıstım ertesı gun dusmustu zaten bellı olmuyor yuzde bıyık harıc
ellerımı yaptırmıstım kabuklar dustu ama ızlerı bır sure kalmıstı nokta nokta, yag olmadıgı ıcın cok cabuk gecmemıstı ama rahatsız olmamıstım ben goruntuden cok bellı degıldı yanı

bu arada 100 mesajım doldu sanırım:KK24:
hımm kımler ıstıyodu numara felam :KK47:

siz nerede yaptırıyorsunuz şu an istanbul'da ? bir de ne süre gittiniz azalma durumları nasıl ? :)

kızlar ben de lazerden sonra iğneliye gitmek zorunda olanlardanım. gideceğim yeri belirledim ama neler yapmam gerek gitmeden ve orada başıma neler gelecek biraz yardımııza ihtiyacım var. ben tüm bacak ve koltukaltıma gideceğim, tüyler incelmiş ve seyrelmiş durumda. emla krem almayı düşünüyorum, epilasyona gitmeden mi sürmem gerek? epilasyona gittiğimde cildi temizleme vs gibi bi uygulaması var mı? en fazla 1 saat falan akım alabilirsiniz demişti bana kadın, bir saatte bacak bölgesi biter mi sizce? üst bacağımdaki tüylerde seyrelme yok sadece inceler. kaç günde bir gitmek gerekiyor bir de tüyler alındıktan sonra tekrar çıkıyor mu, yoksa tamamen bitiyor mu?

kızlaaarrr banada yardım edin nolur bi kaç yere görüştm lazer yaptrcaktım genital we koltk altıma ama caydırdılar kısır yapıomuş filan die şimdide yarına randewum war iğneli epilasyona karar werdik annemle ama korkuorum iz yapio bilmem ne 2 sende kıllar biter diolar güzellik uzmanıyla konuştum iğneliyi yapıcak olan genitalin üst kısmını yapıcam altları hassas olmaz dio yani yarım yamalak olucak benm sorunum war altlarda kıl dönmesinden dolayı iki kez yardırdım ne işe yarıcak yarısnı aldırıpta altları bırakmak off offffff fikir werin kızlar bana ya kafam allak bullak :KK59:

ellerımı yaptırmıstım kabuklar dustu ama ızlerı bır sure kalmıstı nokta nokta, yag olmadıgı ıcın cok cabuk gecmemıstı ama rahatsız olmamıstım ben goruntuden cok bellı degıldı yanı

mümkünse banada telefon ve adresi mesaj atar mısın bide kadıköydeki yerin telefonu ve ismi varsa yazarsan sevinirim

Gittiğin yerin numarasını bana da yazabilir misin acaba?

menekşe canım teşekkür edeim cvbın için bide benim ki ince tüy şeklinde biraz uzun arkadaşlar böle olup yaptıranınız var mı yani sert değil off ben napacam yaa benimkide ayrı dert

:KK42:
menekşe canım teşekkür edeim cvbın için bide benim ki ince tüy şeklinde biraz uzun arkadaşlar böle olup yaptıranınız var mı yani sert değil off ben napacam yaa benimkide ayrı dert

benim de tüylerimin çoğu ince, dikkatli bakmayınca görünmüyorlar ama sarı değiller gözüme batıyor o yüzden. iyi bir uzmanla halledebilirsin onları da..

Evet yaptırdım ben 3-4 uzman değiştirdim. Farklı sebeplerden memnun kalmadım ama ince tüylerim azaldı yine de.

X