- 12 Şubat 2011
- 26
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bu 100 mesaj olayı çok fena!
ben de 7-8 sen önce kolatı, bikini bölgesine iğneli yaptırdım.. sonra dayanamadım kalan kısma da lazer yaptırdım.. ama kesinlikle iğneli kesin çözüm, ama eli hızlı olan birine yaptrırmak gerekiyor, e tabi biraz da ağrı eşiğinin yüksek olması gerekiyor..
su anda tam bılmıyorum en son 45tl ıdı sımdı de 55 60 tldır en fazla heralde, saati yani.
cıkılop ve angel sizin maillerinizi attım
sevgiler
arkadaslar elının yavas ya da hızlı olması degıl yaptıgı yerden kac seansta sonuc aldıgımız onemlı
daha once yaptırmamıs olanlar suna dıkkat etsın ıgne ıle bır tuy yakıldıktan sonra cımbızla cekerken sız tuyun cekıldıgını hıssetmezsınız
eger hıssedıyorsanız o tuye epılasyon yapılmıs sayılmaz
duzgun yapılan yerde de tabı ınsanın genetık yapısı ıtıbarıyle degısır ama EN AZ yuzde ellı azalma olur ılk seansta. buna dıkkat edın bır arkadasım alt bacagı ıcın ıkı sene aynı kısıye gıtmıs, epılasyon ınsanların cok somuruldugu bır sektor sonuc alamıyorsanız aynı kısıye devam etmeyın kesınlıkle
Kesinlikle katılıyorum. İgne ile tüy yakıldıktan sonra cımbızla çekerken tüyün çekildiğini hissetmemek çok önemli. Benim en son gittiğim uzman da öyle yapıyor, o açıdan memnunum.
melike, bu bahsettiğin bayanın epilasyonundan sonra kabuklanma nasıl oluyordu? Kaç gün sürüyordu?
Gittiğim yerden şimdilik memnunum ama bu dediğin yer çok daha uygun fiyatlı sanırım. Bir kere gidip deneme amaçlı ufak bir bölgeyi yaptırabilirim.
Kesinlikle katılıyorum. İgne ile tüy yakıldıktan sonra cımbızla çekerken tüyün çekildiğini hissetmemek çok önemli. Benim en son gittiğim uzman da öyle yapıyor, o açıdan memnunum.
melike, bu bahsettiğin bayanın epilasyonundan sonra kabuklanma nasıl oluyordu? Kaç gün sürüyordu?
Gittiğim yerden şimdilik memnunum ama bu dediğin yer çok daha uygun fiyatlı sanırım. Bir kere gidip deneme amaçlı ufak bir bölgeyi yaptırabilirim.
bır arkadas da kabukları sormus
canım bolgeden bolgeye degısıyor kabuklar
benım cok zaman oldu net hatırlayamıyorum
bacaklar bır haftayı buluyordu sanırım tamamen dusmesı
kolaltı bıkını uc dort gun falan
favorı yaptırmıstım ertesı gun dusmustu zaten bellı olmuyor yuzde bıyık harıc
ellerımı yaptırmıstım kabuklar dustu ama ızlerı bır sure kalmıstı nokta nokta, yag olmadıgı ıcın cok cabuk gecmemıstı ama rahatsız olmamıstım ben goruntuden cok bellı degıldı yanı
bu arada 100 mesajım doldu sanırım
hımm kımler ıstıyodu numara felam
bır arkadas da kabukları sormus
canım bolgeden bolgeye degısıyor kabuklar
benım cok zaman oldu net hatırlayamıyorum
bacaklar bır haftayı buluyordu sanırım tamamen dusmesı
kolaltı bıkını uc dort gun falan
favorı yaptırmıstım ertesı gun dusmustu zaten bellı olmuyor yuzde bıyık harıc
ellerımı yaptırmıstım kabuklar dustu ama ızlerı bır sure kalmıstı nokta nokta, yag olmadıgı ıcın cok cabuk gecmemıstı ama rahatsız olmamıstım ben goruntuden cok bellı degıldı yanı
bu arada 100 mesajım doldu sanırım
hımm kımler ıstıyodu numara felam
menekşe canım teşekkür edeim cvbın için bide benim ki ince tüy şeklinde biraz uzun arkadaşlar böle olup yaptıranınız var mı yani sert değil off ben napacam yaa benimkide ayrı dert
ben de iğneli ile tüm kıllarımı bitirdim