Merhaba, evet Ayten Hanıma gittim. Madeni paradan daha büyük bir bölgeyi yaptırdım. Ama o bölgedeki tüm tüyleri yapmadı. Aralıklı olarak yaptı ve toplam 50 küsür tüye işlem yaptı. Lazer epilasyon ayva tüylerini çoğalttığı için dikkatli bakıldığında belli oluyordu tüylerim. Hergün dışarda olmam gerektiğinden sürekli böyle ufak bölgelere çalışacak. Sorduğumda 1 senede biteceğini söyledi. Belki bu zaman dilimi size uzun gelebilri ama benim yüzümde tüyler biraz fazla ve çok ufak bölgelere işlem yapacak olduğundan bu zaman kısa bile geldi diyebilirim. 2 hafta aralıklarla gidicem. Dakika ücreti 1.40 tl. ben 20 tl iğne ücreti 5 tl de senas ücreti verdim. Bu arada iğneyi yüzümdeki tüyler bitene kadar kullanacağını söyledi. Her bir tüye kaç kere işlem yapılması gerektiğini sordum. Tüyün yapısına göre değiştiğini, kalın tüyün 6 seans bile süreceğini, ayrıca yüz bölgesi hassas olduğundan akımı da az verdiğini belirtti. İlk seansım olduğu için biraz fazla korkmuştum ama Ayten Hanımın sakin tavrı ve elinin hafifliği beni rahatlattı. Şu anda çenemde küçük noktalar halinde izler var ama çok belirgin değil. Dün akşamdan beri sürekli pudra sürüyorum fazla kabuk bağlayacağını da düşünmüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Birçok yer araştırdım, Nişantaşında iğne epilasyon yapan bir yerle görüştüm orda da iğne 18 tl, dakika ücreti de 2 tl di. Ayrıca iğnenin kullanım süresi 1 saatti. Ben araştırmalarımda hep pahalı yerlerle karşılaştım ve o kadar araştırma yaptım ki çok sıkıldım. Yüz bölgesi olduğu için de çok tedirginim inan bulduğumda artık fiyatı düşünmedim. Şu anda çok yeni umarım memnun kalırım. Ayrıca önceden yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırdım ve 3 sene boyunca toplamda 1.800 TL harcadım. Artık kurtulmaktan başka birşey istemiyorum. İnan psikolojim bozuldu
fragmannn bizi tüylerin ne kadar sürede tekrar çıktığı ile ilgili bilgilendirirsen çok sevinirim. yani çıktı mı ya da kaçıncı günde çıktı, ne kadar çıktı gibi. akımı düşük verdiğini söylemişsin bunun etkisini merak ediyorum. ben yara bere olup kısa sürede bitmesindense az akımla 1 sene gibi bir sürede bitmesinden yanayım. sonuçta yıllaaaaaaaaaardır çekiyoruz 1 sene ne ki.
Bugün 4. günüm iğne yerleri yara oldu ama üzerine fondöten sürdüğümde hiç belli olmuyor. İlk 3 gün sadece pudra sürmem söylenmişti ki bu da yaraların çabuk kurumasına neden oldu. Ayrıca ben bu pudra olayını abartıp gün içinde 10 kere sürdüğümden benimki biraz daha çabuk kurudu :) Gerçekten 1 sene kısa bir zaman tüylerden kurtulmak için. olan değişiklikleri heber vericem. görüşmek üzere...
Bugün yüzümdeki kabuklar döküldü sadece bir iki tane kaldı. Kabukların altında hafif kızarıklıklar var küçük sivilce lekeleri gibi. Umarım kısa zamanda onlarda geçer....
sanırım yeni başladın bende ilk gittiğimde iz olmadı sonra aynı yere defalarca giriyolar iz kalıor lekeler bnde 6 ve 7 gibi sürede geçti ama izler kaldı iğne izleri dikkatli ol bnce kıl kökünü bulamayınca deri yanıo ve kabuk oluşuor bnde öyle oldu ilk gittiğimde kabuklar dnkülünce iz yoktu ona aldandım işlemi yanlş uyguladıkları için kıl kökü yanmıomuş yeni kıl bi kaç günde geri çıkıomuş e oda aynı yere defalarca işlem demek sadece 2 seans yaptırdm ve yüzümn yarısı gıdığım çenem delik deşik ince tüyleri gören bi makine duydum hastanede yapıolıo güzellk merk yasakdiode
ben göbek kısmına yaptırdımve dayanamadım 2 sinde çok acıdı ve işe yarıyıcak gibi değildi... belki yapana göre değişiyordur ama benim gittigim kadın gayet iyi olmasına ragmen ben memnun kalmadım. şimdi lazeri deniyicem umarım yararlı olur
Korktum bak şimdi. Benim izlerim 6 günde geçti tenimde hiç bir iz yok. Uzmanına göre değişmez mi bu? Acaba sen kime yaptırdın? benim gittiğim yer çok yoğun ve çok fazla müşterisi var. İşini iyi yapmasa bu kadar müşterisi olur mu? Çok tedirgin oldum.
iz olupta 6 günde geçtiyse çok iyi bence uzmanın işinde iyi demek bence korkma devam et derim.