İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

canım fiyatları biraz fazla geldi.ben birçok yere gittim.
en pahalı iğne 10 tl.
en pahalı dakika ücreti 1 tl ( 75 kuruş olan yerler bile var)

işine karışmak istemem ama hakikaten pahalı

Birçok yer araştırdım, Nişantaşında iğne epilasyon yapan bir yerle görüştüm orda da iğne 18 tl, dakika ücreti de 2 tl di. Ayrıca iğnenin kullanım süresi 1 saatti. Ben araştırmalarımda hep pahalı yerlerle karşılaştım ve o kadar araştırma yaptım ki çok sıkıldım. Yüz bölgesi olduğu için de çok tedirginim inan bulduğumda artık fiyatı düşünmedim. Şu anda çok yeni umarım memnun kalırım. Ayrıca önceden yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırdım ve 3 sene boyunca toplamda 1.800 TL harcadım. Artık kurtulmaktan başka birşey istemiyorum. İnan psikolojim bozuldu

fragmannn bizi tüylerin ne kadar sürede tekrar çıktığı ile ilgili bilgilendirirsen çok sevinirim. yani çıktı mı ya da kaçıncı günde çıktı, ne kadar çıktı gibi. akımı düşük verdiğini söylemişsin bunun etkisini merak ediyorum. ben yara bere olup kısa sürede bitmesindense az akımla 1 sene gibi bir sürede bitmesinden yanayım. sonuçta yıllaaaaaaaaaardır çekiyoruz 1 sene ne ki.

Daha önce yaptırdığımda sende bir iki defa oda sadece büyük olanları toplatırıyordum çünkü acıya dayanamıyorum,sonra emla kremi keşfettim ama ben keşfettiğimde yapan kişi epilasyonu bıraktı ve şimdi iy ibir yere ihtiyacım war ardakşlar yardımmmmmmmmmmmm

Bugün 4. günüm iğne yerleri yara oldu ama üzerine fondöten sürdüğümde hiç belli olmuyor. İlk 3 gün sadece pudra sürmem söylenmişti ki bu da yaraların çabuk kurumasına neden oldu. Ayrıca ben bu pudra olayını abartıp gün içinde 10 kere sürdüğümden benimki biraz daha çabuk kurudu :) Gerçekten 1 sene kısa bir zaman tüylerden kurtulmak için. olan değişiklikleri heber vericem. görüşmek üzere...

çok teşekkürler. izlerin belli olmamasına sevindim. umarım daha çabuk kurtulursun. gelişmeleri bekliyoruz. :80:

Bugün yüzümdeki kabuklar döküldü sadece bir iki tane kaldı. Kabukların altında hafif kızarıklıklar var küçük sivilce lekeleri gibi. Umarım kısa zamanda onlarda geçer....

angelina34 canım özelden mesaj atamıom şöle sölim iğneli tamamen hataydı psikoljikmen çöküntü yapan bi hata iz leke sivilce yapan bi hata ben diode devam ediyrm bayağı ara verdim iğne lekeleri 7 ayda geçti çökük kaldı malesef yerleri 2 seans topu topu ama sonuç bu madecasoll sür iz kalmaz dediler sakın sürmeyin kortizon lu olduu için kıl köklrni beslio tedvi uzuyor vs vs ticari amaç ve madecasoll sivilcede yapıor ben diode araştrdm 7 ay sonra bu ikinci seansım olacak ince tüyleri ve yüz bölgesini ii görüyr 10 seans tamamen kurtulun yağlarıyla dökülüo dökülenlerin çoğu çıkmıo çıksalarda ya ince yada sarı çıkıo ben ethicaya incirliye gdiom hastane yani zaten güzellik merkezleri tic amaçlı çalşıo ne geldiyse bu yüzden geldi başımmıza bizi bu hale düşürenler daha beter olsunlar hastane ortamı kesinlikle zaten yasak lazer ep güz merklrnde ama çakallar işte insanları ne hale getrylar ben öle bi iğnel,i uzmnyla konştmki korkunç itiraflar yaptı hrmde kendini bu sitede ii tanıtan uzman biri bu lazerle çoğaltıp iğneliye mecbur ediyoruz insanları die yüz için uygun lazeri dr lar belirlio uygun olmayanlar alnmıo mesela benm ayva tuylerini alexle çoğlttlar sonra senn hormn
lrn bozk deiler çoğalnca tuzak işte tek çözzm iğnliymiş birbirlerine pas atyrlar anlayacağınız diode yeni jenerasyon yüz için en uygun olan lazer lütfen ben dikkate alın ii akşamlar herekese kılsız sorunsuz

istnabul avcılardaki kybele de yaptrdm iğneliyi ya oaraya başlamak üzere olanlar yada mağdr olanlar buaraya yazsın

dr 3 kez gittim endokrine kesinlikle hormon bozukluu yok dediler bütün hormonların kan tahlili olarak aldılar yedi tüp kan verdim yaa adeta insanların geleceğiyle oynuyrlar hem para hem zaman hemde yüzünüzden oluyrsnz bu psikoloji anlatılmaz ianın ben bebek gibi tene sahptm iğneliye gttkten sonra mahvoldm aslında birazda bizim hatamız çakallara biz izin veriyrz araştrmadan gidiyrz önce yüz için uygun olmayana bi cihazla(alex) le işlem yapıolar hemde ayva tüylerine sonra başka bi merkeze gidiosunuz iğneleiye ordakilern hepsi laser mağdru görünce ilk şoku yasıyrsnz paslaşıolar resmen inanın bakın güzellk merkezleri çoğu ticari amaçlı

lazer cihazları mesela alex benzeri cihazlar tetiklio bunu güz merkezleri ii biliolar amaçlarıda bu zaten çoğltıp zaman kazanmak para kazanmak bitmeyince artınca öyle bi bahanen aarkasına sığınıyrlar ki sizde hormon bozukluu var deyip dr a gidn diolar halbuki dr kntrlnde yapıln işlemler ilk önce hormon testi istirlar yaaa anlayacaınız iğneli ve lazer yapan güzellk merkzleri ticari amaçlı ya ayva tüyleri bazen çok belli olabşlr ama alex uygun değil neden yapıorsunuz diode cihazı geliştrlmiş bu tür tüyler için ama işlerine gelmiorr aha bi av daha gel gelll yolalım seni dercesine kanımızı emdiler artık dur demen vakti geldi arkadaşlar

Bugün yüzümdeki kabuklar döküldü sadece bir iki tane kaldı. Kabukların altında hafif kızarıklıklar var küçük sivilce lekeleri gibi. Umarım kısa zamanda onlarda geçer....

sanırım yeni başladın bende ilk gittiğimde iz olmadı sonra aynı yere defalarca giriyolar iz kalıor lekeler bnde 6 ve 7 gibi sürede geçti ama izler kaldı iğne izleri dikkatli ol bnce kıl kökünü bulamayınca deri yanıo ve kabuk oluşuor bnde öyle oldu ilk gittiğimde kabuklar dnkülünce iz yoktu ona aldandım işlemi yanlş uyguladıkları için kıl kökü yanmıomuş yeni kıl bi kaç günde geri çıkıomuş e oda aynı yere defalarca işlem demek sadece 2 seans yaptırdm ve yüzümn yarısı gıdığım çenem delik deşik ince tüyleri gören bi makine duydum hastanede yapıolıo güzellk merk yasakdiode

hastanede yapıloo güzellik merkezlernde yasak diode lazer.... bn 7 ay ara verdim yüzüm dinlensn die lekeler yeni geçti fakat izler kaldı geçen ay ve bu ay oluyo diode lazer yaptryrm evet ince kıllarıda görüyr daha doğrusu yüz için en uygun lazer yöntemiymiş geç örendm ama hayrlısı ALLAH sorsun bizi mağdur edenlerden bunun hesabını psikolojim çok kötü yüzmü böle görmeye dayanamıyrm kahroluyrm mğdr olanlar yazsın uyarsın birbirni

Bugün yüzümdeki izler tamamen geçti. Tenim çok hassas değil belki de bu yüzden bu kadar çabuk düzeldi. Konuştuğum herkes 2 haftada izlerin ancak geçtiğini söylüyordu ben 6 günde kurtuldum :))

ben göbek kısmına yaptırdımve dayanamadım 2 sinde çok acıdı ve işe yarıyıcak gibi değildi... belki yapana göre değişiyordur ama benim gittigim kadın gayet iyi olmasına ragmen ben memnun kalmadım. şimdi lazeri deniyicem umarım yararlı olur

Korktum bak şimdi. Benim izlerim 6 günde geçti tenimde hiç bir iz yok. Uzmanına göre değişmez mi bu? Acaba sen kime yaptırdın? benim gittiğim yer çok yoğun ve çok fazla müşterisi var. İşini iyi yapmasa bu kadar müşterisi olur mu? Çok tedirgin oldum.

Senas sırasında benim de canım acıdı ama çok fazla değil. Lazer yaptıracaksan eğer sakın alex yaptırma. İnce tüyleri kalınlaştırıyor ve olmayan yerlerde tüy çıkartıyor. Ben ilk sadece favori bölgesine başlamıştım bundan 3 yıl önce sonra bütün yüzüme yayıldı. Zamanla bütün yüzüme lazer yaptırmaya başladım bu sefer göğüs kısmını etkiledi ve oradaki tüyler belirginleşti. Arzuvan bahsetmiş en azından diode falan yaptır ince tüyleri görüyormuş. Alex yaptıracağına hiçbir şey yaptırma çok daha iyi.

Arzuvan diode lazere seans başı yüz bölgesi için ne kadar ödüyorsun?

iz olupta 6 günde geçtiyse çok iyi bence uzmanın işinde iyi demek bence korkma devam et derim.

iz olupta 6 günde geçtiyse çok iyi bence uzmanın işinde iyi demek bence korkma devam et derim.

Evet şu anda iz yok ama aynı bölgeye birkaç defa işlem yapıldığında iz kalır diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…