İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

mecidiyeköydeki zeynep hanımın numarasını bilen varsa bana özel mesaj olarak atabilir mi acaba

Hanımlar izmirde müge epilasyona giden var mı içinizde?? 1 seansta tüyleri 3-5 seansta kılları kesinlikle yok ediyoruz diyorlar. çok emin konuşuyolar kendilerinden. gidip epilasyn yaptıran var mı içinizde acaba ?CADIARZU

ya bu tüyler iğneli ile tamamen bitti diyelim bi daha hiç çıkmayacak mı yani hamilelikte falan horonlar değişio ya çektiğim acıya deysin bari gidip te şuram buram bitti bi daha da hiç gelmedi diyen birisine rastlasam içim rahat edecek uzmanımdan memnunum ama ben yöntemin kendisini sorguluyorum bilmiyorumkismile

müge epilasyona 1 seans gittim tüylerin çoğu tekrar çıkmadı

Son düzenleme:
ne zaman gittin ?yani üstünden yeterince uzun zaman geçtimi onu öğrenmeye çalışıyorum

Yöntemi sorguluyorum şeklindeki ifadeniz dikkatimi çektiği için size yazma ihtiyacı duydum. Eğer zaman ayırıp açmış olduğum ''iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı'' başlıklı sayfamı incelerseniz faydalı olacağını düşünüyorum. sağlıcakla kalın.

alınmayın ama geçen bi mısırcıya mısırların güzel mi dedim oda mısırlarımı kötüleyecek değilim ya dedi her konuda bu böyledir kimse yoğurdum ekşi demez ben uygulayan kişilerden ziyade kendine yaptırıp ta memnun kaldım şu kadar sene oldu tüylerim çıkmadı diyen birine rastlasam içim daha rahat edecek çünkü bitecek diyen uzmanların elinde oyuncak olup mağdur olan çok insan var gerek lazer gerek iğneli epilasyon da mağdur çok insan var pek çok forumda bu insanlar dert yanıyorlar siz de bu sayfaları gözden geçirdiyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır kusura bakmayın lütfen

benim bir sorum olacak iğneli epilasyonda bu kabuklanma olayı normalmidir ben yaptıralı bir gün oldu hiç su değdirmedim bepanthen sürmemi söylemişlerdi sanırım biraz abarttım 3 4 kez sürdüm ve sanki kimi yerler sivilce gibi oldu gittiğim yere danışıcam ancak sizde bilgi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

bepanthene yağlı bişi olduğu için sivilce çıkartabilr
kabuklanma olması yaptırılan yere uzmana yaptırılan bölgenin hassaslığıan cilt yapısına göre değişir. çok aşırı büyük mü kabuklanmalar yara gibi mi?

Sadece yardımcı olmaya çalışmıştım ama endişelerinizi çok iyi anlıyor ve düşüncenize saygı duyuyorum. Sağlıklı günler.

yardımcı olma amacı taşıyan herkese teşekkür ederim ben kötü tecrübelerim sonucunda epey bi güvensizlik problemi yaşıyorum uzmanların birinin dediği ötekininkini tutmuyo şimdi gittiğim yerdeki güzellik uzmanı iğnelinin tüm siyah kılları da ince tüyleri de yok ettiğini söylüyo ve benimkiler ayva tüyleri ve lazerin asla göremeyeceği ince tüyler bunların kalın kıllara göre daha kısa zamanda belki 1 yıla kalmaz bitebileceğini söyledi siyahlarda süre biraz daha uzayıp 1 veya 1,5 yıla falan varabiliyomuş ama bu forumda yazan başka bi güzellik uzmanı iğnelinin ayva tüylerine etki edemediğini çünkü onlara uygun iğne olmadığını söyledi mesela bu çok moral bozucu

bugün bana fitos diye bi krem önerdiler iğneli epilastyon lekeleri için. ne dersiniz bilen varmı

dün gidip gösterdim yaptırdığım yere artık seanslardan sonra başka bi krem kullanıcakmışım sivilceler içinde akne kremi verdi kurumaya başladılar yavaştan cildim beklediğinden daha hassas olduğu için böyle bir durum oluşmuş bundan sonra daha sorunsuz olacağını umuyorum teşekkürler yorumun için:)

bu arada kabuklanmalar geçti bepanthene i yaymamıştım iyice kaşımış dokunmuş olmamak için onlarda kuruyunca kabuklanmış gibi görünmede etkili oldu tabi neyseki asıl sorun olan sivilcelerde geçiyor

Sevgili zindandelen anladığım kadarıyla sen uzun vadede tüylerın durumunu merak ediyorsun o açıdan cevabım seni pek tatmin etmeyebilir ama bende kendi deneyimimi yazıyorum.Yüzüme iğneliye sanırım mayıs ayında başladım ya da nisan sonları gibi
lazerden fayda göremeyip iğneliye geçmiştim. kalın tüyler bitti gibi bişey
şu an ayva tüylere geçtik benimde senin gibi ayva tüylerim epey çok uzmanın söylediği gibi hiçte öyle alınamıyor falan değil
bu ince tüyler çok kısa sürede bitecek gibi hissediyorum
Zaten yüze asla lazer değil iğneli epilasyon ve gerçekten bitiyor

kalın tüylerinle ince tüylere aynı zamanda mı başladın?? kalın tüyerin daha mı çabuk bitti ben ince tüyler daha çabuk biter diye umutlanıyodum o zaman ayva tüylerine etki etmez diyen bayana inanasım geliyo ((
yoksa önce kalın tüylerin alındı ve bitmesi beklendi ince tüyler sonraya mı bırakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…