İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

bende gölcükte oturuyorum ve bu soruna bir çözüm bulmak istiyorum ama hala bişey olacak die korkuyorum.. eğer ablanızın işyerinin adresini verirseniz çok memnun olurum en azından onunla bir görüşme yapma fırsatı bulurum.. şimdiden çok tşkler

selam isls.. gölcükte görüştüğün epilasyon merkeziyle ilgili düşüncelerini söylersen sevinirim.. eğer memnun kaldıysan bana mesaj atabilir misin lütfen??

kızlar diyelim bi uzmaan gittik bizi kandırmadığını nasıl anlarız mesela düşük akımvermediğini cımbızı boş çektiğini filan?kandırılmak istemiyorum

sonuçlarından memnun olup olmamana göre anlarsın bence.
ben alt bacaklarıma ve genitale yaptırıyordum ama sanki pek özenli yapmıyorlardı. hem çok fena kabuklanma oluyordu uzun süre geçmiyordu hem de buna değecek kadar etkili sonuç da almıyordum.
iyice iz kalır diye yarım bıraktım ve bir yıldan fazla geçmesine rağmen hala biraz iz var gibi,
eskisinden daha az çıkıyor tabi etkisi oldu ama buna değmezdi bana göre.
bir de koltuk altlarıma yaptırdım bir yıldan fazla sürdü ve bitti o neyse ki ama gölge gibi koyuluk kaldı orda da.
şimdi tekrar yaptırırsam (başka bi yere tabi) küçük bi alanda 10 - 15 dk filan deneyip onun sonucuna göre devam edip etmemeye karar vericem.

arkdslar ben 1 seans ıgnelı yaptırdım sonra bı sure ara verdım 1.5 ay oldu neredeyse ama makasla kısalttım kokunden almadım sımdı eylülde gene gıtmeyı dusunuyorum acaba ara vermemın olumsuz bır etkısı olmusmudur??? ne dusunuyosunuz kısalttım ama 1 seansım bosunamı gıttı o zaman

ağda vs gibi kılı kökünden çeken bir yöntemle almadığın için sorun yok.Kılın köküne dokunmamışsın ki kesmişsin yani boşuna gitmedin ama hazır başlamışken eylülde devam et ki kış döneminde bitirmiş olasın yüz bölgeni

kızlar 5sean iğneli epilasyona gittim ankarada tüylerim uzadıkca ne makasla nede başka bişeyle kısaltma yapmadım çünki kökü kuvvetlendırdığını düşünuyorum en son seansımdan tam birbucuk ay geçdi çok az çıkdılar gelen giden görünmuyoo zemuszemus çok ama çok mutluyum. bu hafda tatıle gidecegız en fazla bi 3 seans daha iderim diye düşünuyorum çok iyi durumda yuzum hiç bitecek gibi gelmıyordu iananılır gibi değil :lepi: hihoyyyt

ankarada olan arkadaşlara gönül rahatlıgı ile önerebılırım a.s çözümü bulan arkadaşlar buraya tekrar bulup bı oneride bulunmamışlar derdının dermanını bulan arkasındakılerı unutup gitmiş. benım yazılarımı okuyanlar buradan ne kadar araşdırma yapdıgımı çabaladıgımı bılıyorlar ama sonunda buldum :sm_cool:

Kujum çok seviniyorum senin adınaaa=) Darısı başımıza:/

kujum ankarada nereye gittiğini öğrenebilir miyim.. ben de iyi bir yer arıyorum ama bulamadım ankarada:çok üzgünüm:

bende dudak üstüne epilasyon yaptırıcam ama dişlerimde tel var acaba sorun olurmu???

sevgili aysepilasyon --------------------------------------------------------------------------------

özelden mesaj atamıyorum bu yüzden buradan yazmak zorundayım.. ilginiz için çok teşekkür ederim. en yakın zamanda görüşmeye gideceğim

Son düzenleme:
sevgili ısls ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum.. iğneli epilasyona başlarsam ki kesin yaptırmayı düşünüyorum.. gelişmelerden seni haberdar ederim.. yalnız özelden mesaj atamıyorum.. buraya yazmaya devam edeceğim :)

kujum sn istanbuldamı gidiyorsun ankaradamı??istanbulda ise nereye gittiğini söyleyebilimriisn cnm?

arkadaşlar başka konulara da yazmıştım cvp alamadım buraya da yazıyım dedim:) istanbul avrupa yakasında iğneli epilasyondan memnun olduğunuz bir yer varmı cvplar için teşekkürler şimdiden

iğneli epilasyon siyah ve sert tüyyleri yoketmede zorlanıyormus. önce lazer epilasyon yapıp tüyleri inceltmek ve ardından iğneli yapmak daha iiyi ve cabuk sonuc veriyormuş.. doğru mu bu.. lütfen cevap arkadaslar..

iğneli epilasyon siyah ve sert tüyyleri yoketmede zorlanıyormus. önce lazer epilasyon yapıp tüyleri inceltmek ve ardından iğneli yapmak daha iiyi ve cabuk sonuc veriyormuş.. doğru mu bu.. lütfen cevap arkadaslar..

bence de tam tersi lazer ince olan tüyleri kalınlaştırıyor tabi bunda yapılan bölge de önemli sanırım birçok yorum okudum yüz çene çene altı gibi bölgelerde iğneli epilasyonun en etkilisi olduğu kanaatine vardım

ben yüzde ne yazık ki lazer yaptırdım ve ince tüyler çıktı kalınlar hafif azaldı inceleşti

şu an iğneli yaptırıyorum ince oldukları için kolay oluyo

lazer zaten biticek diye bi garanti vermiyo bitse bile sonra tekrar çıkabiliyo

koltuk altı için mesela direk iğneliye de başlayabilirsin ya da lazerle inceltip daha sonra da başlayabilirsin ama yüze yapma derim yeni tüyler çıkarır çünkü.koltuk altı için dediğim gibi lazer yaptıtırırsan seyrelebilir ve güçsüzleşebilir ama iğneli güçlü kılları da yok edebilir belki biraz zorlanır. ben müşteriyim deneyimlerimden yola çıktım

co,k teşekkür ederim.. keşke tek seansta tüm kıl tüy mevzularından kurtulmanın bir yolu olsaydı..):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…