bende gölcükte oturuyorum ve bu soruna bir çözüm bulmak istiyorum ama hala bişey olacak die korkuyorum.. eğer ablanızın işyerinin adresini verirseniz çok memnun olurum en azından onunla bir görüşme yapma fırsatı bulurum.. şimdiden çok tşklerDeğerli pandora2 ve lsls,
Reklama girer düşüncesi ile önceleri yazmak istemedim ama belki denemek istersiniz diye bir bilgiyi sizinle paylaşmam gerekiyor sanırım. Benim bu mesleği öğrettiğim tek bir kişi var. O kişi ablam ve kendisi bu işi 15 yıldır yapıyor ve şu an Gölcük/Kocaelinde yaşıyor. Eğer ilginizi çekerse bana telefon ile ulaşırsanız size kendisinin iletişim bilgilerini verebilirim. İyi akşamlar diliyorum.
selam isls.. gölcükte görüştüğün epilasyon merkeziyle ilgili düşüncelerini söylersen sevinirim.. eğer memnun kaldıysan bana mesaj atabilir misin lütfen??pandora2, ben aysel hanımın kardeşi ile görüştüm, hem çok uygun hem de aynı sistemle çalıştıklarını söyledi. ben haftaya görüşmeye gideceğim, aysel hanıma da çok teşekkür ederim burdan, hala özel mesaj atamıyorum. sen görüştün mü?
kızlar diyelim bi uzmaan gittik bizi kandırmadığını nasıl anlarız mesela düşük akımvermediğini cımbızı boş çektiğini filan?kandırılmak istemiyorum
arkdslar ben 1 seans ıgnelı yaptırdım sonra bı sure ara verdım 1.5 ay oldu neredeyse ama makasla kısalttım kokunden almadım sımdı eylülde gene gıtmeyı dusunuyorum acaba ara vermemın olumsuz bır etkısı olmusmudur??? ne dusunuyosunuz kısalttım ama 1 seansım bosunamı gıttı o zaman
kızlar 5sean iğneli epilasyona gittim ankarada tüylerim uzadıkca ne makasla nede başka bişeyle kısaltma yapmadım çünki kökü kuvvetlendırdığını düşünuyorum en son seansımdan tam birbucuk ay geçdi çok az çıkdılar gelen giden görünmuyoo zemuszemus çok ama çok mutluyum. bu hafda tatıle gidecegız en fazla bi 3 seans daha iderim diye düşünuyorum çok iyi durumda yuzum hiç bitecek gibi gelmıyordu iananılır gibi değil :lepi: hihoyyyt
iğneli epilasyon siyah ve sert tüyyleri yoketmede zorlanıyormus. önce lazer epilasyon yapıp tüyleri inceltmek ve ardından iğneli yapmak daha iiyi ve cabuk sonuc veriyormuş.. doğru mu bu.. lütfen cevap arkadaslar..
ben yüzde ne yazık ki lazer yaptırdım ve ince tüyler çıktı kalınlar hafif azaldı inceleşti
şu an iğneli yaptırıyorum ince oldukları için kolay oluyo
lazer zaten biticek diye bi garanti vermiyo bitse bile sonra tekrar çıkabiliyo
koltuk altı için mesela direk iğneliye de başlayabilirsin ya da lazerle inceltip daha sonra da başlayabilirsin ama yüze yapma derim yeni tüyler çıkarır çünkü.koltuk altı için dediğim gibi lazer yaptıtırırsan seyrelebilir ve güçsüzleşebilir ama iğneli güçlü kılları da yok edebilir belki biraz zorlanır. ben müşteriyim deneyimlerimden yola çıktım