İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

bende 1 seans yaptım ıgnelı 23 gun oldu kısalttım ara verdım 2.seansa tatıle gıttıkten sora gıdıcem ve denıze de gırıcem gunese de cıkıcam ara verdgım ıcın yaralar gectı zaten ız kalcagını dusunmuyorum..

ya arkdslar sacma bı soru olcak ama ben 1 seans ıgnelıye gıtım 12 gunde felan cıktı sımdı ızler felan kalmadı baya oldu sımdı ben tatıle gıdıcem agda yapsm mesela butun yapılmıs o ıgnelı bosa mı gıder*??? kotumu olur ne dıosunuz?

ya arkdslar sacma bı soru olcak ama ben 1 seans ıgnelıye gıtım 12 gunde felan cıktı sımdı ızler felan kalmadı baya oldu sımdı ben tatıle gıdıcem agda yapsm mesela butun yapılmıs o ıgnelı bosa mı gıder*??? kotumu olur ne dıosunuz?

cnm sen hangi epilasyon merkezinde yaptırıyorsun??

arkadaşlar merhaba, baya bir okudum yazılanları. ben de iğneliye başlamayı düşünüyorum. İstanbul'da 2-3 uzmanın adı geçmiş sıkça. ben Avrupa yakasındayım sanırım Taksim'de ve Mecidiyeköy'de 2 uzmandan memnun olanlar var. O arkadaşlar ne durumdalar son gelişmeler neler acaba kıl ve iz durumları olarak? Başka önerebileceğiniz kimse var mı?

Merhaba arkadaşlar;

Bende size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum...

14-15 yaşlarında ergenliğe girmemle beraber yüzümde tüyler oluşmaya başladı. O sıralar lazer epilasyon yeni başlamıştı ve gittiğim bir doktor ergenliğe girdikten sonra 2 yıl geçtiyse lazer yapılabilir dedi. Peki dedik başladık keşke başlamaz olaydım... 5 yıl lazer epilasyona gittim ben ve tüylerim azalacağına arttık :S en son çare olarak nisan ayında iğneli epilasyona başladım.

Zaten sorunlu bir cildim var, biraz sivilceli vs. birde tüylü olunca iyice moralim bozuluyor. ilk başta bir hanıma gidiyordum ama kendisi iyice moralimi bozuyordu, cildin çok kötü falan diyip duruyordu ve cildim öyle abartılı derecede kötüde değil. Kaç kere cilt doktorlarına gittim hiç biri ağır sivilce ilaçları vermediler, geçici olduğunu söylediler. Hatta hacettepe dermatoloji bölüm başkanıyla bile görüştüm o derece kafaya taktım bu durumu ama o da yaşımdan ötürü normal olduğunu hap kullanmalık bi duurm olmadığını söyledi.

Herneyse, o hanım psikolojimi bozdu ve onu bıraktım osn 4 aydır başka bi hanıma gidiyorum ve çok güler yüzlü iyi bir insan. Ancak şöyle bir sorun var, benim tüylerim sert değil ama çok koyu renkli o yüzden çok rahatsız ediyor ve alındıktan 2 hafta sonra tekrar çıkmaya başlıyorlar. Yüzümde öyle çok kabuklanma olmuyordu en başta, ancak bir keresinde sanırım çok yüksek çalıştı ve 4-5 gün yüzüm kabuk kabuk şiş gezdim. Okulum olduğu içinde kabuklanma vs. olsun istemiyorum zaten sorunlu bir cildim var iyice mahvolmuş gözüksün istemiyorum. İnanılmaz derecede azalma oldu diyemiyecceğim çünkü 2 haftada tekrar çıktığı için hepsi çıkıyor mu çıkmıyor mu emin olamıyorum ama çok az bir azalma oldu gibi sanki yinede tam emin değilm hazır yaz gelmişken son bi kez yaptırıp 1 ay beklicem eğer çok azalmış gelmezse bana gittiğim yeri değiştirmeyi düşünüyorum.

Bende ankara da bildiğiniz güzel bir yer var mı diye sormak istedim. Birde kabuklanma çok oluyor mu herkeste? Okuduğum kadarıyla bir miktar oluyor herkeste.. Ne kadar günde geçiyor kabuklar? Ve tüyleriniz ne kadar zamanda çıkıyor tekrar?

Ayrıca bende yazın yaptırıyorum ve hiç lekede düşmedi ama hergün güneş kremimi sürüyorum.

benim de öyle oldu ya :S yanlış tavsiyeler sonucu yüzüme lazer yaptırdım ve doğal olarak tüyler çıkardı kılları yok etti az da olsa.şimdi iğneliye başladım bi süredir iyi sayılır ama çok iz kalıyo 10 gün filan.moralimi bozuyo bu durum.

bu izler için contratubex kullanıyorum sizce etkili olur mu?

3 haftada bir yaptırıyorum kaş blgesi de dahil. cilde bi zararı olabilirmi yani o kadar seans yapıyoruz yıpranma gibi? eski haline döner değil mi?

normal lazer epilasyonda kanser riski var diyolar da iğneli de bi zararını duymadım.kesinlikle yüz boyun bölgesine önermiyorum lazer epilasyon hatta hiç bi bölgeye.belki ilk 1-2 seans vücuttakileri azaltırsınız sonra yine iğneiyle yok edersiniz

benim de öyle oldu ya :S yanlış tavsiyeler sonucu yüzüme lazer yaptırdım ve doğal olarak tüyler çıkardı kılları yok etti az da olsa.şimdi iğneliye başladım bi süredir iyi sayılır ama çok iz kalıyo 10 gün filan.moralimi bozuyo bu durum.

bu izler için contratubex kullanıyorum sizce etkili olur mu?

3 haftada bir yaptırıyorum kaş blgesi de dahil. cilde bi zararı olabilirmi yani o kadar seans yapıyoruz yıpranma gibi? eski haline döner değil mi?

normal lazer epilasyonda kanser riski var diyolar da iğneli de bi zararını duymadım.kesinlikle yüz boyun bölgesine önermiyorum lazer epilasyon hatta hiç bi bölgeye.belki ilk 1-2 seans vücuttakileri azaltırsınız sonra yine iğneiyle yok edersiniz

Sevgili angelina34 çok iz kalıyor demişsin bu pekte normal bi durum değil bu konuyu tekrar değerlendirmende fayda var diye düşünüyorum .
contractubex etkili bi krem scarfade de izlerde başarılı
Aslında 3 haftada bir yaptırman normal benimde seans aralıklarım çok uzun değil
ama çok iz kalıyor dediğin için belki aralıkları uzun tutman cildin toparlanması açısından daha iyi olablir
Lazer kanser ilişkisine cevap sağlıkçı arkadaşlardan daha bilimsel şeklide gelebilir.
sadece ilaç firmasında çalıştığım için doktorlarla sohpet esnasında gördüğüm kadarıyla bu konuda ikiye bölünmüş durumdalar , sanırım bilimsel olarakta bu konu tam anlamıyla netleşmedi ya da bazı doktorlar tarafından kabul görmüyor (hassas bir konu yanlış anlaşılmasın bu sadece bi görüş dediğim gibi işin uzmanı arkadaşların görüşleri önemli )
yani iğneliye devam

Sevgili angelina34 çok iz kalıyor demişsin bu pekte normal bi durum değil bu konuyu tekrar değerlendirmende fayda var diye düşünüyorum .
contractubex etkili bi krem scarfade de izlerde başarılı
Aslında 3 haftada bir yaptırman normal benimde seans aralıklarım çok uzun değil
ama çok iz kalıyor dediğin için belki aralıkları uzun tutman cildin toparlanması açısından daha iyi olablir
Lazer kanser ilişkisine cevap sağlıkçı arkadaşlardan daha bilimsel şeklide gelebilir.
sadece ilaç firmasında çalıştığım için doktorlarla sohpet esnasında gördüğüm kadarıyla bu konuda ikiye bölünmüş durumdalar , sanırım bilimsel olarakta bu konu tam anlamıyla netleşmedi ya da bazı doktorlar tarafından kabul görmüyor (hassas bir konu yanlış anlaşılmasın bu sadece bi görüş dediğim gibi işin uzmanı arkadaşların görüşleri önemli )
yani iğneliye devam

ama contratubex jilet izi gibi derin izler için değil mi, iğneli izleri daha çok yara gibi ya.scarfade hiç duymadım gerçekten etkili mi?

ama contratubex jilet izi gibi derin izler için değil mi, iğneli izleri daha çok yara gibi ya.scarfade hiç duymadım gerçekten etkili mi?

contratubex izler için etkili olur mu soruna karşı evet etkili olur demek istedim elbette derin izler için kulanılıyor bu ilaç ama bu ilacın etken maddelerinden biride heparin,
kanın akıcı olmasını sağlıyor pıhtılaşmayı engelleyerek dolaşımı hızlandırıyor dolayısıyla hasarlı bölgede daha etkili iyileşme ve yenileme sağlıyor scarfade de aynı şeklide.yani bu ilaçlar scar izi durumlarında etkili oluyor. Sanırım bundan dolayı bazı doktorlar inatçı geçmeyen sivilce izleri vs.durumlarında da bu ilaçları verebiliyorlar,,.
ama şimdi "daha çok yara gibi" demişsin bu mesajında kafam karıştı :)
en sağlıklısı bu tarz ilçaların doktor kontrolünde kullanılması bir uzmandan yardım alabilirsin bu konuda.

başka bir topicte uzman arayışı içinde olduğunu okuduğum için yazıyorum bunu
zaten siteden takip etmişsindir bende gül hanıma gidenlerdenim ve son derece memnunum lazerden sonra uzunca bi süre iz kalacak korkusuyla iğneliye cesaret edememiştim ama sitedeki arkadaşların sayesınde Gül hanımla tanışma fırsatım oldu.
iz ve kabuk olmuyor tabi ki doğal olarak cilt bi tepki veriyor epey kızarıyor bi çok defa anlattım gerçi bunu .
Gül hanım daha işlemi yaparken bir taraftan hazırladığı solisyonla cildi rahatlatmaya başlıyor Çıkarken beklazon sürüyor 2-3 saat oyle bekletiyorum beklazonu sonra verdiği solisyonu yatana kadar sürekli yüzümde tutuyorum kızarıklığını bayağı azaltıyor .en son yatmadan bi yarım saat önce kalınca bir tabaka halinde çinko kremi sürüyorum ertesi günde çinko kreme devam ediyorum , çinko kremi doktor önerdi , bana çok iyi geliyor tabi herkesin cilt yapısı farklı aynı sonuç alınamayabilir.
şimdi yine bazı arkadaşlar reklam yapmakla suçlayabilirler ama olsun göze alıyorum
ben uzmanını bu siteden buldum ve çok memnunun
Gül Hanımda iz ve kabuk olmadan bu işi yaptırabiliyorum bunuda herkesle paylaşmak istiyorum tamamen iyi niyetli bi durum yani
Ayrıca Gül Hanım çok ilgili ve insani duyguları olan biri
ücret konusundada gayet makul

angelina34; git deneme seansları yaptır kendin için cildin için en iyi uzmanı sec buna karar vermenın en iyi yolu bu cildini bu kadar yıpratmana gerek yok
Sevgiler....

contratubex izler için etkili olur mu soruna karşı evet etkili olur demek istedim elbette derin izler için kulanılıyor bu ilaç ama bu ilacın etken maddelerinden biride heparin,
kanın akıcı olmasını sağlıyor pıhtılaşmayı engelleyerek dolaşımı hızlandırıyor dolayısıyla hasarlı bölgede daha etkili iyileşme ve yenileme sağlıyor scarfade de aynı şeklide.yani bu ilaçlar scar izi durumlarında etkili oluyor. Sanırım bundan dolayı bazı doktorlar inatçı geçmeyen sivilce izleri vs.durumlarında da bu ilaçları verebiliyorlar,,.
ama şimdi "daha çok yara gibi" demişsin bu mesajında kafam karıştı :)
en sağlıklısı bu tarz ilçaların doktor kontrolünde kullanılması bir uzmandan yardım alabilirsin bu konuda.

başka bir topicte uzman arayışı içinde olduğunu okuduğum için yazıyorum bunu
zaten siteden takip etmişsindir bende gül hanıma gidenlerdenim ve son derece memnunum lazerden sonra uzunca bi süre iz kalacak korkusuyla iğneliye cesaret edememiştim ama sitedeki arkadaşların sayesınde Gül hanımla tanışma fırsatım oldu.
iz ve kabuk olmuyor tabi ki doğal olarak cilt bi tepki veriyor epey kızarıyor bi çok defa anlattım gerçi bunu .
Gül hanım daha işlemi yaparken bir taraftan hazırladığı solisyonla cildi rahatlatmaya başlıyor Çıkarken beklazon sürüyor 2-3 saat oyle bekletiyorum beklazonu sonra verdiği solisyonu yatana kadar sürekli yüzümde tutuyorum kızarıklığını bayağı azaltıyor .en son yatmadan bi yarım saat önce kalınca bir tabaka halinde çinko kremi sürüyorum ertesi günde çinko kreme devam ediyorum , çinko kremi doktor önerdi , bana çok iyi geliyor tabi herkesin cilt yapısı farklı aynı sonuç alınamayabilir.
şimdi yine bazı arkadaşlar reklam yapmakla suçlayabilirler ama olsun göze alıyorum
ben uzmanını bu siteden buldum ve çok memnunun
Gül Hanımda iz ve kabuk olmadan bu işi yaptırabiliyorum bunuda herkesle paylaşmak istiyorum tamamen iyi niyetli bi durum yani
Ayrıca Gül Hanım çok ilgili ve insani duyguları olan biri
ücret konusundada gayet makul

angelina34; git deneme seansları yaptır kendin için cildin için en iyi uzmanı sec buna karar vermenın en iyi yolu bu cildini bu kadar yıpratmana gerek yok
Sevgiler....

böcek teşekkür ederim tavyislerin bilgilerin için.
gül hanım ne kadara yapıyo o solüsyonlar için filan para alıyomu?tek o mu ilgileniyo yoksa diğer elemanlar da yapıyo mu

böcek teşekkür ederim tavyislerin bilgilerin için.
gül hanım ne kadara yapıyo o solüsyonlar için filan para alıyomu?tek o mu ilgileniyo yoksa diğer elemanlar da yapıyo mu

deneyimlerimizi yazalım paylaşalım ki hepimiz kendimiz için doğru olanı bulup mutlu olalım
solisyona ve iğneye para almıyor hem de herseferınde evede verıyor bu solisyondan ücretsiz 1 tl ye yapıyor ama ücret konularında son derece anlayışlı , kesinlikle kendi yapıyor böyle son derece hassas bi konuda bu işi başkalarına bırakmayacağını düşünüyorum

şekerler bikaç arkadaş özelden mesaj atmış sorularınıza cevap vermek istiyorum fakat 50 tane mesajım olmadığı için gönderemiyorum burdan bana ait bir mail adresi vermeye çalıştım ordan yazışalım diye onada izin verilmedi :KK43:
siz özelden yazabilirseniz kendi mail adreslerinizi bırakın ben mutlaka yazarım size aklıma gelen çözüm bu

özelden mailadresni atsam olurmu gerçi benim de 50 mesaj altı ben de konuşmak istiyorum senle de
dediğin gibi deneyimlerimizi paylaşmak lazım. çok dolandırıcı çok paragöz insan sağlığını hiçe sayan merkezler var.en doğrusunu bulmak için uğraşıyorum

özelden mailadresni atsam olurmu gerçi benim de 50 mesaj altı ben de konuşmak istiyorum senle de
dediğin gibi deneyimlerimizi paylaşmak lazım. çok dolandırıcı çok paragöz insan sağlığını hiçe sayan merkezler var.en doğrusunu bulmak için uğraşıyorum

evet olur verebilsen mail adresini yazışırdık ama sende yazamıyorsun nasıl yapsak
en iyisi bu 50 mesaj olayını düşürsün sevgili yöneticiler:)

kızlar diyelim bi uzmaan gittik bizi kandırmadığını nasıl anlarız mesela düşük akımvermediğini cımbızı boş çektiğini filan?kandırılmak istemiyorum

cuma akşamı yüzüm için 5.seansımı yaptırdım epey azalmış yarım saat sürdü
hatta toplam süre diyebilirim hihoyyyt Tabi ki bu bitti anlamına gelmiyor illa çıkacaklar hatta inatçı kıllar olacak ama bu bile mutlu ediyor..Birde çok ince tüyler var bende hani ayva tüy dedikleri ben onlarda gitsin hiç kıl tüy kalmasın istiyorum ama tabi sarı ve ince oldukları için onları görmek ve tutmak zor şimdi uzmanım bir sıvı sipariş verecek .. sanırım şöyle çalılıyor ,bu sıvı uygulandığı bölgedeki sarı ınce tüylerin rengini değiştirerek fazlasıyla görünür hale getiriyor. Bakalım denedıkten sonra yine sizle paylaşırım burda

herkese sevgiler.....

cuma akşamı yüzüm için 5.seansımı yaptırdım epey azalmış yarım saat sürdü
hatta toplam süre diyebilirim hihoyyyt Tabi ki bu bitti anlamına gelmiyor illa çıkacaklar hatta inatçı kıllar olacak ama bu bile mutlu ediyor..Birde çok ince tüyler var bende hani ayva tüy dedikleri ben onlarda gitsin hiç kıl tüy kalmasın istiyorum ama tabi sarı ve ince oldukları için onları görmek ve tutmak zor şimdi uzmanım bir sıvı sipariş verecek .. sanırım şöyle çalılıyor ,bu sıvı uygulandığı bölgedeki sarı ınce tüylerin rengini değiştirerek fazlasıyla görünür hale getiriyor. Bakalım denedıkten sonra yine sizle paylaşırım burda

herkese sevgiler.....

evet o ayva tüyler beni de rahatsız ediyo.ben bile zor görüyorum onları ben de yok etmekistiyorum onları.çoğu kadında var aslında onlar.
o sıvıyı denedikten sonra paylaşırsan iyi olur.sana da sevgiler

X