İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Burda kesinlikle kabuk olmaz diye iddia edenler var, siz de onlardan değilsiniz sanırım :)

Bugüne kadar hep kabuk oldu bende. Burada asla olmaz gibi iddialarda bulunuluyor, bilmiyorum açıkçası. Kabuk olup da iz kalmayan çok insan var ama..

akım çok yüksek verilirse kabuklanma olabilir kılın gelişine göre akım verilmeli bizim yaptığımız işlem deriyi yakmak değil kıl kökünü tahrip etmek eğer düzgün epilasyon yapılırsa biraz olabilir her cilt farklıdır kuru cilttler kabuklanma yapar rosecea rahatsızlığı olanlarda kabuklanma kaçınılmazdır birde roacutan kullananlarda kabuklanma olur bu tür ilaç kullanan ve rosecea cilt rahatsızlığı olanın epilasyonu kabuksuz asla olmaz ama uzman bu kabuklanmayı en aza indirebilir diğer ciltlere gelince çok yüksek akımlarda kabuklanma olabilir göğüs arasına fazla çalışılırsa olabilir cilt farklıdır yani işlem tamamen cilde bağlıdır en az kabuklanma yağlı ciltte olur hiç kabuk olmaz demiyorum ama kabuklanmanında sebeblerii var kabuk olupta iz kalan çokda insan gördüm ben kabuk lekeleride asla geçmiyor o yüzden iğneli epilasyon çok dikkatli yapılması gereken bir işlemdir.

anladım o zaman 1 ay ara da versek eger gecmezse kabuklanma denız günes yasak yanı..

ya benm kabuklar az dokulmeye basladı ya bu gunese cıkınca ız kalanlar mı olmus hep rivayetler uzerınden konusuyoruz yanı kesın bıseymı guneste ız olucagı ıgnelıde???

winx perisi, canım sen özelden bana nerede çalıştığını yazar mısın? Ben de ince tüyler için iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.

ya arkdslar benm ıgnelıye baslayalı 13 gun oldu ve normalde eskıden yüzümü ağdayla aldıgımda 11.gunde cıkardı sımdı bazı bolgelerde de aynısı oldu ya 11.günde cıktı(( demek kı kıl kokunu tam yakamamıs mı cımbızla cekerken cok az hıssetmıstım cunku acaba yakamadıgından mı aynen agdadan sora aldıgım gıbı 11.günde cıktı ya ck moralım bozuk ne dusunuyosunuz???

Evet bu cımbızla hissetmemek derken nasıl olmalı? ne bileyim?

ben 1 seans gıttım ve 17 gun oldu tekrardan cıktı yüzümdekı tüyler ya arkdslar ınanınkı yazın cok zor ya günese cıkmıcaksın terlıosun hep ne bılım 17 gunn oldu kabuklar dustu artık gunese cıkabılırmyım?? bır de 1 seans gıttım ya ben sımdı ara vermek ıstıyorum ya bu durumda bı tavsıyesı olan varmı? eylülü beklıyım dıyorum ama bı yandan da uzuyacaklar napmam gerek?

mine_22 aslında güneşe çıkamamanın sebebi fazlaca kabuklanma olması diye düşünüyorum yoksa yazında iğneli yapılıyor uzmanınla bu konuyu paylaş derim ya da yeni bir uzman arayışı içine gir git bikaç yerde deneme seansları yaptır böylece kıyaslama yapıp kendin için en doğrusunu bulabilirsin yaşadığın sıkıntı normal değil
sonuçta bende yazın yaptırıyorum yüzüme iğneli daha öncede yazdığım gibi cuma akşamı 4.seansıma gittim kabuk falan yok c.tesi önlem olarak güneşe çıkmadım ama pzar günü dışarıdaydım sorun olmadı eylüle kadar beklemen anlamsız
bu arada bıyık bölgesine daha çok acıdığı için başlayamadığını söylemişsin bende o kadar fark olmuyor bi miktar daha fazla ama öyle belirgin bi fark yok belki senin bir hassasiyetın vardır ,su değdirme ile ilgili arkadaşlarda yazmış uzmanına göre değişiyor benım uzmanımda su değdirmeme olayı yok , zaten hazırladığı sakinleştirici solisyonun içinde de su var, yani yaptırdığım akşam duşumu alıyorum sadece 1 gun boyunca sabun vs.sürme diyor o kadar

ya sımdı 18 gun oldu benım tamamıyle ız yok kabuklanma vs hıc bısey yok fakat ben bu cıkan kılları bıraz kısaltıp makasla felan denıze gırebılırmıyım günese cıkabılırmıyım bunu bılen varsa cvplarsa cok sevnırım...

ins gırılıyordur ya da kısaltıp kıllarımı felan öle ara vermek ıstıyorum yazın cok zor cunku ıgnelı epilasyon...

Son düzenleme:
ins gırılıyordur ya da kısaltıp kıllarımı felan öle ara vermek ıstıyorum yazın cok zor cunku ıgnelı epilasyon...

mine_22 kabuklanma, iz vs. bişey kalmadı diyorsun endişelenecek bi durum yok ki
madem ara vermek istiyorsun çok uzayanlarıda kesersin işte ,huzursuz olmana gerek yok denizin güneşin tadını çıkar

Merhaba arkadaşlar;

Bende size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum...

14-15 yaşlarında ergenliğe girmemle beraber yüzümde tüyler oluşmaya başladı. O sıralar lazer epilasyon yeni başlamıştı ve gittiğim bir doktor ergenliğe girdikten sonra 2 yıl geçtiyse lazer yapılabilir dedi. Peki dedik başladık keşke başlamaz olaydım... 5 yıl lazer epilasyona gittim ben ve tüylerim azalacağına arttık :S en son çare olarak nisan ayında iğneli epilasyona başladım.

Zaten sorunlu bir cildim var, biraz sivilceli vs. birde tüylü olunca iyice moralim bozuluyor. ilk başta bir hanıma gidiyordum ama kendisi iyice moralimi bozuyordu, cildin çok kötü falan diyip duruyordu ve cildim öyle abartılı derecede kötüde değil. Kaç kere cilt doktorlarına gittim hiç biri ağır sivilce ilaçları vermediler, geçici olduğunu söylediler. Hatta hacettepe dermatoloji bölüm başkanıyla bile görüştüm o derece kafaya taktım bu durumu ama o da yaşımdan ötürü normal olduğunu hap kullanmalık bi duurm olmadığını söyledi.

Herneyse, o hanım psikolojimi bozdu ve onu bıraktım osn 4 aydır başka bi hanıma gidiyorum ve çok güler yüzlü iyi bir insan. Ancak şöyle bir sorun var, benim tüylerim sert değil ama çok koyu renkli o yüzden çok rahatsız ediyor ve alındıktan 2 hafta sonra tekrar çıkmaya başlıyorlar. Yüzümde öyle çok kabuklanma olmuyordu en başta, ancak bir keresinde sanırım çok yüksek çalıştı ve 4-5 gün yüzüm kabuk kabuk şiş gezdim. Okulum olduğu içinde kabuklanma vs. olsun istemiyorum zaten sorunlu bir cildim var iyice mahvolmuş gözüksün istemiyorum. İnanılmaz derecede azalma oldu diyemiyecceğim çünkü 2 haftada tekrar çıktığı için hepsi çıkıyor mu çıkmıyor mu emin olamıyorum ama çok az bir azalma oldu gibi sanki yinede tam emin değilm hazır yaz gelmişken son bi kez yaptırıp 1 ay beklicem eğer çok azalmış gelmezse bana gittiğim yeri değiştirmeyi düşünüyorum.

Bende ankara da bildiğiniz güzel bir yer var mı diye sormak istedim. Birde kabuklanma çok oluyor mu herkeste? Okuduğum kadarıyla bir miktar oluyor herkeste.. Ne kadar günde geçiyor kabuklar? Ve tüyleriniz ne kadar zamanda çıkıyor tekrar?

Ayrıca bende yazın yaptırıyorum ve hiç lekede düşmedi ama hergün güneş kremimi sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…