İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

bizede veririmisin cnm çok merak ettim valla??hergün yeni biiiişi çıkıyo:))

Aynen öyle :)

iğne epilasyon olmak isteyip iğne olmak istemeyenler için yeni bir alternatif cihaz var etkisi iğne epilasyon cihazı gibi tüm kıl renk ve tiplerinde etkin ama el aparatında iğne yok yani iğnesiz lazeri tarihe gömecek bir yöntem acı ise az değil hiç yokkk kıl köklerini RF yöntemi ile yok ediyor yani kalıcı ilgisini çekenler için iğnesz iğne epilasyon konusunu inceleyin

Herkese merhaba öncelikle.

Ben yaklaşık 4 yıl önce yüzüme bir kaç seans lazer epilasyon yaptırdıktan sonra tüylerimden arınıp kıllarımla savaşmaya başlayan bir lazer mağduruyum:) neyseki sakal şekline geçmeden müdahale etmeye çabaladım..

Baktım olmayacak, sağa sola danıştım okuldan arkadaşımın önerisiyle onların ailecek kıllarından kurtulmasını sağlamış, Kartal tarafında iğneli epilasyon yapan bir bayana ulaşıp birkaç seans ona gittim. Ancak yüzüm çok üzün sürede iyileşiyordu. ışin ilginci kadın kendi evinde yapıyordu ve makinası 1930lardan kalma gibiydi Neyse sonuçta hem 2 ayda bir zam yapması (hiç bir ticari hakkı ve yetkisi olmamasına rağmen- sonuçta evdeyiz fiş yok fatura yokyerimseniben), yüzümün çok geç iyileşmesi, bazı noktalarda izler kalması ve bana çok uzak bir yerde olması nedeniyle bıraktım.

Bu aralar yaz üzeri olduğu için sanırım yüzümdeki kıllardan acayip rahatsız olmaya başladım ve internette araştırdım baya.. Bana yakın diye burada ismi geçenlerden gül hanıma başladım. 2 seans gittim. Bir gün kızarıklığım oldu sonra geçti, bazı inatçı kıl köklerimde ufak ufak kabuklanmalar var. Şimdi tekrar okuyunca, gül hanıma giden bazı arkadaşlarda hiç kabuklanma olmaması ilgimi çekti açıkçası. Acaba ben mi çok hassasım dedim:)

Şimdilik umutla gidiyorum iğneliye ama bakalım... Bir haftada geri pörtledi kıllarım=) Kıl kökleri çok mu uzun zamanda zayıflar acaba? Yüz için ne kadar aralıklarla gitmek gerekiyor mesela? Daha doğrusu ne kadar sürede tamamen kurtulurum bunlardan? tecrübeli bayanlar cevap bekliyorum

angiecns
Yüzümdeki tüyler lazerden dolayı coştuğu için iğneliye geçiş yapanlardanım .Bende gül hanıma gidiyorum
Lazeden sonra iğneliye gitmeye uzunca bi süre cesaret edemediğim için ağdaya dönmüştüm fakat ağda çok sivilce yapıyordu , ne yazık ki cildim epey hassas sonrasında kendim ağdayla almaya başladım evde fakat onuda çok beceremediğim için yarım yamalak oluyordu sanırım bu sebepten dolayı tüylerin bi kısmı çıkıp bi kısmı çıkmamıştı kırılan tüyler olmuştu doğal olarakta ilk 2 seans aralığı kısa oldu hatta bende senın gibi endişeye kapıldım ama sonrasında durum değişiyor 3.seansıma gittim ve giderken ilk gitmemle kıyasladığımda epey bi azalma gözlemledim .tabi sabırlı olmak gerekiyor bi kerede bitse keşke ama bu imkansız tamamen ne kadar zamanda kurtulacağımız biraz da bizim kıl köklerıne bağlı sanırım .
Bende kabuklanma hiç olmuyor ama cildim hassas olduğu için fazlasıyla kızarıyor Gül hanım ordayken başlıyor yaptığı solisyonu sürmeye sonra çıkarken beklazon sürüyor ben onu 3-4 saat tutuyorum yüzümde sonrasında akşama kadar sürekli solisyon kürü yapıyorum akşamda bana çok ıyı gelen bi şey yapıyorum yatmadan bikaç saat önce çinko krem sürüyorum kalın tabaka şeklınde ve yıkamadan yatıyorum ertesi güne epey rahatlıyor sonra ki gün ise hiçbirsey kalmıyor
Sevgiler...

cikilopcik :)
çok tşk ederim..bugün kızarıklar çok daha azaldı hatta gidio gibi bişi..kabuklanmalar kaldı.onlarda krem sürerken elime gelio ara ara..allam inşallah iz kalmadan atlatırım.haklısın tabi.bi sivilcenin bile kızarıklığı enaz 1 haftada sönüo..ama nebileyim..burda bazıları bende birgünde geçio die söleyince bende anormallik var sandım
çok tşkler..herkese tüylerinden biran önce kurtulmak dileğiyle..buarada seneye nikahıma beklerim herkesi:)

Bocek

teşekkür ederim cevabım için

Benim kıllarım çok inatçı malesef. cildim de hassas. 3.seansta azalma görmene sevindim benim de 3.seansım olacak inşallah bende de azalma olur:)
Seninki gibi ben de o solüsyonu sürüyorum epilasyondan sonra mentol ferahlığı gibi rahatlatıyor:) Bir an önce kurtulmam lazım kıllarımdan çünkü şubat ayında yurtdışına taşınıyorum. Vücudumun geri kalanı lazerli sorun yok ama yüzüm... Neyse tekrar teşekkürler.

Sevgiler

selam angiecns yüz en geç sonuç veren bölgedir bazı kıllar lazerden sonra yumuşamıştır onlarda daha etkili sonuç alınır bazılarıda çok fazla işlem görünce sertleşir onlarda biraz daha uzun sürer işlemler yüzde sabırlı olmak gerek kıllarımızla oynuyoruz her türlü işlemi yapıp sertleştiriyoruz sonrada iki seansta bitmesini bekliyoruz böyle bir şey olmaz yüz her zaman daha geç sonuç verir birde kıllar kalınlaşmışsa sabretmeniz gerek diyorum yüzde o kadar çabuk çıkmaz epilasyon sonrası aralıkları şudur yüzdeki tüm kıllar tamamen bitince ince ve batıklar dahil ikinci tur daha geç çıkar ararlıkları o zaman daha fazla uzar ilk seanslarda daha yakın zamanlarda çıkıyormuş gibidir ama daha önce alınmayanlar çıkar sonrasında bunu 3 yada 4 turda anlayabilirsin anca sonuçları yani tamamı 1 aya karşılık çıkar tüylerinin yoğunluğu ve kalınlığını bilmeden bilemeyiz ne zaman biteceğini ama eğer iyi bir uzman yapıyorsa şubata kadar bitmesi gerek diyorum tüm tüylerinden kurtulman dileğiyle.

teşekkürler naz1970.

Sabretmem gerektiğini biliyorum. Ben memnunum şu an gittiğim uzmandan, daha önce gittiğim yerle karşılaştırınca.. Sonucu sabırla bekleyeceğim artık.. Ben yaptıran kişiler ne kadar sürede kurtuldu onu merak etmiştim. Sıkıntılıyım bu ara kıltüy konusunda :)

arkadaslar merhaba , ben yaklasik olarak 17-18 yil once kolaltima yaptirmistim. 1 yil gibi gittim , zamansizliktan biraktim. simdi sadece cimbizla aliyorum herhalde 15 -16 tane tuy ancak vardir. igneli gecekten cok uzun suruyor ama sonuc cok iyi dusunsenize yillardir kolaltim tertemiz . bikmadan devam edin derim .

arkdslar ben de iğneli epilasyona gitmek istiyorum istbl haznedar b.evler güngörende güvenli bildiğiniz bi yer varmı özelden yazarmısınız ya da buraya lütfen

kızlar yazılanların hepsini değil ama çoğunu okudum; iyice kararsız kaldım. Kardeşim bıyık bölgesinden muzdarip. Laser mi iğneli mi? Nelere dikkat etmek gerekiyor? Yaz ( bu ay veya önümüzdeki) ayında başlayabiliyorsak istanbulda; eylül ekim gibi başlanması gerekiyorsa ankarada birgüvenilir bir yer biliyor mususnuz? Epilasyon fikri benden çıktı; o nedenle inşallah yaptırınca yara; kabuk; siyah delik vs vs olmaz kardeşimde.. vereliniortak

selam angiecns, ben de senin gibi Gül hanım a gidiyorum gerçi epey zamandır ihmal ediyorum ama yine de toplamda gittiğim 8 seanstan gayet memnunum. Bende sorun daha çok yüzeysel toplardamarların uygulama yapılan bölgede morluklara sebep olması, o da geçiyo bir kaç günde napalım gülü seven dikenine katlanır. Daha önce bu konuda epey bir yorumum olmuştu ve sırf bu yorumlarımı baz alıp söylediklerimden tatmin olup Gül Hanım a başlayan ve çok memnun kalan arkadaşlar var. Bu arada 8 seans derken ben vücudumun birçok bölgesinde yaptırıyorum bu uygulamayı(çenealtı, parmaküstü dahil olmak üzere kollar, sağ alt bacağım, göbek, koltukaltı) ve gerçekten aradaki farkı ancak 2. turdan sonra görüyorsun. kollarımın ikinci turu bitmek üzere ben sonucu görüyorum kollarımda ve koltukaltımda buralar zaten çabuk sonuç veren bölgeler, yüzden daha geç sonuç alınıyor ama bu çenealtındaki sakal gibi kılların epeyce inceldiğini gayet net görebiliyorum 4 ya da 5. turdayım sanırım çenealtında. Kısacası SABIR. Sonra da rahatlığını sürcez işte..

Son düzenleme:
kızlar ben yüzüme hiçbir işlem uygulamadım ilk defa iğne epilasyon yaptırmayı düşünüyorum,kaç seans sürer sizce,ayrıca istanbulda anestezi yapılan epilasyon yeri biliyormusunuz,lütfen yardımcı olun

benim cildim çok hassas ve beyaz tenliyim iz kabuk olsun istemiyorum bir kaç yerde iğneli epilasyon yaptırdım leke ve izler kaldı 2 yıldır geçmedi iki yıl iğneli yaptırdım hep uzun işlemler oldu ama iyileşmesi bir aydan fazla sürüyordu epilasyondan sonra uzun bir zaman iyileşsin diye bekledim bende vazgeçtim yaptırdığım uzmandan şimdi iyi bir iğneli epilasyon yapan uzman arıyorum iğneli epilasyonu araştırırken bu forumda gül abbasoğlunu okudum çok fazla kişi onunla ilgili çok güzel olumlu sonuçlar yazmış bende kendisiyle görüşmek istiyorum bu konuda kabuksuz izsiz lekesiz epilasyon yaptırmak güzel bir şey olsa gerek bana gül abbasoğlunun telini verirmisiniz arkadaşlar onun yaptığı epilasyonlarda kabuk iz leke olmadığı yorumlarını okudum teli msn si yada sitesi varmı varsa lütfen rica ediyorum sizden bilen varsa yazarsa çok sevinirim çünki daha çok epilasyon yaptırıcam ama işinin ehli iyi bir uzmanla devam etmek istiyorum.

bende yenı basladım ıgnelıye haznedar'da bır yere gıdıyorum o yerı gülcehre dıe arkds övmüs ama dıger bı ark kotulemıs ne olur okursanız yorum yaparmısınız??? korkuyorum cunku ız bırakırlar dıye bır de arkdslar ıgnelıden sora ne kdr su degmıcek banyo yapamıcaz saat olrk?

arkdslar ben de ıgnelı epilasyon yaptırdımda ne kdr sureyle su degmıcek? bılıomusunuz?

sen nereyi diyorsun cnm merkez olarak??hangisine gittin??ilk 2 gün su değmezse ii olur çünkü mikrop kapmasın diee:)

arkadaslar koltuk alti yaptiran var mi kac seans sürüyor ve hangi igne kullaniliyor kac numara igne

oyamm ben haznedar'da bı yere gıttım ısım verebılıomuyuz kı?? reklam olmaz mı haznedarı bılıomusun sen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…