oyamm ben haznedar'da bı yere gıttım ısım verebılıomuyuz kı?? reklam olmaz mı haznedarı bılıomusun sen??
selam angiecns, ben de senin gibi Gül hanım a gidiyorum gerçi epey zamandır ihmal ediyorum ama yine de toplamda gittiğim 8 seanstan gayet memnunum. Bende sorun daha çok yüzeysel toplardamarların uygulama yapılan bölgede morluklara sebep olması, o da geçiyo bir kaç günde napalım gülü seven dikenine katlanır. Daha önce bu konuda epey bir yorumum olmuştu ve sırf bu yorumlarımı baz alıp söylediklerimden tatmin olup Gül Hanım a başlayan ve çok memnun kalan arkadaşlar var. Bu arada 8 seans derken ben vücudumun birçok bölgesinde yaptırıyorum bu uygulamayı(çenealtı, parmaküstü dahil olmak üzere kollar, sağ alt bacağım, göbek, koltukaltı) ve gerçekten aradaki farkı ancak 2. turdan sonra görüyorsun. kollarımın ikinci turu bitmek üzere ben sonucu görüyorum kollarımda ve koltukaltımda buralar zaten çabuk sonuç veren bölgeler, yüzden daha geç sonuç alınıyor ama bu çenealtındaki sakal gibi kılların epeyce inceldiğini gayet net görebiliyorum 4 ya da 5. turdayım sanırım çenealtında. Kısacası SABIR. Sonra da rahatlığını sürcez işte..
ben yüz ıcın gıdıyorum..yalnız benım baya yogun yuzumun yarısına 40 verıdm bugunde yaptım dıger yarısına 40 verdım bana pahalı geldı ya baya(
ben yüz ıcın gıdıyorum..yalnız benım baya yogun yuzumun yarısına 40 verıdm bugunde yaptım dıger yarısına 40 verdım bana pahalı geldı ya baya(
hangi igne numaralari koltuk altina kullaniliyor arkadaslar koltuk alti yaptiran yok mu???
minecim gittiğin yer tam olarak nerdeee??yaptrıdıktan sonra durumun nasıl??
mine ben yüzümün yarısını şöyle diyim süre olarak 1,5-2 saatte ancak temizletebiliyorum.çünkü benim yüzümdeki tüyler lazer sonrası çok yoğunlaştı cnm.yani yaklaşık 4-4,5 saatte yüzüm ancak temizleniyor.burada dk sı altıyüz bin liradan çalışıyor bayan.ona göre hesapla cnm..
mine ben yüzümün yarısını şöyle diyim süre olarak 1,5-2 saatte ancak temizletebiliyorum.çünkü benim yüzümdeki tüyler lazer sonrası çok yoğunlaştı cnm.yani yaklaşık 4-4,5 saatte yüzüm ancak temizleniyor.burada dk sı altıyüz bin liradan çalışıyor bayan.ona göre hesapla cnm..
yazın devam ediyor musunuz, güneş açısından sorun olmuyor mu?[/QUOT
Evet devam etmek zorunda kalıyorum desem cnm daha yerinde olur.çünkü kıllar ve tüylerle gezemiyorum.böyle düşünürsek güneşe çıkmamaya razıyım.ne yapalım off offf
sorun diil cnm...mineden nereye gittiğini öğrenmek istiyordum ama girmior heraldee bu sıralar..
yazın devam ediyor musunuz, güneş açısından sorun olmuyor mu?
ya bısey sorcam bende ben günese cıkmıyorum fakat 1 ay ara versem mesela 1 ay sora kadar denıze gırebılırmıyımDD