- 5 Ekim 2009
- 1.562
- 17
- 37
Kıslar iğneli epilasyon kesin çözümdür deniliyor ama ben bir türlü bitiremiyorum...Koltuk altıma iğneliye geçeli 9 ay oldu..Hala geliyorlar ince incede olsa bitmiyor..Kolım içimde aynı şekilde...Seyrelme oldu 5 seans sonrasında lakin arada siyahlarda var...Ayrıca boyun çene ve favori kısıınada gidiyorum..Favoride 2,3 tane çıkıyor..Çene ve boyun kısmında alınananlar tekrar çıkıyor..Bacak ve genital içinde lazere gidiyorum yine aynı yerde..5 seansım geldi çıkanları görünce çooooookk kötü oldum siyah siyah yeniden çıkmışlar...Artık dayanacak ne sabrım ne zamanım nede param kaldı...1,5 yıldır aynı g
güzellik merkezine gidiyorum...Biten hiçbiryerim yok..O kadar öfkeliyim ki...Eylülde düğünüm var oysa ben böyle hayal etmemiştim..Düğüne kadar hiçbirşeyim kalmayacaktı..Off off offfffffffffffffff..Artık inanmıyorum hepsi palavra..Kandırmaca..Yazık verdiğim paralarıda helal etmiyorum..Haftanın 6 günü ter boşaltarak kazanıyorum paraları sokağa atmak için değil..
Kıslar iğneli epilasyon kesin çözümdür deniliyor ama ben bir türlü bitiremiyorum...Koltuk altıma iğneliye geçeli 9 ay oldu..Hala geliyorlar ince incede olsa bitmiyor..Kolım içimde aynı şekilde...Seyrelme oldu 5 seans sonrasında lakin arada siyahlarda var...Ayrıca boyun çene ve favori kısıınada gidiyorum..Favoride 2,3 tane çıkıyor..Çene ve boyun kısmında alınananlar tekrar çıkıyor..Bacak ve genital içinde lazere gidiyorum yine aynı yerde..5 seansım geldi çıkanları görünce çooooookk kötü oldum siyah siyah yeniden çıkmışlar...Artık dayanacak ne sabrım ne zamanım nede param kaldı...1,5 yıldır aynı g
güzellik merkezine gidiyorum...Biten hiçbiryerim yok..O kadar öfkeliyim ki...Eylülde düğünüm var oysa ben böyle hayal etmemiştim..Düğüne kadar hiçbirşeyim kalmayacaktı..Off off offfffffffffffffff..Artık inanmıyorum hepsi palavra..Kandırmaca..Yazık verdiğim paralarıda helal etmiyorum..Haftanın 6 günü ter boşaltarak kazanıyorum paraları sokağa atmak için değil..
arkadaşlar merhaba..sitenin yenisiyim.
çene bölgem için lazer yaptırmıştım.boynuma yayıldı.ince olan tüyler ve olmayan bölgelerdede kıllar çıktı.
13 seans diod lazer yaptırdım,8 seans alexander yaptırdım mahvoldu yüzüm.2-3 tane tüy için tüm çenem ve boynumu tüy kapladı.daha doğrusu kıl.
2gün önce doktorumun tavsiyesi üzerine iğneli epilasyon yaptırdım.ilkkez.tamamına yapamadı okadar çokki.yarısı kadarına yapabildi.37 dakika sürdü.ilk gün baya bi şişti ve çok kızarıktı.isilik dökmüş gibi.bugün şişlik biraz daha indi.şuandada küçük küçük noktalar oluşmaya başladı.sanırım kabuklanıo.bolca pudra sürüorum.bankacıyım buyüzden bugün işe başladım bepanten sürebildim işyerinde bolca ve sürekli.güneşe çıkarkende koruyucu sürüorum.
çok korkuyorum leke kalmasından.ne yapabilirim kalmaması için..bu belirtiler normalmi???lütfen acil cvp verin[/QUO
çalışan için kabuklanma çok zor kabuklanma bana göre normal değil bugün yaptırdığımda ertesi günü işe gidebilmeliyim güneşe çıktığınız için lekede oluşabilir gül hanımın yaptığı epilasyonlarda şişme ve kabuklanma olmuyor o yüzden ertesi günü rahatlıkla sosyal hayatına dönebiliyorsun o yüzden sizinki hiç normal gelmedi bana.
bak korkuttun beni şimdi
nettende araştırıorum bütün iğneli yapan yerlerde kabuklanma görülmesi normal yazıo..düşük akım verilirse öle olmuomuş ama ozamanda bitmesi çok uzun sürüomuş.allahım iz kalırsa mahvolurum.bir ay sonra nişanım olucak
bak korkuttun beni şimdi
nettende araştırıorum bütün iğneli yapan yerlerde kabuklanma görülmesi normal yazıo..düşük akım verilirse öle olmuomuş ama ozamanda bitmesi çok uzun sürüomuş.allahım iz kalırsa mahvolurum.bir ay sonra nişanım olucak
cikiloppp inş.karşılaşırız.ben 3 hafta1 cuma akşamları gidiyorum.ayten ablaya sordum Senin konuyu. evet aynen dediğin gibi göbek ve sırt olunca pudralama olayı daha uzunmuş.benim şuan bıyık ama ekimden sonra komple olacakk..daha ordayım bayacaa
bir de ben öyle pimpirikliyim ki bu son gidişimden önce ayten abla Sen nası oldu da gelmedin pimpirikli dedi banasabrettim dayandım ;P
kızlar kızarıklıklar var hala iğne ucu kadarda kabuklanmalar oldu..
bide şuan çok kaşınıo..mikropmu kaptı acaba? bidaha asla yaptırmıca iğneli ya
cikilopcik
çok tşk ederim moral verdin inan..bankada çalışıorm burda aynı birimde 250 kişiyiz.valla inan bugün pudraya boyadım resmen boynumu:)bembeyaz dolanıorum ortalarda..tekki iz kalmasınkabukları yolmuorum kesinlikle.altları kızarık sanki onlar iz kalcak die korkuorum işte 1 ay sonra nişanım var böle kalırsa mahvolurum
hahah pimpirikli=)) bunu sevdim=) sabır şart valla keşke hepsinden bi seferde kurtulabilsek yumurta gibi oluversek hemen ama mecbur sıkıcaz dişimizi, acı çeke çeke kavuşçaz istediğimize.. bu arada bıyık bolgesi kaç günde iyileşiyor? pudrayla kapanacak kadar en azından? bıyık ve kaş için düşünüyorum bende ama yaz geldi hiç başlama, kışa doğru alırız dedi ayten hn. benim için yaz kış sorun değil de işe nasıl gider gelirim onun derdindeyim..
valla ben de baya ordayım, yaz sonuna doğru kol üst bacak kaş bıyık allah ne verdiyse gidicem =) illaki bi gün denk geliriz=)