İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

Kıslar iğneli epilasyon kesin çözümdür deniliyor ama ben bir türlü bitiremiyorum...Koltuk altıma iğneliye geçeli 9 ay oldu..Hala geliyorlar ince incede olsa bitmiyor..Kolım içimde aynı şekilde...Seyrelme oldu 5 seans sonrasında lakin arada siyahlarda var...Ayrıca boyun çene ve favori kısıınada gidiyorum..Favoride 2,3 tane çıkıyor..Çene ve boyun kısmında alınananlar tekrar çıkıyor..Bacak ve genital içinde lazere gidiyorum yine aynı yerde..5 seansım geldi çıkanları görünce çooooookk kötü oldum siyah siyah yeniden çıkmışlar...Artık dayanacak ne sabrım ne zamanım nede param kaldı...1,5 yıldır aynı g
güzellik merkezine gidiyorum...Biten hiçbiryerim yok..O kadar öfkeliyim ki...Eylülde düğünüm var oysa ben böyle hayal etmemiştim..Düğüne kadar hiçbirşeyim kalmayacaktı..Off off offfffffffffffffff..Artık inanmıyorum hepsi palavra..Kandırmaca..Yazık verdiğim paralarıda helal etmiyorum..Haftanın 6 günü ter boşaltarak kazanıyorum paraları sokağa atmak için değil..

baya zaman olmuş normalde 2-3 taneye düşmüş olmalıydı..tabi seaslara düzgün gidiyorsan o da önemli çünküü..cnm sen hangi merkeze gidiyorsun merak ettim??

papatya çok üzüldüm söylediklerine.düğününe de az kalmış..
ah be canım 1.5 sene diyorsun keşke değiştirseydin ya da bıraksaydın orayı üstelik güzellik merkezi diyorsun.açıklama yapmıyorlar mı Sana?benim de 4 seans oldu ve gerçekten seyrelme gözlemliyorum.ayrıca çok para da vermiyorum bıyık bölgesi olduğundan 3 haftada bir 4-5 tl. arası veriyorum.bacak falan olsa dksı ne kadarsa işte o kadar verirdim.ekimden sonra komple vücuda başlayacağım.. sen gittiği yerle bir konuş eğer açıklamaları mantıklı gelmezse bence bırak..

cikiloppp inş.karşılaşırız.ben 3 hafta1 cuma akşamları gidiyorum. ayten ablaya sordum Senin konuyu. evet aynen dediğin gibi göbek ve sırt olunca pudralama olayı daha uzunmuş.benim şuan bıyık ama ekimden sonra komple olacakk..daha ordayım bayacaa

bir de ben öyle pimpirikliyim ki bu son gidişimden önce ayten abla Sen nası oldu da gelmedin pimpirikli dedi bana sabrettim dayandım ;P

selam papatya sonuç almamana üzüldüm 1.5 yılda bitmesi gerekti tüylerinin parana ve zamanına yazık işinde daha iyi referanslı uzmanlara başlamanı tavsiye ederim bundan sonra başlayacağın yer gerçekten iyi olmalı yüz zor biten bir bölge ama diğer bölgeler şimdiye bitmesi gerekirdi iyi araştır öyle başla derim ne zamanın kalmış fazla nede paran bitirecek bir yer bulan gerek canım kolay gelsin canım umarım bulursun iyi bir yer.

Kıslar desteğiniz için tşk ederim. Araştırma yapmaya başladım bileeee en başa geri döndüm senağlama

arkadaşlar merhaba..sitenin yenisiyim.
çene bölgem için lazer yaptırmıştım.boynuma yayıldı.ince olan tüyler ve olmayan bölgelerdede kıllar çıktı.
13 seans diod lazer yaptırdım,8 seans alexander yaptırdım mahvoldu yüzüm.2-3 tane tüy için tüm çenem ve boynumu tüy kapladı.daha doğrusu kıl.
2gün önce doktorumun tavsiyesi üzerine iğneli epilasyon yaptırdım.ilkkez.tamamına yapamadı okadar çokki.yarısı kadarına yapabildi.37 dakika sürdü.ilk gün baya bi şişti ve çok kızarıktı.isilik dökmüş gibi.bugün şişlik biraz daha indi.şuandada küçük küçük noktalar oluşmaya başladı.sanırım kabuklanıo.bolca pudra sürüorum.bankacıyım buyüzden bugün işe başladım bepanten sürebildim işyerinde bolca ve sürekli.güneşe çıkarkende koruyucu sürüorum.

çok korkuyorum leke kalmasından.ne yapabilirim kalmaması için..bu belirtiler normalmi???lütfen acil cvp verin

bak korkuttun beni şimdi
nettende araştırıorum bütün iğneli yapan yerlerde kabuklanma görülmesi normal yazıo..düşük akım verilirse öle olmuomuş ama ozamanda bitmesi çok uzun sürüomuş.allahım iz kalırsa mahvolurum.bir ay sonra nişanım olucak

kızlar bende lazerden iğneliye geçiş yapanlardanım ne yazık ki lazer sayesinde yüzümde ki tüyler epey bi coşmuştu.Cumartesi yüzüme üçüncü seansı yaptık sonuclar gayet iyi uzmanında epey azalma olduğunu soyledi .
Arkadaşlar bu iş illa ki kabuklu olması gerekir gibi bir inanış var ve normal karşılanıyor
yine reklam yapmakla suçlanmayı göze alarak ısrarla söylemek istiyorum Gül hanımda
kabuklanma iz leke vs. olmuyor sadece doğal olarak cilt kızarıyor ama verdiği solisyonu zaten hemen kendisi orda uygulamaya başlıyor ve gun içinde bu solısyonu sıklıkla uygulayınca ertesı güne epeyce rahatlamış oluyor cilt. Aksi olmuş olsa günlük yaşantımızda çok zorlanırız ben c.tesi yüzüme iğneli yaptırıdm pazartesi sabahı toplantıma rahatlıkla katıldım .En azından deneme seansı yaptırın kendiniz görün derim
hepinize sevgilerrr

O kadar endişelenme. Bu forumda da bakarsan ve aynen senin de dediğin gibi başka yerlerde de araştırırsan bu durum "normal değil" gibi bir şey yok. Cilde iğne sokup akım veriliyor, vücudun bir tepki vermesi çok doğal. Göze batacak şekilde kabuk oluşması doğru değil ama kızarıklık ve bir kaç gün minik noktalar olması herkesde olan bir şey. Bakarsın bu uygulamandan sonra iz filan kalırsa o zaman yanlış uygulamadır devam etmezsin. Binlerce yıldır uygulanan bir yöntem ve binlerce yıldır bu şekilde gerçekleşiyorsa bu süreç, belli bir kişinin reklamını yapmak için burda gerçekçi olmayan söylemlerde bulunmak hiç hoş değil hatta komik. Biz gülmekten bıktık, arkadaş çeşitli nicklerle reklamını yapmaktan bıkmadı.

kabuklanmaya alışık olanlar için normal ama ben biliyorumki kabuksuzda epilasyon olurmuş herkesin terrcihi kendine kalmış gülenler kabuklanmaya devam etsinler kaydirigubbakcemile2

hahah pimpirikli=)) bunu sevdim=) sabır şart valla keşke hepsinden bi seferde kurtulabilsek yumurta gibi oluversek hemen ama mecbur sıkıcaz dişimizi, acı çeke çeke kavuşçaz istediğimize.. bu arada bıyık bolgesi kaç günde iyileşiyor? pudrayla kapanacak kadar en azından? bıyık ve kaş için düşünüyorum bende ama yaz geldi hiç başlama, kışa doğru alırız dedi ayten hn. benim için yaz kış sorun değil de işe nasıl gider gelirim onun derdindeyim..

valla ben de baya ordayım, yaz sonuna doğru kol üst bacak kaş bıyık allah ne verdiyse gidicem =) illaki bi gün denk geliriz=)

Arkadaşlar size yeni kullanılmaya başlanılan iğnesiz iğne epilasyondan söz edeyim, yeni bir cihaz var iğne epilasyon özelliklerinde ama ucunda iğne yok tüm kıl tip ve renklerinde etkin acı hiç yok iğne yok sanırım lazer epilasyonu tarihe gömecek,yaz kış kullanılıyor,tüm bölgelerde hatta genital ve kaş ortası bile etkili sonuçları var isteyen olursa adresini vereyim...

kızlar kızarıklıklar var hala iğne ucu kadarda kabuklanmalar oldu..
bide şuan çok kaşınıo..mikropmu kaptı acaba? bidaha asla yaptırmıca iğneli ya

Angelnr
neden sürekli suçlayıcı bir tavır içindesin bunu anlayabilmiş değilim.Daha öncede gül hanıma gidip tavsiye ettiğimiz için "balon isimler "yakıştırması yapmıştın hatta bende buradan adımı telefonumu işimi vs yazabileceğimi söylemiştim çünkü balon değil gayet gerçek biriyim
Kendi adıma gerçekçi olmayan söylemlerde bulunmuyorum yaşadığım neyse onu sizlerle paylaşıyorum, çünkü bende bu sitedeki arkadaşların tavsiyeleriyle buldum gittiğim uzmanı , şimdi de kendi tecrübemi aktarıyorum
evet kabuklanma noktalanma iz olmuyor sadece cilt kızarıyor bunu da herseferinde zaten söyliyorum 1-2 güne geçiyor buna inanmak neden bu kadar güç
ayrıca bunun çok kolay bi yolu var
insanları yalancılıkla suclayacağına git deneme yaptır ne kaybedersin ki çünkü artık senin bu yaptığında komik ve saygısızca olmaya başladı

kızlar kızarıklıklar var hala iğne ucu kadarda kabuklanmalar oldu..
bide şuan çok kaşınıo..mikropmu kaptı acaba? bidaha asla yaptırmıca iğneli ya

kabuklanma çoğu kişide oluyor endişelenme. kaşınması da normal, cildin iyileşmeye başlıyor. çok tecrübeli değilim ben iğneli konusunda ama kendi yaşadıklarım bu yönde. kaşıntıyı önlemek için talk pudrası kullanabilirsin. sakın kaşıyıp yolma kabukları, leke kalır(mış)

cikilopcik
çok tşk ederim moral verdin inan..bankada çalışıorm burda aynı birimde 250 kişiyiz.valla inan bugün pudraya boyadım resmen boynumu:)bembeyaz dolanıorum ortalarda..tekki iz kalmasın kabukları yolmuorum kesinlikle.altları kızarık sanki onlar iz kalcak die korkuorum işte 1 ay sonra nişanım var böle kalırsa mahvolurum

uygulama doğru yapıldıysa ve bakımını ihmal etmessen iz kalmaz diye düşünüyorum. cildin çok hassas olabilir, hassas olmasa bile sonuçta iğne batıp çıktı oralara hem de bilmem kaç kez=) kızarması sence de normal değil mi=) telaş yapma şimdiden bekle bakalım=) ben göbek yaptırıyorum yüzü bilemiyorum şimdi ama o kızarıklıklar bi kaç güne hafifliyor sadece minik kabuklar kalıyor. endişelenme boşuna.. 1 aya çoktan iyileşmiş olursun diye düşünüyorum. ayrıca tebrik ederim şimdiden=)

vallahi süper olurdu hepsinden biranda komple kurtulsak.benim cilt aşırı hassas zaten benim tüyleri aldırma amacım da ayda 3-4 kez uçuk çıkmasydı.yani görsel açıdan değil.onları iple,sirle aldırdığımda anında uçuk.bi de benimkiler beyaza yakın sarı.düşün ayran içtiğimde halimi ;P mecburen katlanıyoruz.. cilt hassas olduğu için benimkinin iyileşmesi uzun sürüyor. ilk başlarda da oynadım azıcık..

angelnr boşver diyorum görmezden gel.kim nereye gitmek isterse gitsin.reklama ihtiyacı olmayan zaten full çalışıyor.randevu veremeyecek konumda oluyor.
hem zaten gerçekten araştırma yapan sorunu olan kişiler nickinden ve msg sayısından ya da yazış tarzından belli.balon nickler de gayet ortada. o sebeple biz sadece gülüp geçelim.. göz kirliliğini görmezden gelelim derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…