Herkese merhaba öncelikle.
Ben yaklaşık 4 yıl önce yüzüme bir kaç seans lazer epilasyon yaptırdıktan sonra tüylerimden arınıp kıllarımla savaşmaya başlayan bir lazer mağduruyum:) neyseki sakal şekline geçmeden müdahale etmeye çabaladım..
Baktım olmayacak, sağa sola danıştım okuldan arkadaşımın önerisiyle onların ailecek kıllarından kurtulmasını sağlamış, Kartal tarafında iğneli epilasyon yapan bir bayana ulaşıp birkaç seans ona gittim. Ancak yüzüm çok üzün sürede iyileşiyordu. ışin ilginci kadın kendi evinde yapıyordu ve makinası 1930lardan kalma gibiydi
Neyse sonuçta hem 2 ayda bir zam yapması (hiç bir ticari hakkı ve yetkisi olmamasına rağmen- sonuçta evdeyiz fiş yok fatura yokyerimseniben), yüzümün çok geç iyileşmesi, bazı noktalarda izler kalması ve bana çok uzak bir yerde olması nedeniyle bıraktım.
Bu aralar yaz üzeri olduğu için sanırım yüzümdeki kıllardan acayip rahatsız olmaya başladım ve internette araştırdım baya.. Bana yakın diye burada ismi geçenlerden gül hanıma başladım. 2 seans gittim. Bir gün kızarıklığım oldu sonra geçti, bazı inatçı kıl köklerimde ufak ufak kabuklanmalar var. Şimdi tekrar okuyunca, gül hanıma giden bazı arkadaşlarda hiç kabuklanma olmaması ilgimi çekti açıkçası. Acaba ben mi çok hassasım dedim:)
Şimdilik umutla gidiyorum iğneliye ama bakalım... Bir haftada geri pörtledi kıllarım=) Kıl kökleri çok mu uzun zamanda zayıflar acaba? Yüz için ne kadar aralıklarla gitmek gerekiyor mesela? Daha doğrusu ne kadar sürede tamamen kurtulurum bunlardan?
tecrübeli bayanlar cevap bekliyorum