- 5 Ekim 2009
- 1.562
- 17
- 37
Kıslar iğneli epilasyon kesin çözümdür deniliyor ama ben bir türlü bitiremiyorum...Koltuk altıma iğneliye geçeli 9 ay oldu..Hala geliyorlar ince incede olsa bitmiyor..Kolım içimde aynı şekilde...Seyrelme oldu 5 seans sonrasında lakin arada siyahlarda var...Ayrıca boyun çene ve favori kısıınada gidiyorum..Favoride 2,3 tane çıkıyor..Çene ve boyun kısmında alınananlar tekrar çıkıyor..Bacak ve genital içinde lazere gidiyorum yine aynı yerde..5 seansım geldi çıkanları görünce çooooookk kötü oldum siyah siyah yeniden çıkmışlar...Artık dayanacak ne sabrım ne zamanım nede param kaldı...1,5 yıldır aynı g
güzellik merkezine gidiyorum...Biten hiçbiryerim yok..O kadar öfkeliyim ki...Eylülde düğünüm var oysa ben böyle hayal etmemiştim..Düğüne kadar hiçbirşeyim kalmayacaktı..Off off offfffffffffffffff..Artık inanmıyorum hepsi palavra..Kandırmaca..Yazık verdiğim paralarıda helal etmiyorum..Haftanın 6 günü ter boşaltarak kazanıyorum paraları sokağa atmak için değil..
güzellik merkezine gidiyorum...Biten hiçbiryerim yok..O kadar öfkeliyim ki...Eylülde düğünüm var oysa ben böyle hayal etmemiştim..Düğüne kadar hiçbirşeyim kalmayacaktı..Off off offfffffffffffffff..Artık inanmıyorum hepsi palavra..Kandırmaca..Yazık verdiğim paralarıda helal etmiyorum..Haftanın 6 günü ter boşaltarak kazanıyorum paraları sokağa atmak için değil..