Bu yazının sonrasında bana söz hakkı düşmüş diye görüyorum.Ayten Hanım'a 4.seansına gidecek biri olarak öncelikle Ayten Hanım hiçbir gidişimde bana madecasolu 1 hafta sonra kullanacaksın demedi.2-3 gün normal pudra kullanıyorum sonra madecasolu sürüp günlük yüz pudramı sürüyorum.benim cilt yapımdan dolayı biraz daha uzun sürüyor iyileşme süreci..Bir de canınızın yandığından bahsetmişsinz canınızın yanması normal sonuçta cildinize iğne giriyor.Bunun akımla ilgili olduğunu pek sanmıyorum yani akım az da olsa o iğne girecek çok ta olsa iğne girecek.Emin olun Sizin epilasyon öncesi o kremi kullanmanıza gerek olsaydı Ayten Hanım Sizi uyarırdı.Ben özellikle sordum kullanayım mı diye gayet dayanıklısın dedi.Bence Siz bir süre daha deneyin, eğer kabuklanma çok olursa Ayten hanıma iletin akımı azaltacaktır.Ben ısrarla 2 haftada 1 gitmek istememe rağmen kabul de etmiyor cildim hassas olduğundan ;( sabredicem mecburen..Geçmiş olsun.. karşılaşmak dileğiyle
cnm sende kabuk oluyormu peki??bidee kabuklardan sonra böle cildinde kızarıklık veyaa çöküntüler oluşuyormu merak ettimde?senninde cildin hassasmışş çünküü ben mi sorunluuyum anlmadım..yüzüne yaptırıyorsun sende dimi?