- 24 Mayıs 2010
- 9
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar meraba sonunda bende aranıza katıldım dün ilk seansıma gittim ayten hanıma. ama kafama bişey takıldı size danışmak istedim. 1 hafta boyunca bol bol pudrala, 1 hafta sonra madecassol sür dedi. o an aklma gelmedi açıkçası ona sormak. neden bi hafta sonra? fikriniz var mı? pudrayı da hiç duymamıştım.. siz kullanıyo musunuz pudra falan?
arkadaşlar meraba sonunda bende aranıza katıldım dün ilk seansıma gittim ayten hanıma. ama kafama bişey takıldı size danışmak istedim. 1 hafta boyunca bol bol pudrala, 1 hafta sonra madecassol sür dedi. o an aklma gelmedi açıkçası ona sormak. neden bi hafta sonra? fikriniz var mı? pudrayı da hiç duymamıştım.. siz kullanıyo musunuz pudra falan?
ben pudra asla önermiyorum neden önerildi size pudra kabuk olmasın diyemi ciltte bir hafta sonrasında ise krem öneriliyor ben şunu anladım size yüksek akım verilmiş dış deri kabuk olmasın diye pudra sonrasında krem öneriliyor normal yapılan epilasyonla krem yeterli bir hafta sonrasını bırakın 2 veya 3 gün sonrasında epilasyon yapılan yerin tamamen geçmesi gerek doğrusu merak ettim yapılan işlemi bu kadar uzun sürmezki epilasyon yapılan yerin normale dönmesi.
pudra neden önermiyorsunuz?
açıkçası ne kadarlık akım verildi bilmiyorum ama canım baya yandığına göre sanırım yüksek akım çalışıldı. eve geldiğimde pütür pütür olmuştu o bölge. şimdi de minik minik kırmızılıklar var, üstleri biraz sert =) kabuk dediğiniz şeyler bunlar mı bilmiyorum ama pek kabuk gibi de değil bunlar sanki yani yolsam yolamam öyle benek halindeler.. sürüyorum pudrayı ben, niye olduğunu bilmesem de. ters bi etkisi olmadı çok şükür ama neden pudra onu anlamaya çalışıyorum. madecassol neden bi hafta sonra?
"2 veya 3 gün sonrasında epilasyon yapılan yerin tamamen geçmesi gerek" demişsiniz ama pek geçecek gibi durmuyor açıkçası. zaten 2 gün oldu bile. beneklerim yerli yerinde =) acaba kreme başlasam mı hemen? bu arada göbek ve bel bölgemde çalışıldı. bişey farkedermi bilmiyorum ama fikriniz olsun diye belirteyim dedim. bazıları sert bazıları minik tüylerdi.
ayten hanım'a giden arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz? siz de fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinicem.
kızlar bende 3 ay önce gittim iğneliye karın bölgeme 1 seans yatırdım ama benim hala ufak tefek kızarıklıklarım var saırım yüksek akım çalışıldı.şimdi tekrar gidip gitmemekte kararsız kaldım.macedasol kremi önerdiler bide karın bölgesi gerçektende geç iyileşen bibölgemi .karın bölgesine yaptıranlar bilgi verrse çok sevinirim..
karın bölgesi gerçekten zor iyileşen bir bölge o yüzden iyi bir uzmana yaptırmak gerek.
cikilopcik eve gidince pütür olduysa sanırım yüksek çalışılmış iltihap olmasın diye vermişler pudrayı sırt çalışıldığını söylemişsin sırt çok dikkatli çalışma gerektirir oluşan kabuklanmalar geçmeyebilir eğer sırta devam ediceksen oranın akımını daha düşük verdir dicem ama maalesef herkes kendi bildiği akımı veriyor iki veya 3 günde geçmesi gerekti epilasyon çalışılan bölgenin izleri seninki geçmeyi bırak hem kabuklanmış hemde bir hafta sonra kreme başlıcaksın ne zaman iyi olucak o zaman işlem yapılan yer canım aman iz kalmasın sonrasında dikkat et derim.
cikilopcik, angelnr
Kolonya ve pudra kullanmayı önermemizin nedeni yanma hissini azaltması, genel bir rahatlık vermesi ve kaşıntıyı önlemesi içindir. pudranın iltihap giderme gibi bir özelliği olsaydı değerli doktorlarımız antibiyotik yerine zararı olmayan pudrayı önerirdi. ayrıca tıkar ifadene de bir anlam veremedim. Aslında pudra kullanımı konusunun önemi yoktur. Bu konuyu problem olarak gören hanımlarımıza kafalarını rahatsız ediyorsa hiç kullanmamalarını öneririm. Önemsiz detaylara kafa yorarak esas önemli konulardan uzaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.
cikilopcik, angelnr
Kolonya ve pudra kullanmayı önermemizin nedeni yanma hissini azaltması, genel bir rahatlık vermesi ve kaşıntıyı önlemesi içindir. pudranın iltihap giderme gibi bir özelliği olsaydı değerli doktorlarımız antibiyotik yerine zararı olmayan pudrayı önerirdi. ayrıca tıkar ifadene de bir anlam veremedim. Aslında pudra kullanımı konusunun önemi yoktur. Bu konuyu problem olarak gören hanımlarımıza kafalarını rahatsız ediyorsa hiç kullanmamalarını öneririm. Önemsiz detaylara kafa yorarak esas önemli konulardan uzaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.
yanma hissi neden oluyorki anlamadım benim önerdiğim ürün zaten hem yanma hissini alıyor bikaç günede hiç bir şey bırakmıyor ciltte. pudranın iltihap giderme özelliği olduğunu ben biliyorum ama normal pudradan bahsetmiyorum ilaçlı pudralar var zaten normali hiç bir işe yaramaz sadece kurutur bölgeyi zaten doktorlar öneriyor ilaçlı pudrayı özellikle sivilcelerde kullanılıyor madem puranın önemi yoksa neden veririler pudrayı hiç anlamam eğer bir şeyler yapıyorsak ve sonrasında insanlara bir şeyler veriyorsak insanları bilgilendirmemiz gerekmiyormu bu konuda o zaman insanlarda kafalarını yormak zorunda kalmazlar öyle değilmi yaptığımız işte insanların kafasında soru işareti kalmamalı derim!!!!
sizin önerdiğiniz ürün nedir?
yanma bende olmadı da kaşıntı konusu bana mantıklı geldi, çünkü kaşıyıp yolarsak bu leke kalmasına yol açabilir.
açıkçası ne kadarlık akım verildi bilmiyorum ama canım baya yandığına göre sanırım yüksek akım çalışıldı. eve geldiğimde pütür pütür olmuştu o bölge. şimdi de minik minik kırmızılıklar var, üstleri biraz sert =) kabuk dediğiniz şeyler bunlar mı bilmiyorum ama pek kabuk gibi de değil bunlar sanki yani yolsam yolamam öyle benek halindeler.. sürüyorum pudrayı ben, niye olduğunu bilmesem de. ters bi etkisi olmadı çok şükür ama neden pudra onu anlamaya çalışıyorum. madecassol neden bi hafta sonra?
"2 veya 3 gün sonrasında epilasyon yapılan yerin tamamen geçmesi gerek" demişsiniz ama pek geçecek gibi durmuyor açıkçası. zaten 2 gün oldu bile. beneklerim yerli yerinde =) acaba kreme başlasam mı hemen? bu arada göbek ve bel bölgemde çalışıldı. bişey farkedermi bilmiyorum ama fikriniz olsun diye belirteyim dedim. bazıları sert bazıları minik tüylerdi.
ayten hanım'a giden arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz? siz de fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinicem.